324

Анонимен

преди 2 години

Вовата е смачкан фашист-терорист

323

Руснаците са слаби

преди 2 години

Скачат като жаби.

322

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям президента, и се гордея, че отстоява позицията си въпреки натиска отвън. Войната в Украйна е война между Русия, САЩ и Европа. Да се включим в нея е безумие. Стига ни мизерията, която ковид донесе, нямаме нужда и от една безумна война, в която сме губещи всички.

321

Анонимен

преди 2 години

До redordead - Точно така. Вашият опонент надали някога е излизал от България. По сентенциите и мъдрите мисли го отгатвам. Човек живял на Запад, НИКОГА няма да напише подобни хуморески.

320

Заличител

преди 2 години

До redordead /// Да, Радев е руски патриот, предател на Българските интереси, подкрепящ всячески нацистките джуджета. Антуражът му е от същата партия и със същите разбирания. Кога ли ще дойде някой натовски Пиночет, за да ги изчисти завинаги с техните БеСеПе-БеКаПета от политическата сцена и да ви забранят като най-отявлената проруска формация.

319

redordead

преди 2 години

Всъщност Русия беше една от първите страни въвели ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация, за определни групи хора. В момента в Русия, за мнение различно от това на Кремъл, рискуваш до 15 години затвор. Ето, ние тук можем да пишем каквото искаме - че Радев или Петков са бастуни - и никой нищо няма да ни каже - това е Свободен свят.Можем утре да се качим на самолета и да отидем на разходка в Милано, самос личната си карта, можем да работим из почти целият свят...В Русия това го няма, но ако ти харесва...

318

Анонимен

преди 2 години

Този нищоправещ с голяма заплата и пенсия пак получи факсссс...

317

ДО redordead

преди 2 години

Приятелю, ти живееш в миналото. Свободният ти свят го видяхме АРЕСТУВАН по време на пандемията - в концлагерите на Австралия. Видяхме и *** децата на Великата Британия. Видяхме и човекът, който се ръкува със сянката си след като корумпира успешно Украйна. Чухме Ф...к Юръп. Видяхме и младежите с извадени очи от протестите на Жълтите жилетки в Париж и струите от газ, с който ги разгонваха. За кой Свободен Свът говориш, не разбрах?

316

redordead

преди 2 години

Понеже всички блядофили се изживяват като патрЕоти, да им припомня една възрожденакса песен: Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата, свободни да се назовем.Да се сетят, че в момента тази змия е Русия/Путин - и целият Свободен свят трябва да застане срещу противният агресор и да го унищожим, ако трябва и физически! Ако разчитаме на офицери като Радев и Бонев - по-добре отсега да лягаме да умирагме...

315

Аз казах

преди 2 години

Заа тържественото посрещане на празникаНагъзиииисъЗа руския хъй в Газа ти генерале УРРРАААААААА

314

.

преди 2 години

Войната в сърцето на Европа??? Нещо съм пропуснал кога е стигнала до Чехия и Словакия ?!

313

redordead

преди 2 години

Война каза, шефчето му от Кремъл ще се ядоса, нали твърдят, че е операция...

312

Бесен

преди 2 години

И отново приканвам всички pyски тpoлове, пyтлepиcти и cвиpкaджии да скочат от някой по-висок етаж!

311

Бесен

преди 2 години

И това ми бил генерал! Тоя е готов за монах, не за президент! Ако руснаците направят десант във Варна, сигурно ще си счупи краката да ги посреща с хляб и сол! За Йотова даже не искам да говоря каква поза ще заеме /справка посрещането й на цигарения руски митрополит/. Отново казвам, народът си заслужава управниците! И все пак господ май не е забравил напълно, че е българин. Василев и Петков ни отсрамват пред света. А Доган, Баце и Копейкин точат ножове за да сервират народа ни на Путинската орда.

310

иво

преди 2 години

ТОЧНО ТВОЯ юмрук НАГНЕТИ ТЪПИЗМИТЕ С партииките В БЪЛГАРИЯ ! ПЪЛЕН НЕУДАЧНИК !

309

Мехмедов

преди 2 години

Но кой да чуе! Те си знаят тяхното!

308

Анонимен

преди 2 години

1 Stop na Gaza e kato " malchanieto e zlato", kato "radiomalchanie" ili tiha estrada, tribuna....predi sledvastata opera, balet, teater, cinema, jazz dance Erussalam...

307

пловдив

преди 2 години

Другари, много ми се иска да разберете истината за войната от "другарят Бай Дън" .. но тя не е много оптимистична. ...... Нещо като противовес на Холокоста т.е. Булгарокоста.

306

Този шут не ми

преди 2 години

е президент

305

Обръщение

преди 2 години

Направих обръщение към троловете да си заминават, вместо да почнат да питат "може ли линк към сайт за билети", продължават да пишат глупости :D :D :D Никой не ви вярва, само хабите парите на работодателите си и те ще се усетят! Айде заминавайте по дестинациите-Русия, Украйна, САЩ, Германия, Турция, Англия, Белгия, Канада-свят голям!