301

Дааа

преди 2 години

Този полуграмотен даскал от виенско училище, да си хваща самолета и хайде при ученичките.

300

Анонимен

преди 2 години

само доставката на защитни е най-хуманната помощ, котято може и трябва да окаже на украинците "славянска" България, под мъдрото ръководство на бсп, другаря радев и вожда над вождовете - нинова!

299

Анонимен

преди 2 години

До Другарят Путин 348Русия в случая свърши зле. От втората най-голяма сила в света сега са втората най-голяма сила в Украйна...

298

Шарлатанин

преди 2 години

На тези, новите и мутрите и видът им са американски! Да не ни изпращат клонирани зомбита?

297

Анонимен

преди 2 години

Aй стига с тия "тежки времена". Toя не знае "Виденова зима", ВСВ и особено ПСВ. Да не задълбавам по-назад в историята.

296

Анонимен

преди 2 години

Диктатора - зеленото гномче от Киев. Шоумена омазан с кръв до ушите.

295

БРАТЯ БЪЛГАРИ

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ Е НАСТАНИЛА УКРАИНСКА ФАШИСКА ХУНТА. ПРЕДИ НЯКОЛКО ЧАСА ПРЕБИХА ЕДИН НЕВИНЕН ЧОВЕК В СОФИЯ. КАКВИ БЕЖАНЦИ СА ТОВА С КОЛИ ЗА ПО 300000 И ДА СЕ ТЕГЛЯТ БЕЗУМНИ И ОГРОМНИ КРЕДИТИ А НИЕ ДА МИЗЕРСТВАМЕ. бРАТЯ, НЕКА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ИЗГОНИМ ФАЩИСТКИТЕ БАНДИ. КОЙТО Е БЕЖАНЕЦ ДА СЕ ДЪРЖИ НОРМАЛНО И ДА СЕ ИЗДЪРЖА САМ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НИ ДОЙДЕ ДО ГУША.

294

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ, ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ,А БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ ПРЕВЪРНА ВЪВ ФРАНКЕНЩАЙНА ФИРОМСКИ БЮРМИСТАН! ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

293

Неутрален

преди 2 години

Въпросът е безсмислен. Трябва да сте на страната на България - толкова ли е трудно да го проумеете? А може да послушате и Чърчил - "Няма вечни приятели, има вечни интереси"!Оттук резонният въпрос - вие чии интереси защитавате?

292

Анонимен

преди 2 години

А Диктатурата тук в какво превърнахте страната ни нарушител наконституцията и човек осъден от английският съд застанаха начело с мадуровските машини подкрепени от ментор си юмручето си и репресиите на 12 клозета ЕЙ вижте тук тук какъв е животът погром и всичко това заради алчността на шепа олигарси

291

Анонимен

преди 2 години

Какви глупости приказва този плазмодий...

290

чакам отговор 7 г!

преди 2 години

на чия страна бяхте 2015 г. youtube/watch?v=Ke4xJo9Pukwв Донбас и 1999 в Югославия?

289

Lora

преди 2 години

Много добре казано " Изправени сме пред въпроса от коя страна в историята - дали на страната на демокрацията, или от страната на диктатурата тормоза на гражданите, неспазването на международното право, убийствата на цивилни. Всеки трябва да си ззададе този въпрос и да си отовори на коя страна е и защо. Човек трябва да се замисли, как би искал да живее и да се отнасят с него, ако той е в ситуацията на украинците. Ако напднат нашата страна, ако ние сме бежанци и търсим закрила.

288

Ей,добре ли сте

преди 2 години

Какъв диктатор. е Путин.Толупа не беше ли и той диктатор.Правеше си и той каквото иска.Киро Канадеца и Очко какви са.Взимат си самостоятелно решения и си прават далаверите.

287

Анонимен

преди 2 години

Кико, престани да пишеш глупости без предварително да прочетеш нещо и да се подготвиш! Преди около месец-месец и половина в пресата публикуваха съобщение, че между руския цар и ЧК е имало споразумение семейството да бъде запазено и то не е убито, а изтеглено вън от Русия. Къде прочете за това зверско клане? Да си имал някакви емоционални или психически проблеми свързани с историята на Русия, по-конкретно с династията на цар Николай II ? Не е нужно публично да говориш неистини.

286

към к.346

преди 2 години

Моля думите Нашият Птговор да се четат Нашият отговор.Извинявам се за допуснатата грешка.

285

Анонимен

преди 2 години

Нашият птговор ще бъде за какво се домъкнахте тук, некадърници, искате да скриете своята некадърнист и бездарност с повика с кои да бъде България?Първият отговор,който ни дължите, е кога ще се изметете - вие и вашите неуки (и неграмотни) министри като Ал.Николов например. Това, че се облягате на единомислие в ЕС няма да ви помогне: Урсула е като вас и прикрива своята обърканост с поредните санкции към Русия. Байдън ви насъска и сега ви гледа сеира. А вие сте принудени да вдигате цените.Докога?

284

митко

преди 2 години

След днешните ексцесии в центъра на София незабавно трябва да се забранят развяването на чужди знамена в България.Било то украински или руски.Случилото се в подлеза на ректората е срамно и позорно.Тук е България и се вее само българското знаме.Всички украински,руски,американски и всякакви ***-вън от България.

283

Анонимен

преди 2 години

На страната на парите сме. Интереса клати феса.

282

Ямболски цървул

преди 2 години

СЛАВА НА РУСИЯ!