319

Наглец

преди 2 години

Пак ли се буташ да крадеш ?Няма вече джипки баце.Въобще не ни липсваш.

318

Анонимен

преди 2 години

След 12годишна битка с/у Българския народ на тази ТИКВА ,не можем да се оправим с години.По вероятно е Украйна да се оправи по бързо от нас след войната с Русия.

317

Анонимен

преди 2 години

Една лъжа повторена 100 пъти става истина!ТАКА ДОЙДОХА НА ВЛАСТ РАДЕВ И СБИРЩИНАТА !ЗАЩО ЗА ЕДНА ГОДИНА МВР, СМЕТНА ПАЛАТА,НАП ДАНС НЕ ОТКРИХА КРАЖБИТЕ НА ББ?ЗАЩО?АКО ИМАШЕ И ЗА 5 ЛЕВА ЩЯХА ДА има предавания по всички телевизии

316

Крадат милиарди

преди 2 години

НЯМА СРАМ БОРИСОВ>> Прахоса десетки милиарди ограбени от БЪлгарския народ през бюджета НАГЛО БЕЗМИЛОСТНО..ОЩЕ Е НА СВОБОДА>>НАД 100 000 били издържаните с ограбвани милиарди от народа служители вкл в МВР<ГДБОП<ДАНС<НСО<ПРОКУРАТУРА<СЪД НИТО ЕДИН НЕ БЛОКИРА ОГРАБВАНЕТО НА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ГОДИШНО ПРЕЗ БЮДЖЕТА ПО ОТРАБОТЕНИ СХЕМИ..

315

Алито от София

преди 2 години

Няма такова нагло същество, окраде България и иска още власт, да командва и да се дуе че България не може без Бойко и онези умрели доктори Ангелов, Балтов, Иванов да викат с цели гърла,, бойко, бойко, бащице", а от къде знае колко са 8 милиарда?, ами как да не знае като херо мустафа му ги конфискува по заповед от америка, що нямат произход, а не са само те, поне два пъти по толкова са му конфискували, но няма магнитски, а и няма смели журналисти да го отразят публично

314

Българин

преди 2 години

Боико си остава мутра цялата герберска напаст която ограби България изка пак да граби. Хората Неси пасят кокошките по на боико асвалта. Боико трябва да бъде обесен публично защото е колтук и издънка на природата

313

Анонимен

преди 2 години

Баце си е лъжлива мутра, каза, че по пътя за Видин, "на всеки 20 метра, дупка до дупка",нещо което въобще не е истина, а дори и да е така, Борисов беше на власт до преди година,излиза, че ремонтираните от ГЕРБ пътища не издържат и 1 година!!!

312

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика дръжте крадеца...много нагъл тип. Типична мутра от началото на 90 те, ама сега сме 20г.по късно, тоя още живее в ония времена.

311

Баце спаси ни

преди 2 години

Баце чакаме те да ни отървеш от гладьт на - промянатаНе ни оставяй

310

Атанас

преди 2 години

Жалко подобие на човек...

309

Атанас

преди 2 години

В селото ме го искат-той за църквата пита..!Ако няколко месеца никой не го отразява,и няма да има нужда от бай Ставри.

308

Този е извратен

преди 2 години

Много сериозно се е извратила тази мутра. Да си беше останал пожарникар мафиота СИКаджия

307

Живко Тодоров

преди 2 години

Хайде няма нужда. Иначе какво стана, каиш, със стотиците скандали??

306

Анонимен

преди 2 години

По-скоро си гледай старините чичка. Каквото си направил направил, гледай да не правиш повече, че туку виж са те окошарили.

305

Анонимен

преди 2 години

Борисов и борисовата трябва да бъдат изчегъртани до корен

304

Ямболски цървул

преди 2 години

Специален поздрав за Бойко Борисов и Росен Плевнелиев от агитката на Левски.....Бойкооо Ковpo.....Роскоооо-Koвpoooo

303

Анонимен

преди 2 години

Борислав е държавник и може да управлява

302

ББ

преди 2 години

превръщат ви в ***...малцината участници тук си мислят,че хората..."баце"със взетите заеми връщат твой заеми,грамотните го знаят, с парите от данъците на българите построи турски поток на путин газифициращ крепостните му сърби и унгарци,имаше уникалният шанс да си национален герой...ти обикновен крадец и предател..."баце",минусите ви не ни пречат...САЩ идват решително приятели...и бацетата ще си платят!!!

301

До 330

преди 2 години

Кире и Асен бобъра щяха да oсерат всичко ако имаше пандемия, бъди сигурен

300

КН

преди 2 години

ББ не е цвете за мирисане, но като обучен пожарникар знае как се действа когато е напечено. Харвардите са пълен провал. ББ щеше да стои при Верасу докато не се изтегли, щеше одавна да са наредени парите за газа в правилната сметка и т.н.