58

Анонимен

преди 2 години

Руснаците могат да излязат от това положение единствено с пуч, ако им стиска.

57

Анонимен

преди 2 години

Русия не е нападнала украйта русия не убива цивилни в Украйна русия не бомбадира жилищни сгради русия не използва газта за оръжие русия е един голям Фейк една голяма лъжа едно огромно зло в кремъл си мислят че в Европа хората са зомбита като в техния народ русия и нейната примитивна пропаганда

56

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината никой от обкръжението на Путин дори и да разбира колко е зле положението не смее да се обади за да не го елиминират. Двама бивши руски "служители"олигарси заминаха на оня свят заедно с жената и децата

55

Анонимен

преди 2 години

Баш си ни изнудват. Дори да плащаме с долари, а те да си ги обменят, не е ясен нито курса на който ще обменят, нито нищо. Няма да се учудя ако накрая плащаме по-скъпо отколкото за втечнен газ. Затова най-добре направо да си търсим газ от другаде.

54

Анонимен

преди 2 години

САЩ само са пускали атомни бомби върху мирни жители, готвеха се да го направят и върху РФ, ама контратаката нещо не могат да я спрат. Докато САЩ не си махне всички оръжия , смсл бъде фалирана няма да спре този развой на събитията

53

Зо 60

преди 2 години

Банката за плащане не и под санкции, мислител. Нашите даже преведоха парите, но нашите ги върнаха.

52

Ван Ванич

преди 2 години

Старче като те гледам ще смениш и резъбата, само и само да да си запазих стандарта и да нахраниш щерката, че много обича запада.

51

Анонимен

преди 2 години

До 49: Абе вие т.ъпи ли сте или? Какво не схващащате? ЕС реши да "плаща" по сметки които е запорирал. Уж е платено, дв факто купувачът не си в получил парите. Кой дава стока срещу пари, които не получава? Не стига че сте глупави, но в коментарите се опитвате и насмешка да вкарвате. Което е още по жалка картинка.

50

Анонимен

преди 2 години

Какво го слушате тоя убиец .Тръбата е при нас и газа също.Това е от недрата на земята и не е собственост на руснаците.

49

Анонимен

преди 2 години

Измятат се щот им бе обяснено има решение за техни двойни сметки за ЕС неприятел за тях през наши разплащателни сметки останали от време Оно запазили се у тях за плащане в рубли може цял ЕС да си поръча плащане без да търси от приятелите сегашни щот те едно време са имали отношения с тях в тв. валути-долар,марка,шв.франк,анг.лира,др. понеже са имали взаимоотношения с широкия запад не 7 на ЕС,а на 12,и на 16 преди евро и сменяха нац.на други,след туй не,но те си имат още обменен курс за ползване.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Защото не сме платили по сметката, по която е трябвало и както се платили Германия и други държави от ЕС. А защо само ние не сме платили е въпрос към нашето правителство. Другите ЕС правтелства явно пазят интереса на страните си.

47

Анонимен

преди 2 години

Тоя мяза на класически подмазвач с мустак. Придворният помиарр

46

Баровец от Канада

преди 2 години

ГаHе, колко ти е бензина, тока и газта? А утре?Ние тук в Канада сме си ОК. Взимаме по 10 бона на месец да пише някакви екселчета. Тока 7 цента. Бензина кинта и петдесет. Бутилката за барбекюто е 17 кинта. Пържолите - 5 кинта. Поздрави на Кирчо, дръжте си го там. Тук си имаме достстъчен брой разносвачи на пици.

45

Анонимен

преди 2 години

Абе Песков защо ни спряхте газа бе? Нали уж бяхме братушки, уж не знам какво си??? Защо не го спряхте на Германия например? Защото там парите са големи, и не ви стиска!? Май и вие ще излезете същите лицемери като Запада... Няма да спечелите приятели и поддръжници по този начин!

44

Анонимен

преди 2 години

Какво прави Песков? Убива или по- точно издава заповеди да се убиват хора. Защо? Защото убиваните хора са украинци. Съжалявам, но е откачено и престъпно. Апропо, Александър Дугин, дами и господа руснаци, е просто психопат. Ехо, събудете се, провалихте се лошо, дами и господа, руснаци!

43

Анонимен

преди 2 години

Интересен ми е Китай. Мобилни камиони за екзекуция, кеф! Или принудителен аборт на неразрешени човешки ембриони като фетусът го слагат върху найлон на кревата до майката или в леген до кревата на майката. Всички знаем другата крайност. Нямам вяра на човешкия вид!

42

Анонимен

преди 2 години

Хаха, Песков пак се е исказал неподготвен. Защо няма газ тогава след като сме платили мммм ?

41

Анонимен

преди 2 години

43 договорки за толкова много трупове на най-високо ниво поне мен ме плаши. В същото време човечеството е див звяр и без контрол не може. Ба си, за 10000 години интелектът на хората си е същият.

40

Анонимен

преди 2 години

Вие като пишете коментари изобщо вярвате ли си и дали има някаква мисловна дейност при вас като цяло се зачудих мозъците на кайма, никаква логика или информираност като цяло. Зле е положението ама много заприличали сме на средно сратистически американец Смех

39

Чакат го

преди 2 години

30 % от българите чакат Путин да дойде като Дядо Иван и да им вдигне пенсиисте и заплатите. Но напразни са робските надежди. Путин няма да дойде. Изпратил е само Копейкин. Т