17

е ле па тоя...

преди 2 години

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не, Буяр Османи дава интервюта...

16

Ванче Михайлов

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не ни наричат фашисти и татари,да не трошат български паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.ВЕТО до дупка!!!!

15

татар-сеирджия

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казали от РСМ, Пендаровски, Бучковски,Османи и друг някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

14

аа..не е така!

преди 2 години

Защо спряхте авиолинията София - Скопски Дисниленд...???

13

ха-ха-хи

преди 2 години

Османиии...ще почакаш още някоя и друга петилетка...

12

Анонимен

преди 2 години

Юни месец, когато ще стане ясно дали ще получим и помощи от ЕС ,които са 12 милярда лева.Ще избираме фалит или махане на Вето

11

Анонимен

преди 2 години

Не е готова Македония, все още зависи от сръбските меке рета :))) Ние не мразим никой, това требва да е ясно на всички, обаче те ни мразят, което е проблем :)))

10

Гоце Делчев

преди 2 години

Г-н Османи, не се правете на ощипана госпожица - много добре знаете, че не сте изпълнили нищо, което да се приеме за изпълнение на поставените условия! Македонските българи не са вписани като държавотворен народ в конституцията, няма никакъв напредък от смесената историческа комисия, българското културно- историческо наследство в РСМ продължава да е обект на посегателства, фалшификация и унищожаване! Не впрягайте колата пред коня, още дълъг път ви чака!

9

Анонимен

преди 2 години

Щом ни наричате фашисти, значи ЕС е фашистки съюз и ви правим услуга като не ви пускаме вътре.

8

Паню Баирски

преди 2 години

Много още има да чакате!

7

мухаааха

преди 2 години

В па щом продължавате реформите и всичко е готово веке сте вътре. в газот.

6

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са направили, освен да плюят по нас 2 пъти повече. То не бяхме фашисти и расисти и какви ли не още глупости. Да не пада ветото докато не им дойде акъла в главите!

5

лига на нациите

преди 2 години

България - РСМ 21;45 2 юни на Фарма арена в Разград.

4

Пловдив

преди 2 години

Енергията у населението намалявала, е и? Те са в НАТО, така, че нилъде не могат да отидат, освен до кривата круша. Има и други членове на НАТО, които не са в ЕС. Не могат да напуснат НАТО, защото Албания ще ги разфасова.

3

Анонимен

преди 2 години

Тоя с показалеца плаче за денацификация.

2

Анонимен

преди 2 години

Хахахах. Според северномакедонеца - те всичко били направили. Кое е всичко? Нищо не са направили, освен да ни обвиняват и да правят ПР кампании срещу България. Въобще няма какво да чакат юни - от сега е ясно че е НЕ. Да почват да мислят как ще ни изпълняват условията от сега, вместо да лежат до юни.

1

Анонимен

преди 2 години

Ще почакате още няколко години.