87

Анонимен

преди 2 години

МакеЛандия да бъде анексиране. Българска земя насилствено отнета

86

Анонимен

преди 2 години

Хора просто игнор на всички нива към макетата. Изцяло спираме каквито и да било преговори, договорки, разправии итн и просто като дойде въпроса за обсъждане в ЕС казваме вето и си продължаваме по дневния ред натам. Макетата нека си седят извън ЕС и да мислят по въпроса какво трябва да направят. Отказваме да се срещаме повече с тях. Ако някой техен лидер иска да дойде да си резервира хотел и да посети София негова си работа. Нашите политици са заети да се срещат. Така докато не се сетят защо сами

85

Аз

преди 2 години

Разбира се че не ни трябват втори "украинци",съжалявам хората които са на тариторията на Македония,но на този етап не заслужават да ги подкрепяме....то не че ще почустват по добре в Европата....и те нещо са им замрежили погледа за ЕС.След време може да се окажат,че са ни благодарни.

84

Анонимен

преди 2 години

Изнудвачи и лицемери. Няма как да влезете в ЕС без гаранции за правата на гражданите си. И да, българското население в Македония е важно, защото сте БЪЛГАРИ. По-*** народ от така наречените македонци с промити мозъци няма. Същите сте като измислените украинци - изкуствено създадени държавици с огрооомни претенции и самочувствие.

83

Хан Тервел

преди 2 години

Не ни трябва територия населена с антибългари!

82

Дани

преди 2 години

Поздрави за Буяр, САЩ и Германия и Австрия.

81

киро

преди 2 години

Ахаа да да, веднъж докопате ли се до преговори край с договорките. Тарикати се барате ааа. Никакви преговори. Ще си стойте там до майка Сърбия...т.е извън ЕС.

80

Перничанин

преди 2 години

Никой не ви кара на сила да променяте каквото и да е. То според вас има повече египтяни от българи в страната, няма лошо. Защо въобще си губим времето не знам. Давате им листа с условията и когато са готови ни викат. А така да четем за някакви с явна липса на мозъчна дейност е безсмислено.

79

Анонимен

преди 2 години

Правителството на България няма да започне преговорите за европейско присъединяване, преди Северна Македония да включи българите в конституцията на страната си.

78

Сатир

преди 2 години

Смях в залата - до1945г. Българи, днес Българите малцинство. Откъде са внесли мнозинството????

77

Ебтер

преди 2 години

Абе тези макита много нахални, точно като украинците!!!? Абе то бива бива, ама чак пък толкова!!!? Като че ли те ще ни пускат в Европата, а не ние тях!? Ама като ни пращат америката разни ***, които са учили в Харвард сигурно за птиците и слоновете, защото са като слонове във стъкларски магазин!? А украинците все едно се намират в Украйна и псуват президента ни!? Аз също не харесвам Радев-все пак е натовски генерал, значи масон и ...служител на сащ!? Генерал Янев го харесвам, ама и той е нат

76

сс

преди 2 години

Довииждане!

75

сс

преди 2 години

Довииждане!

74

Смях

преди 2 години

Ние ли зависим от вашето решение или вие от нашето ? Ние поставяме условията, а не вие. Като не можете да осигурите правата на българите там, ще гледате ЕС само на снимки.Гърция 20 години ви държа и накрая пак стана тяхното, ние също можем.

73

Анонимен

преди 2 години

ЕС е пред разпад те напъват. И тия ли война искат?

72

Анонимен

преди 2 години

До Много добре....... Ние сме си ги поставили изискванията, ама Киро май още не го е разбрал.

71

Гневен българин

преди 2 години

Нищо де...ние не бързаме за никъде. Макетата ще си седят в клоаката и ще гледат ЕС по снимки само.

70

Анонимен

преди 2 години

Българите в Северна Македония да престанат да се правят на всичко друго но не и българи защото времето им изтича и Албания ще ги погълне. Тогава няма кой да ги спасява и ще свършат като сърбите в Косово.

69

Анонимен

преди 2 години

След като нашите, уж приятели, от ЕС го подкрепят така силно да не е луд да се договаря с нас...

68

българин

преди 2 години

Аз съм от пиринска македониния,но ви казвам г-да кирчовци:Престанете с тези отродили се българи.Никакво разрешение,никакво"зелено светло".Докато им дойде акъла в главата.