123

До Анонимен 132

преди 2 години

Какъв референдум при 50% неграмотни бре! Хубаво е че не се прилага у нас

122

Анонимен

преди 2 години

"Признавам си, минах покрай протеста да видя моя идол от предишните сбирки на Копейкин, когато нахлуваше със 130 000 души в параламента, ама някои бяха заети и се събраха 130, именно- училата 6 години биология. Уви, нямаше я... Разочарован съм..." НЕ НЕ НЕ- човече паднах да се смея, копирам и пускам във Фейсбук това! Паднах! Не само си прав, ами с 2 думи толкова иронично си описал всичко.

121

до 127

преди 2 години

Логично, че не са от София- нали видях рейсовете. В София няма толкова плиткоумни да протестират за подобно нещо. Изключая най-бедните квартали, населени с пришълци. иронично питам.

120

Анонимен

преди 2 години

За пълен неутралитет, махнетеФатмашката власт и въведете пряка Демокрация, като Швейцария. Така можете да си гласувате пълен неутралитет с референдум и да се спасите от войната. Елементарно е.

119

Анонимен

преди 2 години

На 2 места в коментарите прочетох, че те, коментарите, са повече от протестиращите. Ами, факт. От тук насетне наистина няма какво да говорим. Видяхме лаячите из форумите колко са истински.

118

Анонимен

преди 2 години

Слава окрайнчовците искат други да умират за тяхната "кауза". Така ли се борите за "каузите си". "Пратете им оръжие, пратете им войска". Ами заминавайте ве. Защо други да умират за "вашата кауза". Ловете пътя и на фронта. Големи войнолюбци ама зад екраните

117

Анонимен

преди 2 години

Признавам си, минах покрай протеста да видя моя идол от предишните сбирки на Копейкин, когато нахлуваше със 130 000 души в параламента, ама някои бяха заети и се събраха 130, именно- училата 6 години биология. Уви, нямаше я... Разочарован съм...

116

До до 120

преди 2 години

За първия или втория път питаш?

115

Анонимен

преди 2 години

Пак да попитам- от над 2 милиона София това ли сте? В коментарите сте първи, а на площада нямаше никой. Защо. Просто това ми кажете. Защо ви е страх? Нормално е, но да попитам, все пак?

114

Анонимен

преди 2 години

Тамън се прибирам вкъщи. Живея на Попа, бях излязъл на разходка. Знаех за протеста, но не очаквах никакви хора, защото софиянци (освен пришълците от прованса и простият слугинаж) нямаме подобни възгледи. Изборните резултати го показват (кой за коя партия гласува и в кой квартал как са силите). Признавам си, очаквах около 200-300 души. Видях не повече от 50. Чак ми стана смешно.

113

Анонимен

преди 2 години

Русия си е виновна защо нападнаха Украйна .Ленд лиза тръгна и ще спре когато ....знаете кога .

112

Анонимен

преди 2 години

Към 113. И още нещо, пич. А защо смазаха Чечения, защо влязоха в Грузия, защо отцепиха Приднестровието, какво правиха в Сирия? И там ли имаше нацисти? И тези държави ли ги заплашваха? Не, не, всичко е заради алчните имперски амбиции на ***.кин и шайката му.

111

До до 103

преди 2 години

И половината от тези 80 човека, просто са минавали оттам, хванати в кадър

110

Анонимен

преди 2 години

До до 115 Поне 200 000 хиляди бяхте и нито един не замина на фронта. Що так бе миме, други да умират за вашата "кауза"

109

ED

преди 2 години

Във Варна протестът е бил многохиляден.

108

Анонимен

преди 2 години

До до 114 Само на теб и за това си тук

107

до 112

преди 2 години

От 2.5-милионна София това ли се събрахте? За един прЕател питам, че в подкрепа на Украйна улиците преливаха и бяхме сигурно 50000.

106

до 112

преди 2 години

Няма как да наречеш група от има-няма 100-200 човека протест. Сори. Затова и не е интересно никому.

105

Анонимен

преди 2 години

За всяко нещо си има причина,но никой не може да ме убеди,че Путин трябваше да нападне.Огромна страна като Русия не се нуждае от още територия. Има си всякакви ресурси.Освен това е и ядрена сила. Никой няма да посмее да я нападне. Оправдания,че Украйна е можела да влезне в НАТО и там да се разположат оръжия не важи. Какво като се разположат.Някой ще посмее да ги ползва срещу Русия ли. Това е абсурд. Още повече когато всеки има вече ракети които прелитат цели континенти. Просто Путин сгреши много

104

Оставка

преди 2 години

Начален час на протеста беше обявен за 18:00ч. Претендираща за свободна медия, реши да уведоми обществеността за това събитие в 19:41ч. Свобода на словото, след дъжд качулка, вятър и мъгла...