234

Анонимен

преди 2 години

Вера су.

233

Това е истината!!!

преди 2 години

Да, трябваше-щатите направиха този никому ненужен майдан, който разцепи Украйна и раздели жестоко украинците, които дотогава си живееха мирно и тихо. Въоръжи украйна до зъби и струпа огромни орди фашисти по границата с Русия. Какво, според теб трябваше да направи Путин? Да чака те да го нападнат? Ама тогава, никой нямаше да вие, че това е агресия. Путин е прав, а победа а победата е на страната на правдата.

232

БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ

преди 2 години

По гадна пропаганда не бях чел. Защо ли не изстипосат по същия начин Буш младши 'кръвопиец и убиец. Не сме толкова късопаметни. Войната се води за умовете на хората. Не вярвам на запада и дума. Търся другаде информация, Гледах как в една болница лекуват руснаци и украински руснаци. Каква ли ще е пропагандата за Китай на по късен етап. Искахте да го вкарате на Русия ,но стана обратно. С Македония не е ли сто процента същия казус. Ама трябва да помислиш.

231

Някой

преди 2 години

Агресорът трябва да бъде изхвърлен от Украйна!

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 427 "Байдън и обкръжението му цунично и неприкрито вече говорят "Ние трябва да победим на всяка цена". Ние? Вие Украйна ли сте?" Под "ние" се разбира демократичния свят, към който принадлежат САЩ и Украйна.

229

Анонимен

преди 2 години

До Трябва: и къде са докумнетирани тези глупости, в офиса на люблянка? Не ти ли е ясно, че западът иска мир с русия и добти търговски отношения, за да интегрира алкашите в световната иконимика, никой не е луд да напада страна с атомно оръжие, като може да ги накара сами да му носят на крака суровините си, много по -евтино и изгодно е от изтощителна война.

228

до 426

преди 2 години

Да, трябваше-щатите направиха този никому ненужен майдан, който разцепи Украйна и раздели жестоко украинците, които дотогава си живееха мирно и тихо. Въоръжи украйна до зъби и струпа огромни орди фашисти по границата с Русия. Какво, според теб трябваше да направи Путин? Да чака те да го нападнат? Ама тогава, никой нямаше да вие, че това е агресия. Путин е прав, а победата е на страната на правдата.

227

Анонимен

преди 2 години

Байдън и обкръжението му цунично и неприкрито вече говорят "Ние трябва да победим на всяка цена". Ние? Вие Украйна ли сте? Не знаех, че щатите и Украйна са едно и също. Но те са едно и също трилиони изляха за тази война през годините и наистина залога им е огромен. Тя трябваше да започне през 2016, за ваше сведение, но Тръмп тотално обърка сметките и затова Байдън трябваше да бъде избран на всяка цена. Не е лично мое мнение, преразказвам западни анализатори. Ъхъм.

226

Трябва

преди 2 години

да си тотално заслепен от пропаганда, за да не видиш, че тая война я запалиха щатите и че я подготвят много отдавна. Има достатъчно изявления на администрацията им още от 80-тте, където съвсем открито си говорят, че ще водят война срещу Русия, но не на тяхна територия и не с чрез собствената си армия и, че Украйна е най-подходяща. Ия подготвят с години. Това е документирано, но който се интересува ще си изрови нужната инфо и ще си направи изводите.

225

Анонимен

преди 2 години

Соросовиди и *** не спират с тяхната пропаганда.Още ли не са разбрали,че системата на еднополюсният свят приключи и колкото и да се противопоставят на това,тяхното време изтича и ще останат в историята със сътворените от тях гадости по целият свят.

224

Бум

преди 2 години

Вчера ВСУ са направили да опит десантират на остров Змейнии в черно море но още на подхода са били унищожени,три ми- 8 с десант на тях,един су- 27 и су -24,два безпилотника Б тб 2.

223

До В САЩ

преди 2 години

Това ясно говори, колко е важно да се сменят лидерите. Когато те очакват реални избори, много внимаваш какво правиш. Изискването за не повече от 2 мандата е жизнено важно за демокрацията.

222

diebymyhand

преди 2 години

До ЕТО ГО И СОРОСНеграмотно животинче си ти....

221

ЕТО ГО И СОРОС

преди 2 години

До Анонимен 415 ето го доказателството , че тези на който плаща сорос мразът българския народ! Ние пасем трева и ни трябва тяхното мнение за за разберем колко сме гупави без тях !!!Н Не разбираме и цената на хляба бес тях кагата е 1 лев независим или комунстически и когато наситен с демократия струва 5 лева !!! и И ТАКА СМЕ С ТЯХ ВЪВ ВСИЧКИ СВЕРИ ОТ БЕНЗИНА ДО КИБРИТА - ДЪРВЕТА УМИРЪТ ПРАВИ !!!

220

Анонимен

преди 2 години

В Ирак от краварите загинаха петстотин хиляди деца но мисирките и западното демократично общество кой знае защо мълчат късопаметно а тук от мухата по заповед от козяк правим слон защо ли ?

219

Анонимен

преди 2 години

"Няма да застанем на една линия с всички други държави, които нямат значение"..ето това е ключът на цялата статия и на поведението на Путин! Беден хулиган от краен квартал, издигнал се чрез раболепничене, но и труд и точно когато е трябвало да получи голямата награда от системата, тя рухва. По-слабият от двамата хулигани се опитва да се присламчи към по-силния и да го манипулира заедно да тормозят всички по-слаби от тях. Отхвърлили го и той си отмъщава на по-слабите, търсейки признание от силния

218

пияница мистик

преди 2 години

И още нещо дрогаре комунисти. ПОдигравахте се на Бойко Борисов, че не знаел езици, оказа се, че и вашия Господ Бог и най-вече морален Вожд - джудженцето Пyтлаpaх също като Борисов не знае езици и то забележете, английски, дето вече всеки го знае и децата даже и ходи навсякъде с преводач. Даже с Тони Блеър не е могъл и една думичка да си каже насаме вашия илитерат, а е ползвал преводач :)))

217

Анонимен

преди 2 години

Изключително интересна, много поучителна, изчерпателна и обогатяваща статия за метаморфозата на един психопат и социопат. Съмнявам се, че дрогарете комунисти са я прочели, защото е прекалено дълга, а те обичат да пишат коментари по заглавие и снимка :) И сега разбирам и странната промяна в най-близкия му кръг от хора. Всички изведнъж придобиха неговата войнствена риторика, дори и Медведев, дето всички го смятаха за мекушав. Просто осъзнах, че всички ужасно се страхуват за живота си от сатрапа

216

Никой

преди 2 години

силата на журналиста е в написанато - всичко трябва да бъде кратко и ясно с два источника на иф-я !Въф филмите добрите артисти не говорът много а играят и се вживят в ролите си затова са велики - помните сугурно Жан Габен или нашия Антон Горчев

215

В САЩ

преди 2 години

се смениха Клинтън, Буш-младши, Обама, Тръмп, Байдън. В Украйна - Кучма, Юшченко, Янукович, Турчинов, Порошенко, Зеленски. В Германия, Франция,Великобритания положението е същото. В Русия през цялото време решенията взима Путин/за кратко Медведев беше параван, но решенията пак вземаше Путин/. Е, добре, де, след като за 20 години са се изредили по 5-6 лидери във всяка страна, а в Русия е един и същ, и Русия все не успява да се разбере със света...