276

Ани

преди 2 години

Путин им даде коридор да излязат всички цивилни, а военните да се предадат, те не го направиха защото си знаят какви са ги вършили в Днр и Лнр и съответно какво ги чака.

275

Бати

преди 2 години

Да се предават да видим какви са вътре.Те се правят на герои но Чичи Вова ще ги стопи.Да види целия свят какви *** има вътре.

274

Ооо

преди 2 години

Толкова е просто - излизат и се предават. Ама те - инат, мислят се за герои. Да *** в катакомбите тогава. За кефа и пропагандата на Зеленосмърков и Бай дън .

273

Дезинформация!

преди 2 години

Напротив - храбрата укро-армия, начело с нацистите от азов громят руските нашественици, слава Зеленскии и Украине! Следва изпълзяване от катакомбите и напред към Москва! Тъй рече склерито и Козяк!

272

ЧУНЧО бг

преди 2 години

Кой каквото си надроби това ще сърба!

271

Анонимен

преди 2 години

309-АМИ РУСНАЦИ КАТО ДОБАРАТ УКРИ ,СИГУРНО СЪЖАЛЯВАТ ЧЕ СА СЕ РОДИЛИ.

270

чичо Кърле

преди 2 години

ИЗПУКВАЙТЕ БЕ.ЩЕ МРЕ АМА ИНАТ.ПУТИН УМЕЕ ДА ИЗЧАКВА .ТЪКМО ЩЕ ИМА ПО МАЛКО ГРИЖИ.

269

Анонимен

преди 2 години

Ама добарат ли руснаци свършено е с тях!!!Нямат работа на чужда земя!!!

268

батрамбо

преди 2 години

Защо изобщо има цивилни там ? Кои са отишли първи да се укриват в завода - цивилните или военните ? Ако първи са били цивилните , то какво правят при тях военните ? По този начин ги правят мишени. Ако първи са били военните , то с какъв акъл ще отидат там цивилните , като знаят , че руснаците тях дебнат. Ако са отишли заедно е същото като предните варианти. Остава едните да не са знаели за присъствието на другите ама това силно ме съмнява

267

Анонимен

преди 2 години

Е то каза се , че и България дава оръжие на Украйна спекулативно. БСП казва друго и лъже

266

Анонимен

преди 2 години

До 302 и защо ги казваш слуги на САЩ. Може да са си националисти от азиатска страна не слуги на САЩ. Света не е разделен само на Руснаци и САЩ.

265

Отеца

преди 2 години

Няма и една вярна теза. Шепа наемници, 2-3 техни съпруги и едно дете правят циркове за пред световната диверсия над Русия и различните. Е, няма да стане тяхната.

264

Националист

преди 2 години

Руснаците поне 4 пъти спираха огъня и отваряха коридори плъховете от тунелите да се предадат. Никой не излезе. Не излезе, защото надъханите пародии на SS wafen, наричащи се Азов, не ги пускат, а ползват цивилните за жив щит. Рано или късно те или ще се избият един друг, или ще се предадат. Русия забавя, но не забравя!

263

Proace

преди 2 години

Колко сърцераздирателно от устата на НАЦИСТИ избавали 8 год. мирни граждани

262

Анонимен

преди 2 години

До Румбата от СлатинаТе руснаците са превзели Мариупол. И да, възстановяването ще е трудно... но ще се случи. И да, възможно е слугите на сащ да нападнат от изток, но какво да се прави. Ти гледай как ЕС ще затъва, изолиран от света...

261

Румен от Слатина

преди 2 години

Ако се приеме теоритично , че руснаците превзимат града. С какви хора ще го възстановят или подържат в нормален вид. Та те ще имат ли капацитета , ако от другия край , по от изток избухне нападение над Русия. А тя войната, тепърва започва?

260

Анонимен

преди 2 години

После ще изкарат и бункерният плъх

259

Анонимен

преди 2 години

Дано Русия изкара и ликвидира плъ'ховете от азовстал още тази вечер! ВСИЧКИ тормални хора искат това!

258

Анонимен

преди 2 години

За въображението на СССР после стана ОНД , стана и РФ е виновна и България . След 1944 всичко що вирееше пшеница , плодове, зеленчуци най доброто заминаваше за тях . А те оръжие за нападение. Цялата ни шивашка конфекция работеше за тях от чорапи до палта, обувки. А те калашник, рекети , бомби. Това беше социалистическата търговия на народна република България.

257

Анонимен

преди 2 години

До 316Факт е, че украинските из'роди отвличат украинци от улиците в киев. Документироно от ню йорк таймс 2014 година.