45

Анонимен

преди 2 години

Ужасии като в дивашките времена, в 21 век! Има хиляди цивилизовани и правови начини да разрешиш един вътрешен етнически проблем, а Путин директно отива на братоубийствена война! Позор.

44

Анонимен

преди 2 години

Живеете за да мразите, прави са руснаците има нещо демонично в това, нацизмът е също демоничен основан на омразата, покайте се и спасете душите си

43

Русороб

преди 2 години

Много сте забавни, така ли ви цивилизова европа, само си показа богатствата на телевизор и вие като украинците сте готови и майка си да продадете. Само злоба сеете нищо градивно.

42

До 58

преди 2 години

Но... задължително руски !

41

До 50

преди 2 години

Само че.. защо са се молили на някакви руски войници да ги пуснат - ей това не го разбрах, надявам се ти да ни обясниш, понежеси много вещ по тия въпроси !

40

До 50

преди 2 години

Ах, не бее, всъщност горите около Буча бяха пълни с украински войски, нещо съм се объркал, извинявам се на читателите ! Даже и Буча беше пълна с украински фашисти, които стреляха по бягащите деца и жени, държа това да се знае ! Благодаря ти за поправката !

39

Възражданец

преди 2 години

Не беее.. те са тръгнали да посрещат руските "освободители" с хляб и сол, песни и танци, а някакъв украински снайперист ги видял от сателита, и ги застрелял от яд ! Това е истината, вярвайте само на Възраждане, СКАТ, и руската телевизия !

38

Анонимен

преди 2 години

Украйна се разсипа за 0 за да е в ЕС, международната общност, разбирам сега защо номера при някой нации минава при други не. При комплексарските нации явно минав, украйна венец на комплексарщината, като гледам в коментарите и тук доста вреден комплексарски народ, но не колкото в украйна

37

Анонимен

преди 2 години

За сръбските деца защо не бяхте толкова милосърдни, бългъри. Защо не предлагахте дом на сръбски бежанци ааааа те бяха лоши забравих. Защо посрещнахте Клинтън в София с овации. Зомбита облъчени

36

Анонимен

преди 2 години

Буча - подготвенна лъжа и измама, на английски звучи като Касапин.

35

Анонимен

преди 2 години

До До 46 "в горите, пълни с руски войски" Ето виждаш ли, това ти си го доизмисли, за да пасне на версията ти. Лоша драматургия е това от статията. Да оставиш на читателя да си доизмисли историята. Не се правят така нещата. Трябва да си наемат професионалисти да им пишат историите.

34

До 46

преди 2 години

Прав си, сигурно украински е бил снайперистът, но за заблуда се е крил в горите, пълни с руски войски ! Добре че има умни и интелигентни като теб, да разобличават лъжите на украинските майки и баби !

33

Възроден

преди 2 години

Не бееее, лъжат ! Вярвайте само на другарите Путин, Лавров и Песков, никой друг не лъже тъй прекрасно като тях !

32

Иван

преди 2 години

Нагли украинци ,лъжат като за световно .Що не потъжат малко и за децата в Донбас и Луганск ами ги избиваха като кучета ,живяха 8 г по мазетата ....Монетата има две страни.

31

Анонимен

преди 2 години

А, от руски снайперист. Ок. Сигурно преди това е викал "ехо, аз съм руски снайперист", после е стрелял и след това е минал да си остави визитната картичка, да не се объркат случайно?

30

BULGAR

преди 2 години

Гледах скоро едно клипче на укранинец - канибал, младеж на няма и 25, сам си прави видеото, как от взривени танкове май в Буча яде месо от остатъците от войниците вътре, мисли че са руснаци, така казва в клипа, накрая се оказва че яде от украински танк. Яде собствените си роднини. Не е за хора със слаби нерви.

29

ПорЦелан

преди 2 години

Комисия от ООН установи около 50 трупа в Буча, почти всички загинали от шрапнели след артилерийска стрелба от снаряди които използва само украинската армия.

28

Педерастенко

преди 2 години

Тва да убуваш собствения си народ го има само тук и в украйна.

27

ЯНУШЕНКО

преди 2 години

Наистина това което направиха украинците в Буча е ужасно, трябва да украинските власти да бъдат пратени на военния требунал. Те са нациcT!!!

26

абе

преди 2 години

ама че глупости, трибунал и съд за путин - и кой ще го съди, в хага или арменския поп? а тия казват че е руски снайперист, и отде разбраха че е руски? спрете се малко!