147

Жуков

преди 2 години

Фау-2 бяха хубави ракети.Тези украинци много ,,побеждават"а постоянно просят,хора явно трябва да се доставят на наркоманската чета

146

Анонимен

преди 2 години

Падението на качеството в западната политика и дипломация плашещо! Руснака не блъфира има над 8000 глави и е готов за всякакъв изход...Военната операция е екзистенциален проблем за русия, ако не спре със снабдяването на украйна следващата валута в световен мащаб би могло да буде капачки от бутилки...

145

Един човек

преди 2 години

До славянинАз предлагам ти и такива като теб да се евакуират рязко в Русия.

144

Ирина

преди 2 години

На българскште шведи тук, искам да кажа, че не са никакви сланяни, защото такова нещо не съществува. Вие сте си най-обикновенни български шведи.

143

До "Славянин&qu

преди 2 години

Някой от нас, работят и изкарват достатъчно. Не е нужно, всички да се продаваме. А по твоята логика, не трябва да има национални итереси и идеали, а само слугинаш и сервилничество, нали така ***? Славянин бил той, хайде да не използвам обидни квалификации, че ми е под нивото...

142

до 159 от славянин

преди 2 години

Ами не може всички да се продаваме само за центове!

141

до 159 от славянин

преди 2 години

А, ясно, щом си македонец няма нужда повече да ми обяснаваш що за ''човек'' си!

140

до 158 от славянин

преди 2 години

Обясни това на децата на Донбас, които бандеровските ''хуманисти'' от 8 години замярат ежедневно със ''семки и бонбонки''!

139

...

преди 2 години

Язе пук се чудомисвам на рашките!? Добре де видавахте ли уружия на севирна курея по време на курейската вуйна!? Добре де виедавахте ли уружия на виетнам по време на виетнамската вуйна!? И сеа рзбираеш ли са чудитевате що хамериканците дават уружия на украйна! Е колко требе да си т.п, че да са чудишваш за таква нещо!!?? Аз не мислювам, че са толкува *** рашките и затува си мислювам, че тоз британеца е прав! Само си дрункат рашките!!!

138

До "Славянин&qu

преди 2 години

От Русе доста тъмнички познавам. Аз по корени съм Македонец, 100 %, но българин по душа. Как е мизерията в Русе, толкова ли те е заляла, че за жълти копейки се продаде?

137

до 157 от славянин

преди 2 години

От Русе съм, ''цивилизаторе'', и със сигурност съм с по-светъл тен от теб!

136

славянин

преди 2 години

Аз предлагам на всеки, на който Русия му е виновна за ''цялото земно нещастие'' да помоли Мъск да го евакуира далеч от нашата нещастна руска планета!

135

Митко

преди 2 години

За освобождението от руснаците си плащаме пре-богато. До стотинка сме си платили всичките им направени и не-направени разходи. Ама русофилите искат да им плащаме още 130+ години. Не им стигнаха 45 години соц, от който още не можем да се оправим от тежки зависимости - всичките ни партии са в някаква степен зависими, и не можем д асе откачим от тях. Сега Украинците поискаха и какво стана - тръгнаха да ги превземат. Толкова за братската обич на руснаците. Сега ги убиват ей така - по братски

134

До "Славянин&qu

преди 2 години

Никакъв славянин не съм. Българите сме под 10 % славяни, като гени. И какво като те среща, беден обитател на Люлинска панелка, отровен със съветска пропаганда. Тукмо ще станеш човек, след тази среща, а не маргинала, който си сега.

133

до славянин

преди 2 години

До славянин.. брачед ако не беше русия можеше и да не си "славянин" както пишеш но айде ше ти го спестим

132

...

преди 2 години

Язе пък се чудя на рашките!? Добре де вие давахте ли уружия на северна корея по време на корейската война!? Добре де вие давахте ли уружия на виетнам по време на виетнамската война!? И сега разбираш ли се чудите що хамериканците дават уружия на украйна! Е колко требе да си т.п, че да се чудиш за такова нещо!!?? Аз не мисля, че са толкова *** рашките и затова си мисля, че тоз британеца е прав! Само си дрънкат рашките!!!

131

до 150

преди 2 години

До linx руснаците щото камъни и палки имат нали... аре без диванна експертиза, и на училище

130

до 147 от славянин

преди 2 години

Такива като мен ако срещнеш никога повече няма да искаш да ги срещаш!

129

linx

преди 2 години

До АнонименАнгличаните имат около 270 ракети на подводници TRIDENT ! Много мощни ядрени ракети с няколко бойни глави които изминават 12 000 км ! Напълно достатъчни да изтрият от лицето на земята цяла Русия ! А това са само британците !Ами американците колко имат на стратегическа авияциа подводен флот и с наземно базиране ! Така че по полека с дръвченето че не се знае кой ще стане на стъкло !

128

До всички

преди 2 години

Русофили, русофоби и всички чужди фили и фоби. Като прочетете, че руски или украински депутат е загинал на фронта да дойдете да ми се обадите. Продължавайте да пишете кой колко е велик и непобедим. Зеленски, Путин и другите около тях се чудят какво да си правят парите. Как пък един депутат не направи дарение за болно дете та се налага да събирате капачки. Вижте до къде сте стигнали, мъ. ши...