26

Реалист

преди 2 години

Още един който говори глупости..

25

ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ

преди 2 години

Руският Иво Инджев в действие.

24

Анонимен

преди 2 години

Втората офанзива нещо не се чува? Сега Молдова ли ще нападат?

23

Анонимен

преди 2 години

Това се знаеше още от 1вия ден на инвазията. Въпроса е коя държава ще е следващата цел.

22

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и в Молдова има фашисти и след това ще има въпроси от сорта: Къде бяхте вий когато убиваха руски жени и деца в молдова 8 години? съp.

21

Анонимен

преди 2 години

До: номер 22 Ами знаеш ли пич, прав си. Съгласен съм с теб. Буквата "Z" е съвсем безобидна буквичка. Например, рок групата ZZ Top я използва. Свастиката, или пречупения кръст, също е бил безобиден символ.Символ на Индия, означаващ вселенския кръговрар, символ на късмет и щастие. Нооо, след като Хитлер разпали война в която загинаха милиони, този символ не е вече толкова невинен.А историята сочи, че буквата "Z" произлиза от еврейската азбука, и означава оръжие, или сабя!

20

Анонимен

преди 2 години

Еми Путин е агресивен, а знаем колко са злобни малките хора, иначе евала че споменахте, че Молдова е била част от първото и второто българско царство, има много българи там :)))

19

Експлузивно

преди 2 години

Да кажа и аз нещо екскомунитарно. С три думи. Може би даже на руски. Дано не сте ме разбрали прекалено експроприетарно.

18

Анонимен

преди 2 години

Аман от чели-недочели драскащи русофобчета от поколението Z. Аууу и каква зловеща буква Z. Ами тя ще им тегне цял живот на горките... Ама поне сега да се понадраскат русофобчетата ***. Това ще им остане. И как пък им се случи точно буквата Z като клеймо...

17

Анонимен

преди 2 години

"Кто бiьл в Сирии как на курорте бiьл!" - прихванати разговори на руски войници в Украйна. В Сирия войниците са били като на курорт в сравнение с Украйна!!! Да им приседне дано на гадовете!!!

16

нЕкой си

преди 2 години

П_утлерастчо е пътник. Съвсем скоро ще обявят че си е заминал рЕзко в съня си.

15

До 16

преди 2 години

Руснаците губят битката категорично досега .Човече ти не си пипал автомат та да коментираш военни действия .Русия влиза в Украйна с близо 90 000 войници от които много млади без никъв опит .Азов батальон е само над 10 0000.Съотношение 3:1 за украйнците .Украйнците прилагат тактика Бонапарт .На всеки регион струпани сили .Ступани сили има в Николаев ,там в самия град има две точки и най великата армия там ще бере ядове .Струпани сили в Одеса .Очаква се контраатаки при тази руска тактика и бездари

14

Анонимен

преди 2 години

Соц пропагандата като структура е елементарна. Понеже доста поколения вече живяха със страх и в мизерия спрямо аналогични личности в другия свят, то тази пропаганда все още върши работа. Интернета смени мисленето на едно поколение което идва. Това е големия страх на Путин. Не НАТО, не американските ракети и самолети, а новото поколение с новото мислене. Бъдещето на Русия ще е трагично за период поне 5-10 години. После когато промитите мозъци отпътуват от този свят всичко ще си отиде по местата

13

хаха

преди 2 години

Те руснаците изтеглиха войските от северна Украйна, тоя вика претърпяха крах хахахахахахахаха Нали в постановките на буча руснаците са напуснали на 30 март, а украинците се появили на 2 април... тоест след 4 дни. Руснаците можеха да седят там колкото си искат, но нямаше смисъл. Постигнаха си целите за широк фронт и важното действие беше на юг в Мариупол, където завряха нео-нацистите екстремисти като плъхове в тунелите на азовстал, останалото от разбития азов.. там държат за заложници цивилни.

12

Анонимен

преди 2 години

А казват, че в Русия нямало демокрация. Ами е то ви я в пълен блясък. Иначе в други времена тоя професор отдавна щеше на е "к стенке".

11

Анонимен

преди 2 години

Моля русоробите , които по-подразбиране са с 2 гр. мозък да не четат казаното от професора В случай, че го прочетат, в следствие на напрагането, има опастност да останат съвсем без мозък.

10

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен --- Да, само на Путин не му е ясно, че унищожава пясъчният замък на глинени крачка, а това е дюшеш за САЩ и Западна Европа. При подобна ситуация надали Русия трябва да бъде поставена в листата на враговете, така както Горбачов даде карт бланш на такива като Путин и олигарсите, оставяйки в ръцете им "вся власт советов". В България с тази неблаговидна задача се нагърби Андрейчо Лукавия и виждате резултата в момента.

9

Украинец

преди 2 години

Останаха малко руснаци. Още два-три дни и ще приключим с всички. Войната ще продължи още два или три дни... или 10 години.

8

Анонимен

преди 2 години

Руснаците скоро ще му скочат на Вовата. Не пасат трева в Москва и Петербург.

7

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости! Слушайте Скот Ритер в ютюб