132

падение

преди 2 години

Този и той пропаднал тип като льотчика.

131

Анонимен

преди 2 години

Откъде извират тия бе?! Не измряха ли, не свършиха ли? Още излизат от гората партизаните...

130

Анонимен

преди 2 години

Комунягопитек!

129

Анонимен

преди 2 години

Само шест дни след обявяването на обединението между Княжество България и Източна Румелия император Александър Трети пише следното до началника на руския Генерален щаб генерал Обручев: Не одобрявам действията на българите. Те нас не ни послушаха, действаха тихомълком, съвети не искаха, нека сега сами да си сърбат попарата, която забъркаха. Според мен, докато княз Александър (Александър Батенберг - бел.ред.) продължава да се разпорежда със съдбата на българския народ, нашето вмешателство в българските работи е абсолютно невъзможно и безполезно. Заради последните действия на българите, които ни

128

Анонимен

преди 2 години

Дружка на Радев. Той му дава опорките.

127

Анонимен

преди 2 години

Той не приемал посещението... Че кой го пита.

126

Анонимен

преди 2 години

Това не е генерал, това е родоотстъпник! Предател и адвокат на военнопрестъпници! Украйна с нищо няма да се прости, а Путин ще бъде съден в Хага, ако дотогава не бъде убит, не се самоубие или не умре по естествен път! Самозваният генерал нагло лъже - народите са славянски и са два, но не са вече "братски" - Путин отрече съществуването на украински народ!!!Затова войната не може да приключи бързо - защото не даваме достатъчно оръжия на Украйна!

125

Анонимен

преди 2 години

Руските генерали са му състуденти. Какво да каже против школата си?

124

Анонимен

преди 2 години

Руско ***. Един от путинските шпиони, който работи против страната си и издава военни тайни за пари, Позор! Гнус!

123

Иван

преди 2 години

Ах какви сте комунисти гадни всички генералии

122

Лллл

преди 2 години

Украйна няма да я има !!!

121

Изнервен

преди 2 години

"Войната можеше да приключи бързо, ако беше само между Украйна и Русия"??? Давате ли си сметка какво казва този кремълски олигоффрен? "Не трябваше да се помага на Украйна, за да може наглите миризливи ушшанки да я превземат бързо и лесно". Да го питам ако нас ни нападне Турция и другите държави подходят по същия начин, а? Само че украинците вкусиха истинската свобода и демокрация и са готови да умрат, но не и да живеят под гнусния сибирски ботуш.

120

Реалист

преди 2 години

Баси, какви са тези путински генерали в България? Не, другарю съветски генерал, войната я води *** заради средновековните си имперски амбиции. И в Грузия, и в Молдова ли имаше огромни суровини и нацисти, а? Грешна ти е и кремълската прогноза - Украйна няма да загуби морската си граница, а просията ще бъде прогонена, изолирана и мразена от целия цивилизован свят.

119

Анонимен

преди 2 години

"москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Другарю генерал

118

Гелаевски Спецназ

преди 2 години

Тоя генерал от армията на Кремъл ли е? Щото неговите думи са 1-1 с тезите на руските медии и генерали.

117

Аха, ха такъв, другарю генерал, но войната не ще да приключва и то не поради доброто въоръжение идващо от Запад, а поради смелостта на укрите и слабостта на русофашистките нацисти начело с баш Джуджето с ментални аберации.

116

Анонимен

преди 2 години

ГОЛЯМАТА ВОЙНА ОЩЕ НЕ Е ЗАПОЧНАЛА. ТОГАВА ДА СЕ СПАСЯВА ВСЕКИ САМ. ЗЕЛЕ ИМА 850 МИЛ. СИГУРНО СИ ЗАСЛУЖАВА. ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЖИВ НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТАЯ ВОЙНА. ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАТ НЕГОВИТЕ ХОРА.

115

И нашето

преди 2 години

Президентче каза,че Украина ще падне за 3-4дни.Язък че сте генерали и не знам какви.Компетентност 0

114

КОТЮ

преди 2 години

До Истината Ти ако наричаш защитниците на болшевиките в Русия мислещи мноо си загазил с акъла!

113

У бре

преди 2 години

И тоя се прави на Нострадамус