497

БГ разведка

преди 2 години

Хихихи, не се бях смял така отдавна

496

*/*

преди 2 години

Скачащи с парашути американски генерали...Но комент.Че десанта в Нормандия е 44-а година.Те малко закъсняха за войната ама нейсе.Важното е че навреме се включиха в Ирак и Югославия.

495

Стига глупости!

преди 2 години

Какво чуваме, и какво виждаме, а какво ни се поднася като информация и какво ни се показва по телевизията! А, като се заслушаме в нашето правителство и народно събрание, можем да си извадим извода! ИСТИНАТА Е НЯКЪДЕ ТАМ! Атовете се ритат, а народът страда! Избиха мирно население, борбата за надмощие продължава! Какво ще се случи можем само да гадаем!

494

Valpet

преди 2 години

Ама че манипулативна статия! Всеки който е следил събитията през последните 3 дни знае, че руснаците завладяха половин украйна за 3 дни и след 2 месеца я напуснаха пак за 3 дни, като останаха само в Донбас, където почти цялото население е руско, с изключение на затворените в Азовстал. Това беше "специалната военна операция", която вече приключи, колкото и да я представят като "широкомащабна война", чийто победител е Украйна, подпомагана от "добрия Запад". Смешно и жалко!

493

Juls

преди 2 години

Тролчетата от америка за България гледам си чупят пръстите да заработват по нещо под тази статия, то това ми беше интересното иначе статията дори не си направих трудът да я чета, видя ли източник блумберг или немските вълни, просто прескачам.

492

Анонимен

преди 2 години

Тия отидоха там да плячкосват, това е пълна деградация.

491

ан

преди 2 години

Кои са нацистите: едните пречупен кръст,другите бугвата Z, едните обявават,че нама да нападат и нахлуват в Полша и цяла Европа, другите нападат суверенна държава Украйна, едните грабят,изнасилват,рушат и бомардират ...другите също,че и по жестоки са!При едните има култ към личността или авторитатаризъм....при рашките също. При едните няма свобода на словото...при валенките също...и много още примери могат да се напишат. Просто запомнете.. всички путисти ще бъдат сполетени от беди и нещастия.

490

:)

преди 2 години

Руските войски използвали хартиени карти :) Как пък нито едно войниче няма един китайски смартфон за 100 евро, да води Червената армия :) Биете Работническо дело с тези глупости!Руснаците, че не стават за нищо е ясно, но също е ясно, че тази статийка е *** пропаганда. Засрамете се, журналисти сте ... уж!

489

Анонимен

преди 2 години

Руснаците масово не са виждали съдомиялна машина. Маша мие чиниите на ръце.

488

Анонимен

преди 2 години

Е ясно е, че няма как да наливаш 40 милиарда долара в един нацистки режим и да не дадеш поне толкова за формиране не общественото мнение. Идеята е промиване на все още непромитите мозъци на младите хора. Няма автор, няма лице, просто се пише. Това не е пропаганда а писане на нова история.

487

Анонимен

преди 2 години

Нас.рахте се вече с тия глупости! Някой псев.дожур.налист може ли да обясни къде на танка ги товарят тия перални машини и телевизори и т.н? Под.логи краварски

486

Анонимен

преди 2 години

Ти под какви статии пишеш .. това което смяташ за истина и си съгласен или това което смяташ за лъжа?

485

Гост

преди 2 години

Статията горе е от руски журналисти. В Украйна вече се бие легиона от руски доброволци Свобода России на страната на Украйна. Само Радев, Нинова и една шепа кресливи псевдо-българи още не са разбрали, че Путин е съвременният Хитлер и че никой няма да го остави да спечели.

484

Анонимен

преди 2 години

Защо в сайтовете на анонимната пропаганда мненията са така проукропски, а в другите сайтове така проруски? Защо бре *** В Ц И?

483

смех

преди 2 години

редакцията, пак се оливате с лайковете ... айде сега демонстрирайте пак как ги давате по 1000 наведнъж да се посмеем, правили сте го и преди...

482

вълк козина нрав

преди 2 години

Навремето слушах Свободна Европа и лъжите на Георги Коритаров - виках ама тате, та ние живеем в тази държава, аз съм дете и знам, че Коритаров лъже, а той вика, ама за това му плащат сине... Аз викам ама тате, той не може ли да си намери достойна работа като теб, та трябва да лъже... това го говорих аз 10 годишно дете с татко си някъде около 1987 година...

481

Анонимен

преди 2 години

".....трети украински фронт част от коя армия е бил и дали са били украинци тогава или другояче са се определяли аман платени ***. " .........Ти какво ти говори под "УКРАИНСКИ фронт" кой как се е определил? Ти като си бил част от СССР руснак ли си бил? И къде и какво са правили на балканите ще разясниш ли? Преди да пишеш глупости отвори гугъл поне потърси. Аман от разбирачи.

480

Анонимен

преди 2 години

Руската "армия" извърши доста забавни неща и подигравките ще са вечни. Достатъчно свидетели и видеоматериали има по случая. Като започнем от допотопната техника, която Украйна унищожи на 70% и минем през плиткоумието на "войниците"- някакви изпаднали момчета от селата, невиждали свят през живота си, които имат цял батальон сумарно IQ-то на Айнщайн.

479

Анонимен

преди 2 години

украинската страна се управлява от олигарси и те са ноторно известни. Руската също, западните също... България също... а сега кажете за чий мерак е тая война, за мерака на хората и народите или за мерака на олигархичната национална и световна плутокрация?

478

Анонимен

преди 2 години

Украинското общество е доста разделено още преди войната. Опитват се чрез ултранационализъм да го обединят и сплотят... но как българите в тая страна ще приемат тяхно дете да е закарано и да загине в Чернигов, а не да подкрепя териториалната отбрана в Бесарабия? Така и сърбите караха българчета да *** в Словения при разпада на Югославия... и 40 загинаха. а сега поне едно българче се знае че загина...