40

Тия

преди 2 години

па! Откриха топлата вода! Само ,че защо се се слага толкова ударение на пола . Ек, значи всички изтрещели аксиоми тръгват от разни германци. С какво ги хранят и поят тия ве?

39

Целта

преди 2 години

на върхушката в света е да се унищожи християнството. Живеем в края на дните..

38

Анонимен

преди 2 години

Няма как Бог да е мъж, при положение, че концепта е, че не е човек. Мъж и жена са полове при биологични видове на земята. Бог не е земно "същество", по определения е неопределимо, няма как да му се препише пол. Ангели и тем подобни също са безполови, по нашите стандарти, нещото което е "създало" вселената и всичко останало, не е нещо, което ние като човеци бихме били с състояние да разберем, осмислим, че да го изобразяваме и определяме. Аз лично не вярвам в църковни глупости, но висша сила, дано

37

Анонимен

преди 2 години

Ако сами не се самоизтрепят, Господ ще ги убие всички такива. Такова богохулстване, лъжа, ненавист породена от жажда за пари, демагогия, и сигурна ненаказуемост се оправя само със смърт. 7- те смъртни гряха са вече леки форми на днешните грехове.

36

до 51

преди 2 години

ходи се лекувай НЕВЕЖА !

35

Под дъгата

преди 2 години

На втора инстанция очаквам да се канонизират видни гейове, лизбийки и травестити. Да им се издигат църкви, катедрали и храмове с техните имена. Например в Костинброд да се вдигне катедрала "Сети Азис широкогъзий - мъченик"

34

Мария

преди 2 години

Така е, Бог е непознаваем. В случая с тази представа за Бог църквата просто е възпроизвела патриархалния модел на обществото, както и предхристиянските устойчиви вярвания за човечеството като ,,голямо семейство". Относно предполагаемите полови характеристики на Бога теологията отдавна се е произнесла, че става дума за андрогиния.

33

Анонимен

преди 2 години

Те и в Содом и Гомор така си мислеха...

32

Дарител

преди 2 години

Безумният рече в сърцето си-няма Бог...и сториха много развалени дела.Така пише в Библията.И понеже отказаха да слушат Бога,Бог ги предаде на развратен ум.Като се мислеха за умни,те глупееха...

31

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо индивиди, които са се фиксирали върху пола и сeксyалността си и това е единственото, за което могат да мислят, се произнасят по въпросите за Бог?

30

отврат

преди 2 години

тотално изтрещяване ! някой някъде да е прочел че Бог е жена или гей или от някой от 100_те пола дето ги измислиха ?

29

Далеч назад

преди 2 години

До Последния СофиянецГоспода го отрекоха първо,католиците, тамплиерити,после протестантите, масоните,френските просветители,илюминатите,Маркс и Енгелс,болшевиките... а КПСС е далеч назад в опашката отрицатели..

28

Анонимен

преди 2 години

Тия съвсем им се разлопа дюшемето. Бог какво е - нeгър гeй в инвалидна количка с пет кила ланец и червена точка на челото, говорещ на китайски ли? Интересна гледна точка, но не бих могъл да я споделя. Явно целта е да се разбие религията.

27

Анонимен

преди 2 години

Процеса Християнизиране започва някъде около 3 век у нас достига в 8-9 век . Добре е да се знае но в Училище не се изучава по История

26

Мдаааам

преди 2 години

Шизофренията е дълбоко вкоренена в немската раса. Това не е като да правиш танкове и коли. И те подобни на танкове.

25

Анонимен

преди 2 години

Какво би се случило ако сайт ви спре да краде Новините от други сайтове?

24

Тенгри Кан

преди 2 години

Хъхъхъ и хъхъхъ, хахаха и хахаха...;)))

23

Анонимен

преди 2 години

Вече и библията както е тръгнало ще пренапишат.Пазате старите копия на библията понеже след години децата ви ще четат пренаписаните копия

22

Анонимен

преди 2 години

Въобще не е нужно да знам пола на Бог. Жалко, че Брейвик нямаше време та освен соцкомсомолците не беше почнал и психопатхристияните! Кофти, но факт.

21

Анонимен

преди 2 години

"и създаде бог човека /мъжа/, по свой образ и подобие!!! после създаде жената..."!!