43

Анонимен

преди 2 години

Ориентирайте се към икономика без газ. Имаме си достатъчно собствени енергийни ресурси.

42

Анонимен

преди 2 години

Леле, сега ще сме независими от руския газ. По-зле от Украйна ще станем. Ще се появят инвеститори Байдон синове и Полски президент да добиват шистов газ. А тоя Кирил Петков голям агент се оказа от Харвард. Ужас. На маймуни ни правят.

41

Анонимен

преди 2 години

Питай баце ти,дет та прати за еуродупетат...

40

Анонимен

преди 2 години

Чирен е пълен с газ до козирката. 18% от него е на български фирми.

39

Пета Колони(Я)......

преди 2 години

Киро, Радев, Рашков, Нинова, Черепа, Бобокови...... Са ТРОЯНСКИ КОН на Путин и Русия

38

Анонимен

преди 2 години

До 27. а бе момче, научи граматиката преди да пишеш тук. МИЛИАРД е не милЯрд. Всички учили в новия век сте неграмотници!

37

Разочарован

преди 2 години

Баща ми имаше един лаф , ,,учени простаци,, много хора с дипломи(да не обяснявам повечето купени,) но прости. По-скоро избори и начело на държавата умните - от този Батак трудно ще се излезе. Харвардите трудно ще пуснат кокала , само страха от саморазправа ще ги стъпила малко. На Шипка от една снежна топка се изплаши фукляото'артист.

36

Сандо

преди 2 години

Чирен е пълен на 18% защото е празен на 72%! Нещо се пълни ако има поръчки за него, ако няма, не се пълно. Нещо се празни ако има продажби - примерно някой събрал парите и експортирал за Румъния

35

Анонимен

преди 2 години

Долу ***!

34

Анонимен

преди 2 години

Защото Руснаците ни подават по-малко газ миналата и тази година, защото да ни го сложат винаги им е било вп лановете, защото, който подкрепя Русия, а не България - не е българин

33

Христо Христов

преди 2 години

Единствено гласувалите за анти- брюкселски партии имат право да са недоволни. Останалите про'стаци да мълчат!

32

Анонимен

преди 2 години

Дано Путин смачка по-скоро натовците в украйна!

31

hah

преди 2 години

Путин е убиец и трябва да плати най-високато цена за това което направи в Украйна. Военен съд ще му е малко. А тези които не диверсифицираха газта последните 10 години и допуснаха в хранилището да има под 80% резерв са за затвора. Обаче виждат ли какъв е коварен Путин - уж голям приятел на България, а първо нашия газ спря. То с такива приятели, врагове не ти трябват.

30

Христо Христов

преди 2 години

Прав е! Да чуем поредните лъжи на киро лъжеца и европеидното му антибългарско правителство!

29

Анонимен

преди 2 години

На сем. Байдън им развалиха плановете за Украйна. Познайте на коя територия ще се прехвърлят сега? Целият зор е да останем без газ час по-скоро и те като спасители да надупчат Добруджа за шистов газ. Ще ни направят газово независими. Да ни е честито. който има имоти в Североизточна България да побърза да ги продаде. После няма да струват нищо.

28

Боят настана тупат..

преди 2 години

Дойде време Белене на отвори широко врати..

27

Гьонсуратката

преди 2 години

Едни мошеници жалки, разобличени от доста западни журналисти обвиняват други, че се опитват да се защитават. И лек полека започвам да харесвам политиката на Владимир Путин, защото той действително защитава национални интереси докато евроджандарите защитават само и главно икономически и дори не собствени, а на ония задгьолските душегубци. Здрасти Урсула... хубаво име!

26

Разочарован

преди 2 години

Проблем е цената на бъдещите доставки на газа, а че ще го няма. За ястреби Кирчо и Кокорчо цената няма значение доходите им са огромни. Да ,,благодарим,, за тази небесна ,,благодат, на Румен Радев и на онези ,, умни глави,, които гласуваха за тях. Дори и Васил Найденов в ефир си призна че е сгрешил. И какво от това - всички ще плащаме и то много, много и като цена и време. ДОКАЗАХМЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, ЧЕ СМЕ ПРОСТА НАЦИЯ, НЕКАЧЕСТВЕНА!!!

25

Анонимен

преди 2 години

Помощ на Украйна и така даваме ,нещо повече ЕДИНСТВЕНАТА помощ,която трябва да дадем е помощ за бежанците,хуманитарна в рамките на нашата държава! Запасите от газ са 20% ,а предвид ситуацията това е престъпна недалновидност! Очакваният скок на цени от други доставчици е до 30%,а на базата най-ниски заплати в ЕС и икономика със затихващи функции увеличените цени са убийствени! НО! Това са "бели кахъри" ,защото е важно да помогнем на Украйна с оръжие и с по 1 заплата....Здрав смисъл има ли???????

24

Анонимен

преди 2 години

виж я лицемерката говори за някои страни от ес със спрени доставки другите са си платили