11

rio

преди 2 години

Тоя е егати и лъжеца! Първо, имаме още 3 дена да дадем априлските заплати и второ, откъде знае колко процента са получили, след като справката от РУО додйде тази сутрин?

10

Анонимен

преди 2 години

До 11, ще ти кажа. Теододий Теодосиев, който е учител на повечето медалисти по физика и математика в родината ти е пресметнал, че за труда си от соца досега е получавал 20стотинки на час. Работел е на половин щат, защото е неудобен. И дори е готов той да си плаща за да създава деца на световно ниво. КОЛКО СА УЧИТЕЛИТЕ като него, които не се оплакват, а имат неговите успехи? В нормална държава щеше да е милионер...

9

Анонимен

преди 2 години

Ако сега започвате като учител ще взимате под 1000 лв. нето. Кой би се навил да работи за тези пари?

8

Анонимен

преди 2 години

Брех тез учителски заплати. Не можем да смогнем да ги вдигаме. Тамън им ги вдигнем, още искат. След това в реването се включва и цялата държавна админисърация, после лекарите, библиотекарите, пенсионерите и те веднага ще изреватне мож им смогна. Май е време за много сериозни съкращения. Не може има няма 2 милиона работещи в частния сектор, да издържат 2 милиона пенсионери, половин милион администрация. Даже не знам как изобщо излиза сметката.

7

123

преди 2 години

Айде спрете се вече БЕ! В частния сектор няма увеличение на заплати от години!!! Защо вие, които ви издържаме да сте по-различни???

6

Анонимен

преди 2 години

Нидерландия - население 18млн., държавна администрация 20 000. България население 6.5млн. държавна администрация 600 000... :)

5

Анонимен

преди 2 години

Е тези почнаха да се оливат. Каква заплата трябва да получава един учител? 5к лева, може би??

4

Анонимен

преди 2 години

Пак ли брееее!

3

циганина

преди 2 години

Намате срама.

2

Нане

преди 2 години

Бюджето днес фалира, ОНИ искат увеличение...)))

1

Анонимен

преди 2 години

Време е държавната администрация да се цифровизира и щата да се намали на 50%. Да се вдигнат заплати на лекари и учители!