45

Алекс

преди 2 години

Всеки производител се стреми да продава на богат пазар.Само *** рашки доброволно се отказаха от европейския пазар.Сега продават петрол в Индия с над 30$ отстъпка на барел.Толкова им е акъла.Затова,въпреки многото ресурси,са бедна държава.

44

П.К.

преди 2 години

=От многото суровини, застрашени от изчерпване, най-важни са петролът и водата - Войни за ресурси= Майкъл Клер ///А хората от това правителство да са чули нещо за войните, които неспирно се водят по СВЕТА ЗА РЕСУРСИ? Защото е доказано, че без ресурси никакъв живот не може да съществува на ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.

43

Анонимен

преди 2 години

Защо се занимавате с икономиката на Русия? Оправете първо българската икономика!

42

Анонимен

преди 2 години

Разчекнатата усмивка на киро тъппото няма да ни намали цените в магазините...

41

Анонимен

преди 2 години

Ку-ку, плешивото експертче -- а защо на ес му е трудно да намери заместител на Русия? Или си мисли, че Русия не е изчислила предварително обемите?

40

Анонимен

преди 2 години

Ку-ку, кудкудяк -- това е стандартният поздрав за българските "експерти" на интервю в продажни медии...1 щатски долар е равен на 64,75 руски рубли.

39

Анонимен

преди 2 години

Американците от ден на ден стават все по-бедни, до голяма степен благодарение на икономическата политика на президента Джо Байдън, според The ​​Hill. Според вестника, въпреки факта, че американската икономика остава много силна, тя страда от нарастваща инфлация, неспособност тя да се вземе под контрол, както и от падащи борсови индекси, с които е обвързано благосъстоянието на много американци.

38

мдаа

преди 2 години

CBS: Икономическите проблеми принуждават американските пенсионери да се върнат на работа.Нарастващата инфлация, която доведе до по-високи потребителски цени, се усеща във всяко кътче на Съединените щати. Особено остри икономически проблеми изпитват пенсионерите, които трябва да се откажат от заслужената почивка, за да свържат двата края, съобщава CBS News.

37

Дааа

преди 2 години

15-16% е дела на енергоносителите в руския бюджет. Ще притеснят икономиката им, ама чак да я срутят! По добре да помислим за нашата икономика, защото отива на изуй ***.

36

R.A.T.M

преди 2 години

Отдавна приходите от газ и нефт са на трето място преди тях са продажбата на оръжие и селскостoпанска продукция. И за Русия важи too big to fail. Ще видите Русия фалирала, когато цъфнат налъмите.

35

не може да бъде!

преди 2 години

Интересно една жена дето гледа на кафена *** ми каза почти същото!сигурно на дъното на кафената чаша тези неща се виждат най-ясно!?

34

карачанаков

преди 2 години

,,ИЗВЪНРЕДНО: Руските войски превзеха Мариупол, насочват се към Киев,,ИНФОРМИРАН. НЕТ/БАБИкян/ пак ли го превзеха и още Повече от 1 400 бойци са сложили оръжие, заяви Шойгу, като добави, че над 142 000 цивилни също са били ЕВАКУИРАНИ от града. Ха сега де как да им викаш на рашките убийци при толкова много ЕВАКУИРАНИ не върви и все пак има едно но в какво състояние е бил Шойгун и какво количество дезинфектант е употребил .А колко телевизора,телефона и ценности са евакуирани не е казал.

33

Анонимен

преди 2 години

Напротив има глад за газ и петрол ще намери къде да ги продаде, а ние ще фалираме. Но нищо да фалираме било от интерес на България. :-)

32

Анонимен

преди 2 години

Газът е руски! Не се кахъри, какво ще го правят! Ако искат ще го продават, дъвчат, заменят или нещо друго, както се прави с нещо, което си е твое! Балканската поговорка, искам, когато ми е зле на съседа да му е по зле не важи в този случай!

31

хаха

преди 2 години

До Зозо --- Зозкоооо, какви мощности имаме? Русия ни спира горивото и резервните части за АЕЦ-а и заспиваш прав и премръзнал. Ще трябва да внасяме ел. енергия тогава. Лукойл-Нефтохим пък без руски петрол не може да работи, така е проектиран. Около 60-70% от горивата ни са от Лукойл, какви ли ще са цените им??? Тъй си пишете без да осмисляте нещата.

30

Анонимен

преди 2 години

Поредният *** се загрижил другите държави къде ще си продават газта! Вместо да се мисли България накъде отива и с каква скорост се носи към дъното!!

29

КИРО, РАДЕВ, РАШКОВ

преди 2 години

ТРУДНО ЩЕ НАМЕРЯТ ДРУГ ТОЛКОВА Т ЪП НАРОД - ДА ИМ ДАДЕ ВСИЧКИТЕ СИ ПАРИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА......... ДА ДАДЕШ НА ВЪЛКА, ДА ТИ ПАЗИ СТАДОТО......

28

Анонимен

преди 2 години

Малий на Русия колко ще й е зле, единствено на Европа ще й бъде по-зле!

27

Ой

преди 2 години

Русия си продава газта и не и пука.В сравнение с предишни години доходите са повече от двойни.Колко газ е продала не е от значение. Важно е колко пари е получила.Това че селяните бойкотират местния магазин е проблем за селяните, а не за собственника на много селски магазини.

26

Анонимен

преди 2 години

Този Керемедчиев като прогнозира, че Русия няма лесно да си продава газа и нефта и урана, и житото, и слънчогледа, и въглищата, и какво ли не, да вземе да пророкува откъде империалистическия Запад и присъдружните клакьори от централна Европа и балканите ще си купуват горните нещица та да водят един нормален живот. Айде като е такъв специалист да каже, но да посочи и цената на новото нормално. Хайде, и да видим дали ние обикновените хора ще бъдем доволни. Три дена вече топла вода няма!