63

u2r

преди 2 години

Толкова, колкото друг не може.

62

Па съм я бе

преди 2 години

Русия си е самодостатъчна.И без нас.Следват гладни години за остатъците от Европа.Руини,а сред тях пушат огньовете на огнищата на варварите.Случвало се е.Готови ли сте за това?

61

Случаен минувач

преди 2 години

Русия е 20 милиона кв. км. Това е 170 пъти България. Една седма от земната суша. СССР беше една шеста. Такава държава винаги е привличала завоевателите. Ясно е, че на територията й се намират всички природни богатства, познати на човечеството. Тя си е самодостатъчна, не зависи от никого.

60

Анонимен

преди 2 години

Ако желае искам да отиде, ихич да не се връща.

59

Аз

преди 2 години

ЕС забранил, САЩ забранили, Урсула забранила-това е смешно и нелепо.Кои сте вие,че да забранявате-запада умира,молете се да е без много кръв.А ние пак сме на грешната страна -изобщо ако някой иска да разбере кой ще загуби,да види де е България!!!

58

анонимен

преди 2 години

нашето тъй наречено правителство е ГОЛА ВОДА - айрян без кисело мляко!...америка иска да изчезнем като траките, защото сме със братска русия!...ей, за това се напъват кирчо и джуджето генерал

57

Анонимен

преди 2 години

Как ще ги пехвърлят парите като банките м са изклюяени от SWIFT ?

56

Бай Дън

преди 2 години

Споко пипъл! Обилно ще ви снабдя с пръднян бутан от личните запаси!

55

Вобще ...

преди 2 години

международното положение е мата си хари!

54

Ученика

преди 2 години

-Ъъъ...тая газ е моя! - поклати глава Началника отгоре и запретна ръкави...

53

Анонимен

преди 2 години

Отговорът е много.Вече никой не знае с точност защото голям процент от нефта го мешат с друг за да се заобикалят санкциите.

52

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистикРеално Русия най-вероятно има най-големите запаси от нефт в света, но проблема е че виртуозните гълтачи на бояришник, нямат нито специалисти, нито технологии да сондират и добиват. Сега след като Запада им наложи санкции, на водкаджийте им е напълно невъзможно да разработват нови находища и трябва да се молят нещо да им се случи с инфрастуктурата, защото дори няма да могат да си я отремонтират най-вероятно.

51

Анонимен

преди 2 години

До whistleblowerТака е напълно си прав, но когато в едно общество простотията се издигне в култ, логично провала е гарантиран. Вместо да си разработим собствените налични находища, едни добреплатени кремълски мекерета започват да вият колко е вредно, започват се медиини кампании и накрая понеже сме много умни плащаме тройно и нагоре. Ердоган може да добива газ в Черно море, обаче ние не можем, защото било много вредно, но защо не е ясно, не е и важно явно.

50

пияница мистик

преди 2 години

"Русия е третият по големина производител в света след САЩ и Саудитска Арабия." === Дрогаре, що така ве? Нали уж Пътлеристaн много петрол имал, а след САЩ по добив :)))))))))))))

49

Руски олигарх

преди 2 години

Аз мезя с хайвер.Крепостните лапат зеле.Руският народ яде зеле с хайвер.

48

Анонимен

преди 2 години

Големия проблем е че онова дементирало старче в белия дом и неговото розово правителство се конфронтира тежко със саудидското кралско семейство и те логично не желаят да вдигнат добивите, което пък води до свръх високи цени на петрола на международните пазари. Веднага щом бъдат изритани демократите от Белия дом, цените на петрола ще паднат значително, без значение какво иска Кремъл.

47

ФИНАНСИСТ

преди 2 години

Русия е на 1-во място по запаси на всички полезни изкопаеми които съществуват на този свят с Изключение на Нефт.Там е на второ място след Саудитска Арабия.Като при повечето полезни изкопаеми ,включително злато и диаманти притежава по над 50% дял от световните залежи.Носят се легенди за неоткритите ресурси на Русия. Територия с размерите на Европа в северна Русия е напълно девствена откъм проучвания.

46

Анонимен

преди 2 години

Е мноо хубуу, ам кат свършат запасите... ко ?? Ще ближем топки на Путин ?? Я таа далавера ваща нема да я платим ! Ще взема сопата и... те тоа път нема ви се размине.

45

по чудомир

преди 2 години

а бре киро юродивий, в каква геджура ни вкара ти бе?

44

Анонимен

преди 2 години

Русия е най-богатата на газ държава в света и 3-тата по петрол. Всичко останало е геополитика, тарикатлък и некадърност.