431

Анонимен

преди 2 години

няма ли заплаха лаянарка връзкарка милионерка що вдигаш цените тогава нагла българска велика политичка лаянарско нагло племе ***

430

Ясен Желязков

преди 2 години

Айде, станах досаден, ама да допълня. Самото наливане на бензина ставаше след чакане на огромни опашки. За да си сигурен, че ще налееш, ставаш в 3 часа, нареждаш се, в 6 отварят две сърдити бендзинджийки и работят отчайващо бавно - на час най-много 20 коли. Така че това ми е дежа вю и го пиша по-скоро за да не го видите, ама съм песимист...

429

Слава Богу...

преди 2 години

БЪЛГАРО-РУСКОТО БРАТСТВО ПРИКЛЮЧИ !!!

428

Ясен Желязков

преди 2 години

Същата тъпня я гледах преди 30 години. Бензина първо беше 1 лев официално, 93 октана. Към пролетта на 1990 се появиха табелите "Няма ток" , "Няма гориво". После официално стана 1.80 литъра. Ама пак същата история. Няма. Към лятото се появиха купони за бензин. Пак си плащаш парите, ама от Общината ти издават купон за 30 литра гориво на месец на кола??? , след ужасно висене по опашки. На черно стана между 5 и 7 лева литъра. После официално махнаха купоните и стана около 5 лева с тенденция нагоре.

427

Анонимен

преди 2 години

Гуглевица! Наизустила три изречения от гугъл и високомерно раздава акъл дето го няма. Все едно народът трева пасе.

426

анонимен

преди 2 години

Звездите ли ти го говорят Лена?

425

Помня

преди 2 години

До Анонимен 459 Съветниците може да са добри , но тези не схващат.Мислят че що хвърчи , се яде. Бойко беше гигант пред тия смотаня-ци.

424

Анонимен

преди 2 години

В другите държави съветниците на управляващите имат дългогодишен опит по сферите, в които съветват... тука са без никакъв опит... ама са готови при всеки провал с решения ад хок на мига...

423

перко

преди 2 години

Ленче това в Гугъл ли го прочете ?

422

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тая еврейска. ,а и на всичкото отгоре грозна,др.и.с.л.а е нещо като сплескана равинска обезчорайбевена n.uшурка. Типична грозна сефардска еврейка. От Двора на евреинът Сакскобурготски и Маргарита хай хиспанската айше.

421

предложение

преди 2 години

Предлагам Любен Дилов , може и на закрито заседание, да им разкаже вица, какво се е случило на шопа, който отивал на панаир в Елин Пелин. Той преди време го разказа по телевизията, но явно не всички са го чули. Между другото , аз мисля че това си е истински случай, а не е виц.

420

Анонимен

преди 2 години

Ех Ленче, Ленче ... Ленче ... да та "облагороди", който те хване Ленче ...

419

Разумен

преди 2 години

Какви времена?! Ще платим много висока цена. Ние сме най-бедните и ще станем още по-бедни! Киро, Ленче, не сте виновни, толкова си омжете. Ние сме си виновни!

418

Анонимен

преди 2 години

Тая снимка като я гледам, това си е момче отвсякъде! Сигурни ли сте, че създанието от снимката не се казва я Еленко Бориславов, я нещо подобно? Това не е жена.

417

Анонимен

преди 2 години

Те така говореха за червения пипер и олиото по времето на соца. Този филм вече сме го гледали. Сега ще го гедаме и с останалата част на ЕС

416

Анонимен

преди 2 години

туй пък....

415

Мутафчийски

преди 2 години

Ленче в устата да ти го сложа и оттам да не излиза !

414

Ирина

преди 2 години

Тая какво прави там?Ръси глупости прочетени в гугъл. Взема заплата за тоя дето духа.

413

Ром"с

преди 2 години

Тази дама си няма хабер нито от политика,нито от икономика...а какво й кажат това е транслира,като умствен капацитет не е ниво за тази длъжност.

412

Де Гол

преди 2 години

До БългаринКоя зависимост падна и кое робство, че не ми е ясно ?