30

Съвет

преди 2 години

Нека ходят пеш.

29

БАНко

преди 2 години

ВЧЕРА IKEA ЗАЯВИ СКОРОШНОТО СИ ЗАВРЪЩАНЕ В РУСИЯ !!!

28

Анонимен

преди 2 години

Пускам сълза.

27

Анонимен

преди 2 години

Скоро Путлера ще е в Лада без климатик, ще се поти от жега както и от притеснение какво ще му се случи.

26

Бодра смяна

преди 2 години

Те затова нашите КРАДЛИВИ БОГАТАШИ се надпреварват кой повече да вика да се даде оръжие на Украина , защото иначе ще се събудят ГОЛИ като Борисов , с тази разлика че няма да ги има кючетата и пачките !

25

загрижен

преди 2 години

е тва вече ме разстрои тотално :(

24

Анонимен

преди 2 години

"Ако ме мобилизират ще предам и оръжия и униформа на първия който срещна." Не знам как си го представяте това? Явно не сте ходили в казарма. Не дай си Боже да се стига до там, но ви уверявам, че ще стискате автоматите ще търчите и ще пеете възрожденски песни до побъркване.

23

redordead

преди 2 години

то и безаналоговите ракети на рашките се оказа, че са направени с американски и японски схеми и модули...страшни въшкарници, те един тостер не могат да направят, но иначе голяма хвалба с военните си бо.кл.уци!

22

Анонимен

преди 2 години

"Ако ЕС бъде нападнат от гогото и да било, АЗ НЯМА да си мръдна пръста да защитавам брюксел и милиардерите му." - Амин! И аз няма. Ако ме мобилизират ще предам и оръжия и униформа на първия който срещна. Запада да го лапa.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 - Те и богатите Западняци са същите , но за това те не обичат да се говори много ! И сега какво излиза че имаме още една Западна "ценност" - Предизвикваш хаос за да крадеш колкото можеш - Това сие висш пилотаж ЦИНИЗЪМ и ако могат да го приложат към някой на който знаят за силата му , какво ли са способни да направят с мижавите като нас дето вярваме на приказките за " защита " и " благоволение" ?

20

Анонимен

преди 2 години

Кво друго да се очаква от Запада. Работиш, трудиш се, купуваш си, накрая ти викат ти си "крадец" и същия който те класифицира като крадец те краде... Имахме една популярна, но позабравена българска поговорка: Крадеца вика дръжте крадеца.

19

До 6

преди 2 години

Какъв празник, каква светла новина!? Те не могат да напишат правилно Великден в заглавието на статията, ти им говориш за празници...

18

Анонимен

преди 2 години

Лошо няма. Ако ЕС бъде нападнат от гогото и да било, АЗ НЯМА да си мръдна пръста да защитавам брюксел и милиардерите му.

17

Хахахаха

преди 2 години

Луксът не идва от Китай. Не. Луксът идва от Европа. Само от Европа. Всичко друго е пластмаса.

16

Факт

преди 2 години

Да ама Не😎

15

БАНко

преди 2 години

АКО СИ ПОЛУЧИЛ РЕКОЛТА ОТ ЯБЪЛКИ И ТИ ЗАБРАНИ БАЙДЪНЧО ДА ГИ ПРОДАДЕШ , КУПУВАЧА ,,АМА, МНОГО " ЩЕ ЗАГУБИ , КАТО СИ КУПИ ОТ ДРУГ !!! КИТАЙСКИ КОМПАНИИ , КАТО ,, HUAWEI " ПРЕДЛОЖИХА В РУСИЯ ДЕСЕТИНА МОДЕЛА ЛУКС АВТОМОБИЛИ С ЦЕНИ 50-100 000 ДОЛАРА !!! А БЪЛГАРИЯ ЗА ДВА МЕСЕЦА СЕ ,, НАВОДНИ" ОТ ЛАМБОРГИНИ И ФЕРАРИ !!! СМЕШКИ !!!

14

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ РУСНАЦИТЕ СЕ ПОДИГРАВАХА НА БЪЛГАРИТЕ ЧЕ ПРАЗНУВАЛИ ВЕЛИКДЕН НЕПРАВИЛНО НЕ СМЕ БИЛИ ПО ТЕХНИЯ КАЛЕНДАР, СМОТЛЬОВЦИ.

13

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЗА АМЕРИКАНЕЦА И ЕВРОПЕЕЦА ИНФЛАЦИЯ Е КОГАТО НЕ МОЖЕ ДА СИ КУПИ НОВА КОЛА, ЗА РУСНАЦА ИНФЛАЦИЯ Е КОГАТО ЗАПОЧНЕ ОТ ГЛАД ДА ПАСЕ ТРЕВА.

12

Хаха

преди 2 години

Ще минат на Москвичи.Автомобилостроенете в Русия е като ВП им комплекс.

11

Анонимен

преди 2 години

Исках да ди поръчам последен модел диагностика от там ми казаха че са спрели производството заради липса на чипове