253

що бе

преди 2 години

Руснаците си защитават собствения интерес,за разлика от нас.

252

Анонимен

преди 2 години

не случайно едно време не са пускали жени на кораба, че носи лош късмет, то не ей така. Потапянето на Ес е в ход отдавна, но вече се усеща водата по краката ни на най-ниските каюти.

251

ааа

преди 2 години

А... Искането на Русия е за плащане на газ В РУСКИ БАНКИ.... в евро, долари, рубли. Вижте схемата за плащане на сайта на руското посолство и давайте точна инфолмация...Русия не желае плащания с хартийки в амеро-западни банки където сметките и се запорират и изчезват...

250

Анонимен

преди 2 години

до 281 - С кое ще скъса рублата, със световния пазар ли? Обменните курсове не са само срещу долари. Имаш и лев, и евро, и йена, и гривна, и .... Ама Русия не е на борсите и няма свободен пазар, и не подава реална информация за стойността на валутата. Сиреч една една рубла е колкото каже Путин и Кремъл. Затова и не щат да плащат с нея, защото в момента струва в пъти по малко от колкото се обявява. В България тия номера са правени вече, ама е по-лесно да не се помни.

249

Анонимен

преди 2 години

'' Ще разсеят ли гласовете новите партии '' ................................ товариш Копейкин от Възраждане заяви вчера, че говори от името на 85% от българските граждани и че очаква решаващата роля на червената армия, за да освободи въпросните 85% ..

248

Анонимен

преди 2 години

Продавача има право да смени начина на плащане, ако парите по стария начин му ги крадат и не стигат до него. Никой не е длъжен да дава стоката си без пари. Като сте толкова ербап, спрете да купувате газ от Русия.

247

g.venov

преди 2 години

До Хкато ти чета глупостите си от ония с ТРАНСЦЕННОСТИТЕ ДЕТО НАЙ-ОБИЧАТЕ СМЯНА НА ПОЛА.и воъобще кой те те пита какво искаш

246

Бай Иван

преди 2 години

Още малко време трябва, всички природни ресурси ще са на половин цена, който бърза далеч не стига. Изчакайте всичко ще се нормализира до месец най много два.

245

Х

преди 2 години

Националния интерес на България винаги е бил това което русия НЕ иска. Или по-точно казано, Русия винаги е искала неща срещу националния интерес на България. Като започнем от съединението, през комунизма, та стигнем до това сега да искат да се върнем в тяхната корумпирана сфера на влияние. Е ама вече не сме такива будали като преди 60-70 години.

244

Путин

преди 2 години

След като построих най-голямата джамия в Европа , организирах най-голямото изтребление на православни!

243

Анонимен

преди 2 години

Нашето посолство да покаже в мучурия, че от този месец трябва да ни доставят с 30% процента повече газ. Може и схема - по развито кранче

242

Анонимен

преди 2 години

И всичко това защото Русия нападна Украйна и ЕК и наложиха санкции и Русия отвръща И защо ние обикновените хора да бъдем заложници на ламтежите на определени кръгове И сега какво

241

анонимен

преди 2 години

Руското посолство публикува алгоритъма за плащане и доставка на руски газ. Елементарно и ясно - без трети страни, без посредници , плащане във валута ,която се превалутира в рубли. Във фейсбука на посолството го има. Националния интерес над всичко!!! Другото е умряла икономия и бъдеща мизерия.

240

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е дали са им откраднали твърдата валута щом ги блокирали по банките или те са я предали доброволно както редовно си правят комунистите на периоди,че се влагат на капиталистите сега наречени фашисти,националисти,но сравнени с бандеровци и др.помощници на хитлеристите инсталирани от тях към ранните социалисти на Маркс,Енгелс на които Бернщайн изменил щот работил с тях за трайност с риска от промени с бързина на изменения за събиране средства при влизане и излизане в/от инфлация с остатъци.

239

До 59

преди 2 години

Реалната стойност на рублата е минимум 300 рубли за долар, а Русия си го смята 100 рубли за долар, е та ние да не сме Балани да плащаме три-четири пъти по-скъпо газта. Да не говориме, че инфлацията е 20% за миналия месец на годишна база и не на последно място, вече освен газ и петрол, нищо друго не можеш да си купиш с рубли.

238

JB00

преди 2 години

Какво има да му мислите, хайде обединявайте си и плащайте в рубли.

237

Ами

преди 2 години

и при всяка сделка в долари Русия губи в проценти *и то големи * а с рублите не губи нищо а обратното печели и сега печалбата макар и със санкции получава повече пари ако сесравни с същото време на миналата година ! а за ЕС И АМЕРИКА ВСИЧКИ ВЪРВИ В ПРОПАСТ

236

Ами

преди 2 години

Русия иска в руб ли ЗА ДА НЕ АРЕСТВАТ ПАРИТЕ И В ЧУЖДИ БАНКИ КАКТО НАПРАВИХА САЩ И ЕС И АРЕСТВАХА 300 МИЛИАРДА ДОЛАРА И ЗАТОВА РУСИЯ ЩЕ ПРОДАВА НА ВСИЧКИ НЕ ПРИЯТЕЛИ ВСИЧКО САМО ЗА РУБЛИ АНЕ САМО ГАЗ ! Всичко е просто и ясно но са много "умни " евпропецмите и хамериканците

235

Анонимен

преди 2 години

тея рубли стават за тоалетна хартия

234

ДО 253

преди 2 години

До Анонимен ТАТДЖИКИТЕ СА ГАСБАЙТЪРИ В РУСИЯ И ПОЛУЧАВАТ 64 ХОЛЯДИ РУБЛИ - ПРАВЕТЕ ИЗВОД ВСИЧКИ !!! ДОЛАРА Е ДНЕС 71Р ЗА ЕДИН ДОЛАР А ПРЕДИ МЕСЕЦ БЕШЕ 140 !!!