31

Зозо

преди 2 години

До Анонимен....Чии военни заводи и писти за излитане ще са мишена..... Нали се сещаш какво ще му се случи на Ким Пу Тин ако посегне на натовска държава :))))))))

30

Зозо

преди 2 години

Дайте руския скрап на Украйна. От-до всичко. Те ще ни пратят суровини, евтин ток, работна ръка..... красиви украинки :)))))

29

Анонимен

преди 2 години

Чисто хипотетично ако войната се разраства по някакви причини? Чии военни заводи и писти за излитане ще са мишена? Чакай после нато да ти спасяват вече разрушената инфраструктура, селища, измрелите хора...Те така спасяват, че след тях трева не никне.

28

Зозо

преди 2 години

ОБЕЩАНО!!! Чакам утре оставката на Корни :)))))))) Ама тя ГЗ си дава, оставка не подава :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

27

Анонимен

преди 2 години

Моментално съветското доподопно оръжие да отиде в Украйна и в замяна да получим ново такова, като Полша и Словакия. Българинът не осъзнава, че това не значи война... Турция не спира да снабдява Украйна с дронове, например. Нали все от някъде оръжието се купува!? Какво мисли масовият бедняк бачкатор по случая не би следвало да се интересува правителството. Той не го е избрал. Избрано е от каймака на обществото у нас, който издържа държавата.

26

!!!

преди 2 години

РЕФЕРЕНДУМ ! ВОЛЯТА НА НАРОДА ,ТОЙ ВИ Е ИЗБРАЛ ТАМ В КРЕСЛАТА ,ТОЙ ЩЕ РЕШИ!

25

Демократ

преди 2 години

Чудя се за кой да гласувам на предстоящите избори - бсп или вьзражданеГерб ,дб , пп ги виждам извьн парламента ако гласуването е без машините на мадуро с американският софтуер

24

-

преди 2 години

Никога, и никакво оръжие за Украйна! А са решили да дадат, а сме ги уволнили! Чужди интереси няма да защитаваме! Нинова е най "мъж" от всички! Няма топки, ама е с топки!

23

Анонимен

преди 2 години

Единствената, ЕДИНСТВЕНАТА причина България да праща МИКРОСКОПИЧНА военна помощ, е да ни набутат по-дълбоко в конфликта, вероятно с някакви скрити цели, лоши за нас! САЩ пращат за 33 милиарда помощ, ТРИДЕСЕТ И ТРИ МИЛИАРДА ДОЛАРА! Защо са опрели до нас! ЗАЩО!

22

Вьзмутен

преди 2 години

Бсп да се дьржи отговорно и да напусне клалициятаНе сьм гласувал за хора - подкрепящи войни и смьртНека нови избори решьт кой ще е в парламента

21

Логично

преди 2 години

А другия вариант е нарочно НАТО да притиска русия ЗА ДА МОЖЕ ПУТИН ДА Я ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РФ. Май всички са обърнали гръб на Украйна. Фашизма няма място във 21 век

20

Анонимен

преди 2 години

Изпращането на оръжие няма да спре победния марш на русия , но ще ни вкара във война. Това е пепераска работа

19

Анонимен

преди 2 години

26 а Германия независима държава ли е? Колко бази на американците има в Германия? Могат ли да мръдна без оръжието да е насочено в главите им, а? Меркел каза ли нещо като се разбра, че подслушваха телефона й,автомобила й, че и личните й разговори с детето й? Така мълчат само робите. Германия трябваше да се освободи не само от руските, но и от американските войски след падането на стената. Но последните си продължават окупацията и до днес. Германия са роби и безгласни букви.Ще мълчат и ще ядат ГМО

18

Анонимен

преди 2 години

Остава да видим дали Ниновица говори празни приказки или ще се извърти, че решението е на дупетатите.

17

Анонимен

преди 2 години

ДО 9ТИ МАЙ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Е РУСКА

16

Анонимен

преди 2 години

Киро и бойко са издънени типове

15

Анонимен

преди 2 години

20 настоящото правителство обеща, че идва да спаси икономиката. Как? Като я унищожи и разпродаде за 1 ст на чужденци. Стига вече със спасители. И на ****илите им стана ясно, че войната в Украйна е между САЩ и Русия. Ние за чий ще се бутане там. Какво направи САЩ за нас? Даже и визите не са махнали, въпреки че е в противоречие с договора им с ЕС. Прехвърлиха несъбираемите си вземания от фалиралите банки и потопиха ЕС икономиката. От 20 год сме в кризи. И то заради тях. Сега война. Писна ни!

14

Бейн

преди 2 години

Манганите от изРаел целят загиване на българския род. Те продължават делото на хитлер чрез издънения зеленски, а путин и русия са го прозрели преди запалването на райхстага.

13

Анонимен

преди 2 години

Г-жо Нинова вие сте на ход. Разтуряйте седянката и нови избори. Ни вкарвайте страната ни във война, беднотията до която ни докараха наши и чужди ни е предостатъчна.

12

Копейкин

преди 2 години

Всичко върви по план . Трябваше да направят от мухата слон за да бъде въвлечена България в конфликта . Сичко е по сценарий