9

Някой

преди 2 години

До До Чудо на чудесата, "... голям колкото половината суша, и всички природни ресурси (90%) са заровени там.... :("... Извинявам се, не искам да плаша никой или да разочаровам някой, но все пак... да, Русия има много изкопаеми ресурси, това е така, не споря. Но Африка е най-богатото място на земята от към ресурси. Също така, някой ще ми обясни ли как така Русия е 50% от сушата? Вие изобщо ходили ли сте на училище? Не казвам, че е малка, но все пак... смешно е това твърдение.

8

Ужас

преди 2 години

Вече почти целия свят станаха фашисти и нацисти...

7

Олигарс

преди 2 години

то тия от как ги пукнаха с атомните бомби задължително изучават английски и всичките им надписи са на 2та езика!Ку,.рви сър от най-противните!

6

Анонимен

преди 2 години

американофенчета рублата що поскъпва от ден на ден вчера беше 69 днес е 66 нали русия щтеше да фалира до май

5

Анонимен

преди 2 години

Интересен мотив! "Да запази авторитета си". Хм, че как се пази нещо, което вече го няма? С всеки изминал ден въпросният "авторитет" - вече загубен, се отдалечава все по-далеч. Много години ще минат (ако и след като смени държанието си разбира се) преди изобщо да може да се споменават двете думи - Русия и авторитет в едно изречение изобщо!

4

Анонимен

преди 2 години

Японците са силно притеснени от това руско ограничение.Няколко депутати са си направили сепуко,а много повече секуро..

3

До Чудо на чудесата

преди 2 години

ама е малко тъпичко че тоя резерват е голям колкото половината суша, и всички природни ресурси (90%) са заровени там.... :(

2

Чудо на чудесата

преди 2 години

Русия вече е Резерват на Таласъмите и никой не ще да стъпва там.

1

хахаха

преди 2 години

Умрели японците в Русия да ходят аахахахахах