176

Анонимен

преди 2 години

Како,како, докато се наработиш войната ще свърши и няма да казвам в каква полза...Тогава няма да ви има, жалко, че хората очакваха наистина нещо ново и ползотворно за Родината. Оказахте се *** !

175

Анонимен

преди 2 години

язък за името ти че е руско .ще плашите раша с азерсеи газ.пратете оръжие и правете им ремонт а русия ще вии прави ремонгт на вас

174

Анонимен

преди 2 години

Нагли лъжци и крадци! Добре се грижат за потоците пари в личните си сметки! Оставка за газовата афера, спретната от асенчо и кирчо! Оставка за превръщането на Варна във военна цел! Оставка, заради заблудата в която вкарват българите и погрома, който ни подготвят с участие във война. Вън политическите шарлатани от България! Оставка и съд за предателите!

173

Психиатър

преди 2 години

Въпросната *** работи само лежешком ! От толкова "работа" вече има мазоли на гърба .

172

Сатир

преди 2 години

"Българското правителство работи, за да се сключат пряко договори за доставки на газ. Сега работим за доставки от Азербайджан, тъй като цената по спрения договор е 4 пъти по-ниска от тази, на която получаваме в момента руски газ", допълни Бориславова." Това събитие от къде го изкопахте?????

171

Хемус

преди 2 години

Леноооо тоя газ от Азербайджан пак е собственост на 'ГАЗПРОМ'!Май здрави схеми играят в цяла Европа!Гледам и ферибота за Варна-Запад здраво кара цистерни с пропан-бутан от вражеска Русия!

170

Анонимен

преди 2 години

За какво работиш бе, моме? Що ни взимаш за мезе? От днеска за утре ли разбра че ако не си платиш,няма обяд? Кажи на хората поради каква причина не плащате за газа? Ясно и точно! Толкова ще изгубим,толкова ще спечелим! Кой ви дърпа конците?

169

мдааааа

преди 2 години

нали вземаме комисионни от патока. колкото по-скъп газ, толкова повече комисионни.или греша?

168

Ами

преди 2 години

това пр-во е против народа а норда го и търпи ! ВСЯКА ДРУГА ГАЗ ПОВДИГАЦЕНИТЕ НА СТО % ИЛИ ВСИЧИ БЕДНИ УМИРАТ А ДЕЦАТА ОСТВАТ БЕЗ УЧИЛИЩЕ ! Щом парите не се въртът и ха бедното населени значи и падаме в рецесия

167

Вижда се , че в Б-Я

преди 2 години

вече на българи а само тези които имат роднини в израел

166

към 177

преди 2 години

13 000 /тринайсет бона/ и е заплатата на тая кирчова метреса, да си клати задните бузи....пък ний с тебе ще пием една студена вода и ще ходим да се оплачем на арменския поп

165

11

преди 2 години

Аве къв Азърбайджан ве, кат земат да дрънкат глупости, там 70% от собствеността е на Газпром.

164

Анонимен

преди 2 години

Дядо ми имаше един лаф за такива като тази: "Зелени ги късаш"!

163

Анонимен

преди 2 години

И ако успеете ще паднат ли цените

162

Анонимен

преди 2 години

Ленчето да провери в гугъл значението на следните думички: работим, пряка доставка, Азербайджан и газ, особено на "пряка доставка от Азербайджан на руски газ".

161

набор 9х

преди 2 години

тва че преписвате такива опорки днеска значи ли че герджика се е размърдал?

160

IQ 3.14

преди 2 години

До Чакай сега: републиканската пътна мрежа и жепето са строени от османлиите и българските царе. цел свет вече се смее на наркоманските опорки на поколението "всеки сам си преценя"

159

Ямболски цървул

преди 2 години

Работили за газ от Азербайджан...Скоро май ще работите в бургаският затвор !

158

Честит празник

преди 2 години

Годишнините от Априлското възстание са личен празник за Лена Бориславова-Боримечката.

157

IQ 3.14

преди 2 години

До Да се разберем: на тия *** промивки да верваш или си набор 9х или дядо ти е бил или слушалка, или зелен чорап или партиец.