414

Анонимен

преди 2 години

Измамниците от ДБ най- пискат, а няма никой от тях да иде с Киро в Киев! Киро ги разкри какви са двуличници!

413

Ivek

преди 2 години

Аз лично бих се зарадвал ако ти и твойте министри културно се отеглите от властта. Пробвахте народа ви даде шанс но явно не ставате за никъкъв ***. Що за загубен си ти като твоя народ страда а ти се радваш и тъгуваш за чужд народ. ПРЕДАТЕЛ!

412

Баба вуна

преди 2 години

Кирчо е проект. Сега го активираха. Ще има и още активирани. Ще видим.

411

1

преди 2 години

Кирчо,с тази лично твоя радост,ти ще бъдеш поредния премиер,довел България ,до национална катастрофа

410

Анонимен

преди 2 години

Ти лично може да се прибереш в Канада -

409

Анонимен

преди 2 години

Нека се погрижим за България първо кое е най добре и изгодно за нас, после да мислим за другите!

408

Оффф

преди 2 години

Аз лично пък бих се радвал да вземеш да отидеш в Украйна и да не се върнеш повече, като не се сещаш сам, че мястото ти не е в България, още повече като неин министър-председател. Надявайте каските и бронежилетките, както сте се засилили към Киев с другите слабоумници, а Бай Дън ще ви връчи по един джавелин за кураж. Да ви видим всички по.сер.ков.ци какви мъже сте и колко сте дашни, ама само на приказки, налЕ.

407

ББ

преди 2 години

До Анонименеее митрохванала на путин...една качествена водка не може ти изпрати шефа ти вече...фъфлиш...не му плащаш нищо...бедните българи плащат на военнопрестъпници потоци за сърбия,путин плаща на фили в България и Македония да се карат и мразят...путин насажда и плаща насаждането на омраза в македония към България,приятели за съжаление ще трябва да минем през 3-та...русиянците го искат,няма праблем...ще е къса и евтина,приятели и хитлер си вярваше като путин...бог да прости путин убиеца!!

406

ББ

преди 2 години

Ами сме те назначили за Лидер бе пич...ти водиш Бължгария,Свободна България ти нарежда да дадеш всичко което имаме и мошеме... и криминално ако е нужно!Убишват мирни...невиннни,грабят ги битово *** и пращат на родата гладни и непросветени...безбожните русиянци,невиждеан позор,представете си приятели САЩ да нападнат ...Канада...за да демонстрират колко са "силни",нелепо,глепаво,беузпожно,нечовешко...руснаците се гръмнаха за следващите 1000 г....ако оцелеят 3-та световна...нейзбежна е!!!

405

ББ

преди 2 години

До Анонименами ако не бяте ограбили и разрушили икономиката ни...ценностите ни,данъците на българите с които строяхте турски поток газафициращ сърбия,плащащ на обслужващи путин с нашите пари...щяхме да имаме повече от кувиози...приятели,митрохванала и костя ни имат за ид.о.и

404

ББ

преди 2 години

До Анонименанонимен,дияана и хилядите им превъплащения са кибер манипулаторите на путин,манипулират и ви лъжат,имте оче в реално време гледате как реснаците убиват мирни украйнски за да ги ограбят,те не воюват с Армията на Украйна...вече не могат,убиват мирни и ги ограбвят...пращат багажници за коли...невиждан позор и срам,ама вярвайте на очите си приятели...не какво ви казват тук...сайта е руски на путин...и са хиляди по света...и им плащат да ви лъжат!!!има бг репортери на място и гледате

403

Анонимен

преди 2 години

Ти да беше помислил как да дадете пари за НОВИ КУВИОЗИ за бебета , а не хората да събират пластмасови капачки , пък после оръжията за Украина а ???

402

ББ

преди 2 години

ало руското пАсолство,изтървавате си нервине...разбираемо е,а още не е започнало...САЩ още не са преплували Океана,заплашвате с бесене Министър-Председеталя на Свободна Държава,членка на Нато и ЕС...кога ще застреляте Президента Байдън?...а Президента Макрон...кого плашите мишки?мирише ви на смърт...да да ще умрете позорно!!!Путиен се гръмна позорно...и това не разбрахте,приятели копейките които им дават са като сребърниците платени на Юда!Анатема нинова копейкин,митрохванала на путин!

401

Хаха

преди 2 години

А бе тебе затова ли те назначиха от Козяк - ЛИЧНО да се радваш а? Ти попита ли ни нас дали ще се радваме, а? ЛИЧНО само при сладкарката, разбра ли бе .

400

Жалък пудел ма

преди 2 години

Радев. Ти нямаш ли достойнство бе. Защо трябва да му изпълняваш поръчките? С какво те държи тая руска ***?

399

А.

преди 2 години

Европа се самоубива.

398

Гост

преди 2 години

Убити цивилни в Донбас 2019: 27 (ООН)2020: 26 (ООН)2021: 27 (ООН)2022: над 20.000 в Мариупол (кмета на Мариупол).Който поддържа русия е изключително жалък и ***. Сори но това е факт.

397

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че премиера ни е дете радващо се на кой каквото му даде

396

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се радва, да взема автомата и да отива на фронта, да се бие за така скъпата му Украйна. И без това не му пука за интересите на България.

395

Анонимен

преди 2 години

Как може нормален човек да се радва, като дава оръжие и така подклажда братоубийствена война. Срам и позор за премиера на България.