104

xoxo

преди 2 години

Не са нацисти,а неонацисти в Украйна,и не гонят и убиват евреи,а руснаците.Така че Лавров си го е казал правилно.

103

Qanon

преди 2 години

Израел воюват от столетия. Прочетете малко за Винеаминовия род, Ашкенази и Сефаримовите евреи. И като видите някои снимки кой къде се появява ще разберете защо Лаврово е толкова директен.

102

Анонимен

преди 2 години

Деменция? Кока? Гъби?

101

Tiro

преди 2 години

Русия ще спаси света отново, този път от самият него.

100

Анонимен

преди 2 години

Рашизмът ще бъде смазан.

99

ПОТЪРСЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ

преди 2 години

ЛОХАМЕЙ ХЕРУТ, ХАГАНА, ЩЕРН ГАНГЛЕХИ - ЕВРЕЙСКИТЕ ТЕРОРИСТИ КОИТО ИСКАХА СЪЮЗ С ХИТЛЕР

98

give me one reason

преди 2 години

Те са си говорили за Сатанишев и неговата поява в My Kaufland

97

Паню Баирски

преди 2 години

Лавров е един мухлясал дъртаки мисли, че нещозависи от него!

96

Dr Who

преди 2 години

След като сте предимно клиенти на ветеринарната медицина, може да си говорите каквото и да е? Не сте ли виждали висшия персонал на организацията World Health Organization, цък-цък язък, добре дошли в бъдещето, ми то, те не са учили медицина, очевидно, сигурно са на по един курс или пет реда от някой сайт, а да the so called now NPO

95

Анонимен

преди 2 години

Евреите са мошеници! ..(Hинова също е еврейка..) нинова иска да наруши единствeHAто на България,Лъжа ви. Хитлер също е Евреин и затова е излъгал германците и руснаците да се утрепят едни-други! Точно както сега ви лъжат вас да се трепете едни-други за евреина Зеленски!.. Цялата война е еврейско мошеничество!..

94

Анонимен

преди 2 години

Все повече ми се струва, че Русия е експериментална държава.Някой е решил да докаже, че и с най-калпавия човешки материал,може да се управлява 1/6-та от света.В първото революционно правителство след 1917г., от 20 министри, само един(???) е руснак.Днес президент е етническия карелец Путин, военен министър е тувинеца Кужугетович (Шойгу).Най-големите зулуми в Буча бяха причинени от монголоиди и сибирски пейзани! Къде повече да пропада глинения великан??? :-)))

93

Факт

преди 2 години

Руския народ е овчо стадо,което го дои и стриже 25 години един гном чрез олигарсите!

92

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ПОДАРИ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА НА РУМЪНИЯ, БЕЛОМОРСКА ТРАКИЯ НА ГЪРЦИЯ ,ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ НА СЪРБИЯ ,А ОТ БЪЛГАРСКА МАКЕДОНИЯ СЪЗДАДЕ ФИРОМСКИЯ ФРАНКЕНЩАЙН!ВСЕКИ,КОЙТО ПОДКРЕПЯ РУСКИТЕ ВАРВАРИ Е ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ РОД И ЗЕМИ!

91

ZIONISM=NACISM

преди 2 години

Няколко евреи милионери управляват света и го водят към гибел Израел беше съсдаден по техен план и продължава да води политика на геноцид спрямо Палестина, която кой знае защо Европа се прави че не се случва Армията на Израел са наемници от Европа а техен генерал беше приел заповед да се стреля дори по деца! Ционистите създадоха първите терористични групи в Израел извършеле множество атентати срещу мирни жители в миналото! TERROR OUT OF ZION - Е МНОГО ДОБРА КНИГА АКО МОЖЕТЕ ДА СИ Я НАМЕРИТЕ

90

Гаро

преди 2 години

Говори ли Лавров истини или не? Мисля че говори очевидни истини.

89

цитат уошингтънпост

преди 2 години

Лавров: "И така, ако [украинският президент Владимир] Зеленски е евреин? Фактът не отрича нацистките елементи в Украйна. Вярвам, че Хитлер е имал и еврейска кръв. Това не означава абсолютно нищо. Мъдрият еврейски народ каза, че най-запалените антисемити обикновено са евреите. Всяко семейство си има черна овца, както казваме."

88

?

преди 2 години

Лавров в ролята на рекрутър, мне

87

Сата НАТО

преди 2 години

:)))) Лавров е превъртел тотално. Човека си купил верига минимаркети в САЩ, а сега нема виза, не може да ги наглежда.

86

?

преди 2 години

А пък някои американски украинци ядат хора, кой е грозен бе? Мен ми се повръща от такива американски биовидове, то за това в сащ е разрешил оръжието, че когато съседа стане кръвожаден да му пръснеш манерката, а у нас аз трябва да любезнича?

85

Тц,тц

преди 2 години

Чучелото отсреща се чуди какви интриги да измисли,след глупостта, която нелепо, но логично за неговото ниво,изтърси! Нека наш'те русофили гледат какви са им руските политически идоли - нагли,необразовани,непоправими!!!Никога тази държава не е имала по-посредствен и некадърен външен министър в историята си.И по-грозен..