13

Зозо

преди 2 години

България изнася всеки ден оръжие бре експерт. ВМЗ, Арсенал и Дунарит бачкат нонстоп на 3 смени. За това КГБ-то направиха взривовете във военните заводи тук и в Чехия. Жще от тогава са се готвили за Украйна.

12

NoirFire

преди 2 години

Огромни са Киро може да събере 100 сопи от Балкана, да свърши нещо полезно вместо да си губи времето в Украйна .

11

Анонимен

преди 2 години

Ремонт на военна техника е напълно достатъчно.И не е малка помощ.

10

Анонимен

преди 2 години

Как може оръжието да е помощ? Това само един болен американски мозък може да го измисли. Силата на диалога, на дипломацията, на взаиморазбирателството се използват като много по-мощни оръжия.

9

Анонимен

преди 2 години

Гърдев ти на *** ми не правиш а?И малките деца в бончова маала знаят че изнасяме оръжие .Анатема за лъжите ти .Амин и благодаря

8

Анонимен

преди 2 години

Явно натискът отвън е голям, но да вземат да погледнат народа и положението в страната. Хората са против оръжията да бъдат пращани, сърбаме супата на санкциите, всеки ден сме заляти с новини с хора, говорещи колко е нужно оръжието и т.н. Защо никоя медия не дава другата страна? Луганск, Донецк? Имало ли е убити там? Защо са били обстрелвани хората там? Колко народ е избит? Пълна тишина. Май искат оръжие като руското, че да не личи кой стреля.

7

До 2

преди 2 години

Дайте ги на хората да спасят Живота на децата си! Абе Вие *** ли сте или се правите на умни. Нали с тези снаряди ще се убиват пак хора и деца. Яко Ви тресе кретенията. Трябват преговори за мир това е никакви оръжия които сеят смърт.

6

Анонимен

преди 2 години

Абе ние ток си имаме бе, даже изнасяме. Количеството изнесен ток, като цена е два пъти повече от цената на внесения газ. Щели да ни пращат евтин ток, вицове за премиери. Газ нямаме временно но и това ще се оправи.

5

Gogo

преди 2 години

От сутринта ли пак ни облъчвате с "послания" войнилюбци?! Стига ламтяхте да вкарате българския народ в братоубийствен грях! Не искаме да даваме оръжия и боеприпаси на украйна и да цапаме ръцете си с братска кръв!

4

Анонимен

преди 2 години

Киев стана като Божи гроб. Ако политиците искат бъдеще подкрепено от САЩ, трябва да го посетят задължително. Иначе краварите ще им спретнат демократичен преврат или ще им намерят друго решение.

3

Айде,

преди 2 години

Взеха на Бай Иван гумената лодка, дето ходеше за риба и на Цецо Краниста каската от работното място.

2

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че не са малки. Не СА, а не "не били"! Сума ти снаряди прашасват по складовете! Дайте ги на хората да спасят Живота на децата си!

1

Факултета

преди 2 години

АКО БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ЗНАЧИ ЕВРОПА Е РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ