19

Анонимен

преди 2 години

САЩ и ГЕРМАНИЯ избиха повече народ от Сталин и Ленин!

18

До 21

преди 2 години

Безсрамник!

17

Анонимен

преди 2 години

САЩ да не ми се правят на ангели! Те навлязоха в чужди земи, навлязоха във Виетнам! Избиха 6 милиона - военни и цивилни! Те са чумата на 20-ти век! Подкокоросници!

16

Анонимен

преди 2 години

Ясно, американците си обявиха плановете официално. Сега въпроса е дали войнната ще приключи с изчистването на руснаците от Украйна или ще продължат назидателно и малко след границата. При такива войни обикновено една ивица от 100-тина километра се реже като репарации. Ще бъдат ли благосклонни украинците да не си го поискат?

15

Анонимен

преди 2 години

Изместваме темата, но Германия може и да е била агресорът на 20-ти век, но сега е в топ 5 на най-големите икономически сили в Света и в том 3 на Европейските. И продължава да расте. Стандартът й е толкова висок, че всеки натам се насочва.

14

Анонимен

преди 2 години

Робите трябва да се държат изкъсо.Взеха да се усещат укрите какво точно се случи.

13

До 21

преди 2 години

Смени си тъжния никнейм

12

До До Оберщурмбанфюрер --- Това е само никнейм, но лицета във фашистка униформа е на съветския кагебистки нацист Владимир Владимирович, което смекчава нещата, а и тук се коментират статиите, а не участниците, между другото.

11

Анонимен

преди 2 години

Тя баба ви Меркел, докато беше канцлер на Германия, и се беше незаконно представила за лидер на Европейския съюз. Искаше да яхне Европа, като психясалия Хитлер. Тя им диктуваше как да живеят направо на държавите членки, буташе на Полша арабски мигранти, заповядваше й, искаше да я санкционира! Меркееел, твоята Германия достатъчно увреди Полша през Втората световна, Полша даде 7 милиона жертви заради психясалия ви Хитлер!

10

Анонимен

преди 2 години

Затова и Германия след Втората световна война я разцепиха на две- Комунистическа Германия (Източна Германия) и Демократична Германия (Западна Германия) - ФРГ И ГДР. И до днес изплаща репарациите си за амбициите на лудия Хитлер, който повали човечеството и маниакалните му амбиции да стане Световен лидер, дори плашеха и Сталин.

9

Българин

преди 2 години

Задължително каски!

8

Баламезов

преди 2 години

За Първата и Втората световна война е виновна Германия! Тази държава докара двете военни катастрофи на човечеството. Милиони заради нея бяха избити.

7

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Историк --- Точно така е!!! LOL САЩ и Великобритания започнаха "специалната операция" срещу независимата държава Украйна. Не го знаех. Thank you very much indeed.

6

Да отиват

преди 2 години

И дано там да си и останат.

5

Анонимен

преди 2 години

Тия дипломати освен да ги хрантутят, нищо друго не вършат.

4

Историк

преди 2 години

Всеки знае ,че Великобритания и САЩ са виновни за почти всички войни на тези земи.Подкупи са в основата на всички .войни Украйнците са глупови и се подават жалки хорица

3

Хехе

преди 2 години

Явно, щом ги връщат,багажа им е придружен от тежко ракетно въоръжение..

2

Progresor

преди 2 години

Украйна - 51-ви щат.

1

Гуню

преди 2 години

И що бе???? Войната да не би да свърши??? Или ги пращате русите да ги утепат.....