35

Анонимен

преди 2 години

след третия месец от бременността е убийство според мен. бебето е оцеляло най рисковия период зекрепило се, зграбчило живота... какво друго да е освен убийство

34

до тигър

преди 2 години

ако си толкова набожен, какво ще кажеш за секса преди (и извън) брака тогава? а у нас абортите в около 60% от случаите се правят заради невнимание на ученици и ученички - напиват се и после вече е късно. възрастовата граница е плашещо ниска, уврежданията са сериозни (някои го правят по няколко пъти). част от т.нар 'репродуктивни проблеми', т.е. жени не можещи да забременеят нормално се дължат именно на аборти в ранна възраст. за това обаче не е полит коректно да се говори

33

До шлюхите

преди 2 години

До 45. Значи е правилно да убиваме деца ли? Пък после ревете за Истанбулската конвенция.

32

Анонимен

преди 2 години

франция сложена в северна европа, белгия и германия - в южна европа. какъв чобанин е преписвал или писал тази статия, не знам

31

Тигър

преди 2 години

Всяко убийство ( аборт ) е мерзост пред Господа и навлича проклятие на семейството.Много жалко за западните народи, говорят само за правата но не и за задълженията, които имат.Тотална морална и духовна разруха.

30

До шлюхите

преди 2 години

Не се правете на жертви, защото не сте. Огромното мнозинство от абортите са по избор, а не по медицински причини или изнасилване. Годишно в България има по 20 000-30 000 аборта и по 100-200 изнасилвания. Нежеланото дете може да бъде дадено за осиновяване. Така че изнасилването не е оправдание. Абортите по медицински причини също са много малка част от всички аборти.

29

Анонимен

преди 2 години

Либерастите не им дреме. Те така или иначе не могат да се забременеят.

28

Жоро

преди 2 години

Абортите в Европа са 10 пъти по-трудни , затова в Щатите трябва да се отхвърли федералото спонсориране на аборти без никаква причина дори в деветия месец! Оттук насетне всеки щат ще решава сам за себе си какви ограничения ще има. А който не му изнася за ходи в демократски щат,кадето абортите ще са разрешени и след деветия месец!

27

Анонимен

преди 2 години

Хора, няма жена, която е щастлива да прави аборт, но просто понякога се налага.Имах съученичка, на 13 я изнасилил някакъв изверг докато се връщала от училище. Забременя и да, направи аборт. И на нея ли щяхте да и откажете това право?А жените жертви на домашно насилие? Да родят, че детето да яде бой и да гледа как баща му пребива майка му?А абортът по мед. причини, когато е доказано, че детето ще се роди с доживотен проблем? Това хуманно ли е? Да обречеш някого на години болка, само за да е ж

26

Глупости

преди 2 години

Престанете да преписвате лъжи за станалото в САЩ. Там просто отмениха противоконституционен закон, за да дадат на отделните щати да си гласуват сами за абортите до кога да се правят. И да не се плащат задължително по "здравна каса" от всички данъкоплатци в САЩ. Ако гласуват за до 9тия месец- няма проблем. А демократите искат да убиват и след раждането.

25

Щирлиц

преди 2 години

ЛГБТ ще имат ли право на аборти,или вече не са в отбора?

24

Анонимен

преди 2 години

До profeteyМайката да е мислила, следователно вземала решение, преди да забременее! След като е забраменяла и плода е здрав, аборта е най-тежкото престъпление, а именно предумишлено убийство.

23

Анонимен

преди 2 години

И защо ни представят аборта като някакво велико достижение на човечеството? Защо либерастията се издига в култ? Защо се дава трибуна на тежко деградирали сектанти, а не на хора с разум и познания дадена област? Не смажем ли либерастията ни чакат много тежки времена, мислете и не се поддавайте на подобни мозъчни промивки.

22

Ели

преди 2 години

Да забраниш аборт дори и при медицински причини или увреден плод също е равно на убийство.

21

profetey

преди 2 години

Мойто мнение е следното - в периода в който е безопасно медицински да се направи аборт - да е позволено. След този период освен по медицински причини да е престъпно. И това решение да е на майката. Според мен всичко друго е тоталитаризъм. Страните които забраняват абортите показват каква демокрация са.

20

Българките да не се

преди 2 години

страхуват да раждат българчета!

19

Анонимен

преди 2 години

Тези се държат все едно милиардите години еволюция не са се случили, оотричат всичко, това е геноцид в тиха форма, като газова камера, на зазад те задушат с простоотии и израстват хора с дефрагментирано самосъзнание

18

Последните

преди 2 години

4 -ри изречения от темата са отвратителни

17

долу ЕС

преди 2 години

аз викам да забранят на черните и да позволят на белите, така скапания ЕСССР ще се зачерни по бързо и да се свършва с таз *** агония 30 г. Референдум за ЕС и НАТО!

16

Що за заглавие на

преди 2 години

Абортът е убийство на невинно и беззащитно в майчината утроба човешко дете! Трябва да има закон, който да защитава живота на децата в майчината утроба, ако не може да се спре това престъпление и грях, то поне да се намалят случаите.