100

Анонимен

преди 2 години

Стига ни, че имаме всеки месец парад от над 2 милиона държавни хрантутника взимащи и заплати и пенсии и ТЕЛК и помощи за диабет и освифинване за това ,че подпръдват на безполезните си работни места.

99

аз

преди 2 години

Е то какво да покажем на парада?

98

Анонимен

преди 2 години

До без парад Значи САЩ са примитивна нация.

97

без парад

преди 2 години

Това е добър знак, постепенно се цивилизоваме, перченето с оръжия е запазена марка на примитивните нации.

96

Анонимен

преди 2 години

Радев съсипа ВВС!ЯНЕВ И ДРУГИТЕ ГЕНЕРАЛИ СЪСИПАХА ДРУГИТЕ РОДОВЕ ВОЙСКИ!РУСКИ АГЕНТИ В ЩАБА ЗАЕДНО С ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯ!

95

Анонимен

преди 2 години

Българската армия се състои от ГЕНЕРАЛИ, ПОЛКОВНИЦИ НА ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И НЯМА ВОЙНИЦИ!АРМИЯТА Е ПРИЮТ ЗА ОСТАРЯВАЩИ ОФИЦЕРИ , КОИТО ПРАВЯТ ДАЛАВЕРИ С ДЪРЖАВНИ ПАРИ!МИЛИОНИ ДАДОХА НА РУСИЯ ЗА РЕМОНТ НА СТАРА ТЕХНИКА, ВМЕСТО ДА КУПУВАТ НОВИ ОРЪЖИЯ СЪВМЕСТИМИ С НАТОВСКОТО ВЪОРЪЖЕНИЕ! Комисионната от РУСИЯ Е МНОГО СЛАДКА ЗА НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛИ С ПЕТОЛЪЧКА НА ЧЕЛОТО

94

ля ля

преди 2 години

Няма нищо общо комунизма с българската армия! Мнгого хора забравят какво е България и нейната армия! Съсипват ни държавата подлогиии!

93

стар комунист

преди 2 години

То пък кой ли ще седне да гледа тези шкембета дето тресат сланини по площада?!?!Виж на 9 май ще съм залепен за телевизора-пардон компа!

92

Qanon

преди 2 години

Толкова жалки не сме били като нация! *** ви правителството и партиите и сите пишман политици! Срам сте за народа!!! Язък, че в паспортите ви пише, че сте българи! Българи, ама долни предатели!!

91

ШибиРиби

преди 2 години

Инсталирайте на мегдана в София един лост и един русенски креват. На лоста Радев да върти коремни а на кревата Нинова да посреща гости с вдигнати крака. Армията кучета е яли.

90

сравнението

преди 2 години

До пияница мистикНе мой да се косиш!Наш Кире си дойде от Киева с цела композиция танкети за ремонт.Ке минат по жалтите павета и към тях и куци герои хохали беещи жълто сини парцали!Начало 10.00!

89

Анонимен

преди 2 години

Парад? К'ъв парад бре? То войска няма, саде чантаджии! Кой ще удря крак? Американските или англииските батмани ли? Нали вече са повече от нашата армия, на нашата територия!

88

Руснака

преди 2 години

Пародия си имаме всеки ден с продлжавваме промяната... Парад няма, защото армия няма ... даже и самолети няма. Пускайте оркестъра да свири

87

взвд

преди 2 години

какъв парад ние нямаме армия

86

Калоян

преди 2 години

Дреме ми че няма да има порад. То една армия имаме. Защо не работят питам БГ ПОЩА. Не приемат колети, писма, записи. И тях ли ще купува министъра шеф на СПИДИ. 20 ДНИ НЕ ПРИЕМАТ ПРАТКИ... ЛУДИ ЛИ СА ИЛИ НИЕ СМЕ ЛУДИ. хИЛЯДИ НЕ МОГАТ ДА ПРАТЯТ НИЩО НА БЛИЗКИТЕ СИ В ЧУЖБИНА, НЕ МОГАТ И ДА ПОЛУЧАТ НИЩО ОТ ТЯХ. Писна ми..

85

Анонимен

преди 2 години

Аз съм спокоен в Москва също няма да има парад на 9 май.

84

До 87

преди 2 години

*** договорът за F 16 го е подписал Баце,затова до 2030г. няма да дойдат. Но парите са дадени от народа.Оплаквай се пред портата на банкянската мутра.

83

Анонимен

преди 2 години

ами с какво парад. смеем се на русия че нямали а ние много имаме щото. летящият самолет заедно с пилота ги дадохме курбаняц на почващата в украйна война. самальотите че додат 2030 ако дойдат. двете трите ракети ги дадохме на украйна. и сега даже за парад немаме...

82

Анонимен

преди 2 години

а чертежите светини на ф16 за по 200 мелеона парчето нема лида ги парадираме бе ПаРадев? Янев? Хасанча Аналното? Кирю Простюто? де са парите ве? де са самолетите? дайте по една снимка на самолетите да ви залепим на челата и да ви изкараме със сопите на площада да бръмчите и да хвърляте кафеви бомби? кво ще кажете другари *** френдс?

81

Анонимен

преди 2 години

Защо се трият истинските думи със които се оприличават някои хора, действия и др.подобни?