14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24, я са кажи къде може с 70 рубли да купиш долари, никъде

13

(-_-)

преди 2 години

Укропитека е нагло и просто създание, перфектното оръжие за чужди интереси. В случая запада води война на чужда територия, с чужда жива сила. Но нещо надценяват с кого си имат работа. Тези за нищо не стават! Едно време даже успяха да взривят АЕЦ-а до Чернобил, което наистина е постижение анти-рекорд тип 'Дарвин'..

12

Анонимен

преди 2 години

Руската рубла=тоалетна хартия

11

за винаги

преди 2 години

Хитлер не успя така да разруши ссср както путин.

10

защо

преди 2 години

Чий президент е Зеленски? По всички медии предадоха молбата на украински офицер от Азовстал за помощ - "Не дни, часове живот ни остава", той се загрижил за руските войници? Украинци, какво става??

9

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

Поредната ХиперЗвукова Ракета - Русия използва Оникс СвръхЗвуковата им Ракета срещу Одеса! Абсолютно, невероятно, вече видяхме Кинжал, Искандер, при предишни удари по цели в Украйна, а сета и Оникс!!

8

Анонимен

преди 2 години

В Швейцария са трансплантирали мозък на русофил на риба, рибата забравила как да плува и се удавила.

7

Мунчо

преди 2 години

Е, щом Зеленски е обещал, може и да стане..... Той така си обещава......

6

Анонимен

преди 2 години

Крепостната армия е пред разпад. Солдатите не искат да умират за Путин и неговите олигарси. В армията са останали само деградирали елементи и мародери, които се надяват да заграбят някаква плячка от украйнските села и градове. Яхтата на олигарха Усманов била с 30 метра по-дълга от потъналия крайцер Москва. Била и по-скъпа - 800 милиона долара срещу 750 милиона за крайцера. Няма как армия просмукана от корупция, кражби и некомпетентност на всички нива да спечели война. Чака я разгром!

5

Анонимен

преди 2 години

Да питат нашия Станишев какво мисли за ситуацията в родния му град Херсон и дали одобрява.

4

Сводка фронта

преди 2 години

Руски генерали или са пияни или не знаят какво е война .Пускат войници в Украйна по малко от батальон Азов .Правят безумие тези войници да са млади на 22 24 г без опит ВСУ пленици над 30 + това е опит .Съотношение 3:1 да не кажа с наемци 4:1 в полза на украйнци.И тука се питам като опитни войници защо украйнци не контраатакуват и това е безумие само че украйнско .

3

СКРОМНО!

преди 2 години

Само : "Украински бойци съобщиха вчера, че 20 цивилни - жени и деца - са напуснали завода "Азовстал" в Мариупол. По-рано в града пристигнаха представители на ООН" - това ли ви се изцеди? СЪБИТИЕТО ПОТВЪРЖДАВА ЧЕ АЗОВ СА ТЕРОРИСТИ! - не пускат живия щит! и то пред ООН!

2

Анонимен

преди 2 години

Войната тепърва започва,ще има бомби до второ пришествие

1

ХЕ ХЕ!

преди 2 години

Чули са призива на киевския Хълк и са тръгнали да видят защо ги плещи такива! :) Отиват му на госи бе!