396

ББ

преди 2 години

До Анонименруските посолства не могат да искат оставки на легитимно избрани...г-жо митрохванала на путин ,свърши се с манипулацийте и лъжите...ще ги прейзберем и то с мнозинство,Братята ми не са вашите крепостнни г-жо...Слава на Украйна!!!

395

ББ

преди 2 години

До АнонименЗеленски е...45 милиона решени да живеят както те искат,не да им го налага пу.яка,умират за да си го извоюват за разлика от крепостни като теб...препрочети Историята...там няма грешки...вие с путин сте грешката...ще е за малко...колкото и дълго да се подготвяхте...колкото и много да платиха много Народи най-вече руските...сте пътници...Анатема за вас децата ви внуците ви и техните...Бог да пази Свободният Свят!!!

394

Анонимен

преди 2 години

Ококорен, ОСТАВКА

393

Анализатор

преди 2 години

Много коментари много нещо, а никой не си задава най-логичния въпрос - как държава разположена на кръстопът между три континента, купува горива само от едно място...?

392

Анонимен

преди 2 години

простолюдието така не разбра ,че от малки ги програмират в частни учебни заведения като порастнат да затриват народите си, от там се почва "чистката"

391

Анонимен

преди 2 години

20% е по скъп докато стигне до потребителя ще стане 50% по скъпо това означава поскъпването на всичко 50 пъти повече-но въпроса е там че имаме газ няма значение цената браво юнаци решавате проблема на бг а страдащите че са народа не вие

390

Обективен

преди 2 години

Кокорчо е пропуснал една нула в тия 20% . Лоши времена настъпват с това правителство.

389

Шуменски

преди 2 години

Защо да пускаме Кирчо към Канада? Не може ли да търка наровете тук? Т.е. да си плати простотата.

388

Продължаваме Подмяна

преди 2 години

Продължаваме Подмяната и просто Киро да си хващат куфарите и дим да ги няма.За жалост и затова трябва разрешение от Козяк 16.Нашите слуги на Глобалистите отново ни вкараха в капан.Дано поне войната ни се размине!

387

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 426По-скоро схема. Да не забравяме, че Василев минава за умен.

386

Анонимен

преди 2 години

Евии им маааата на евраотлантиците .Важно е ние да сме добре . Да пук.на.т всички западнопклонници . България над Брюксел и Вашингтон а не под тях .

385

Анонимен

преди 2 години

да отваря кокорчо утре както отива в брюксел сметка в газбанк и да не сме ги видели повече

384

Анонимен

преди 2 години

А, Петков ? Бориславова? Нали нямаше страшно, какви са тези 20%? Или за вас едни 20% са нищо. Подлеци.

383

Анонимен

преди 2 години

ами да Сърбия я е платила за две години напред сръбете са хитри она бобич незна си кво вика днес и дума да не става над 1 милярд такси сме платили

382

Анонимен

преди 2 години

До430 Транзитната такса се плаща от получателите на газа.

381

...

преди 2 години

ДГД, пРроZZия и твоите агенти в България. Газ има и от други места! Да, първоначално ще плащаме малко по-скъпо, но и това ще преодолеем. Важното е че още една опорка на бавнярите русофили ще рухне, опорката, че без руския газ измираме. Поредната опорка, след оная за непобедимата руска армия, която потъна като крайцера мАЦква.

380

Анонимен

преди 2 години

Ококорено пале,такава любов народна ви чака,че ви е бедна фантазията,та съвета ми е събирайте си овреме партакешите и кой от където дошъл!

379

Анонимен

преди 2 години

транзитната такса със сърбия ние предплатена за две години напред

378

Анонимен

преди 2 години

превалутирането е във всички банки , ако имаш сметка в лева и ти изпратат евро то се превалутира по курса на банката , а газбанк по курса на борсата кое не е ясно , дебилните кирчо и кокорчо решили че ще платят но в старата сметка в евро това *** селски номера ли са или мошеническа схема . Солидарността в Европа спира дотово ние да ги слушаме 10 страни вече са открили сметки в газбанк ,четири са платили

377

Слава Богу...

преди 2 години

БЪЛГАРО-РУСКОТО БРАТСТВО ПРИКЛЮЧИ !!!