18

Анонимен

преди 2 години

Има договори бре умни демократчета, че и при това юристи. Я Ристе капитано на гумени лодки да се изтъпанчи като бивш министър на правосъдието и да каже що е то договор и как се спазва!

17

Анонимен

преди 2 години

"Експертът обясни, че България няма как да спре доставките за Сърбия през "Балкански поток", е как пък всички проруски експерти почнаха да запяват тая теза, видиш ли Газпром може да прекрати изпълнението на договора в часта за доставка, независимо че ние по този договор сме изрядни че даже си и предплащаме, но видиш ли трябва да спазваме д-ра в часта му, която е за транзит, защо ? Газпром е страната, която денонсира договора, и невиждам защо Булгаргаз трябва да продължава да транзитира

16

Анонимен

преди 2 години

14 защото България не си е платила сметката. Между другото това го знаем от 2 месеца. Само вие умнокрасивите сте изненадани. Газа е платен до края на април и от 1 май сме на газовите изпарения от Чирен. Това беше казано още в началото на конфликта. Но Кире вместо да мисли как да реши този проблем ходи да прегръща макетата и да мери каски за посещение в Киев. Сега хляба да го чакаме 5 лева. Но пък вие хляб не ядете, над тия неща за плебса сте. Вие ядете пасти, безглутенови!

15

Анонимен

преди 2 години

Е и ние сме платили за тръбата,та и за самолети файда няма. Пак договора за русия не значи нищо!

14

Анонимен

преди 2 години

Както каза някой по-долу, има как. Въртим крана, връщаме парите и готово. Да се спасяват.

13

нЕкой си

преди 2 години

Естествено че може да спрем газа по балкански поток. Рашките сами нарушават договора, така че няма проблем и ние да го нарушим. Тръбата е наша и физически п_утлерчо няма как да спре преноса по нея.

12

Анонимен

преди 2 години

"Николов смята, че трябва да се взимат реални решения." А до сега решенията какви бяха, нереални и виртуални, така ли? Я приземявайте Киро, че ни писна вече.

11

Анонимен

преди 2 години

Защо братушките на българите, първи спряха газта на най-бедната и корумпирана дАржава в ЕС?

10

Зозо

преди 2 години

Има как, въртим крана и готово. Щом няма да се спазват договорите, какво се чудим?

9

Смях

преди 2 години

Не се излагайте , че каквито сме лемави ще спрем газта на сърбия те ще ни обяват война и ще имат излаз на черно море . С два милиона беззъби пенсионери един милион брадчеди една камара турци и милион и половина *** у София няма да може и от македонците да се опазим

8

Анонимен

преди 2 години

или чести профилактики, тоя да не се прави на толкова умен, такива като него "експерти" много сме ги виждали и знаем защо се изказват по въпроси, които са пряко следствие на тяхната работа в енергетиката?

7

Анонимен

преди 2 години

Как да няма, просто трябва да си измислим една авария и толкова.

6

Има нема

преди 2 години

Тока е на пазарна цена колкото повече се търси толкова цената му расте . И не се знае дали ще го има .

5

Ганю

преди 2 години

Като сме глупави българите , ще си плащаме като попове и зимата като дойде ковида ще седим на студено в болниците . Все се пишем на тарикати и все сме от момината страна .

4

Анонимен

преди 2 години

Николов, руска подлого, нима Русия не ни спря газта при положение, че сме си платили??

3

Пп

преди 2 години

Промяната ни направи много по зле от украйна - фигуранте благодаря

2

Анонимен

преди 2 години

И защо ще доведе до скок на тока ? Щото така решихте? АЕЦ-а с газ ли работи, ВЕЦ, ФВЕЦ, ТЕЦ и те си са на газ? Или елата - под ножа всички ! За дни ци!

1

Анонимен

преди 2 години

Украинци,благодариме ви!Вече сме по-зле от вас без война.