117

Анонимен

преди 2 години

144 ти не си българин. От години обикаляш медийките, знам те. В дира беше писал че си украинец, но не си и такъв. Ника ти беше >>> (ей тия стрелки да се отбележиш като крайно десен) Обикновен фашуга психопат. Едно такова шееле като теб щеше да взривява автобус. Пишеше се Атила, разправяше че славяните били тор, на българската земя и алабала. Освидетелстваха го, после прие исляма в падиза. Мирослав Блажев се казва. Едни такива никове като Миро20 обикалят калдата, подражавайки, поръчани от прокопа

116

Да бяха

преди 2 години

Медията толкова чавръсти и когато освободиха българските моряци но..... вяло само някаква си информация . Ха ..ми операцията на Турция в Ирак само преди дни пак същото . Явно само едностранна пропаганда която наистина е прекалена надминава и гьбелската от ВСВ

115

Хора

преди 2 години

стига глупости то бива пропаганда но вече е прекалено . Какъв кмет какви пет лева на всички е ясно истината кой владее мариопол и това не са украинците които нагло дойдоха и в България и налагат мнение на правителствата ни намесвайки се в суверена на българия ай...стига едностранна пропаганда що не пишете за другата страна за Донецк Луганск от 8 г. ги избиват но там това не ви е разрешено А уж медиите независими били пълен цирк

114

Анонимен

преди 2 години

Почетния консул на България в Мелитопол бил отвлечен? Колко удобно - точно преди разходката на нашо Кире до Украйна, явно се предвижда героически да го освободи. Като преди това не пропусне да даде оръжия на укрите, де. Да стрелят с тях по лошите руснаци, които отвличат почетни консули.

113

Анонимен

преди 2 години

Да видим Zтроловете почиват ли днес или бачкат извънредно.

112

Анонимен

преди 2 години

134 Зоя спри да вярваш в малоумната им пропаганда на тия укри. Всеки, който познава руснаци знае, че това са тъ*потий. С очите си съм виждала как в автобус влиза бременна жена и всички стават за да си избере къде да седне. Руснак на дете не посяга, вкоренено им е от войната. Даже и тия дето плюят по Русия го знаят и го пишат. Западната пропаганда бърка руснаците с други. Но както казах всеки, който познава руснаците, знаят че това е лъжа.

111

Анонимен

преди 2 години

Само да кажа, че кметът на Мелитопол НЕ СЕ казва Иван Федоров, и дори не е мъж, а е жена - и толкоз за достоверността на "информацията" по-нататък.

110

Гнусно

преди 2 години

Руснаците падат все по ниско....преди обвинявахме само Путин, но стана ясно,че руснак е обидна дума синоним на Боко Тиквата,Радев,Копейкин и Нинова....

109

Анонимен

преди 2 години

124 украинците които воюват са католици. Путин беше спрял нападенията през изминалата седмица, която е де факто беше католическия Великден. Така че е уважил празника на християните дето воюват с Русия. Но както виждаме, украинците не уважават ничий празник. Започвам да се питам тия дето воюват с Русия дали въобще са християни? За Зеленски знаем че не е, неонацистите вярват в демони и черни слънца, така че за кой точно празник трябва да има примирие викаш?

108

Анонимен

преди 2 години

Костадинов, да отива да го освободи. Дори не нужно да ходи до там щото е с черен печат, ще се обади на началничката си Митрофанова и ще го освободят.

107

Dobro

преди 2 години

Гадни червени фашисти!Божието възмездие да се стовари върху главите ви .

106

Анонимен

преди 2 години

Почетният консул не е отвлечен а е бил асвабаден от асвабадителите.

105

Анонимен

преди 2 години

Не само оръжие трябва да дадем на Украйна, а и манерки и връзки за обувки

104

Анонимен

преди 2 години

До 126 Има само един законен кмет избран от гражданите. Това е украинския. А какви парашутисти си слагат руснаците няма значение. Те не са законни избрани.

103

Какво чакаме?

преди 2 години

България трябва да изпрати 10 000 войници и половината си оръжие, 5 батареи С 300, 200 танка, 1000 БТР, 50 гаубици, 100 минохвъргачки, 500 000 калашника с 20 милиона патрони

102

Анонимен

преди 2 години

До 116 Нет времени . . . Ще кажа че има пълна победа, че киев е превзет, украинците ликуват и назначават про-руско правителство. Сигурен се че мнозинството ще се вържат след 2-3 сценки по телевизията. . . . Не еее само българите ще се вържат и понеже са малко като зрители не си заслужава!

101

Анонимен

преди 2 години

Леле, якото ходене по зеленчуковите пазари пак докара новините с една жена ми каза... сега пък кметът на Мариупол твърдял. Само да попитам кой кмет? Стария от украинска страна или новия от руска страна? И стига вече с тия махленски новини, че тотално пропадна бг журналистиката, в калта вече се фъргаля.

100

Анонимен

преди 2 години

До 123 Българинът вярваше на Путин когато казваше,че прави само учения по границите и няма да напада Украйна. Пък каква стана тя. Оказа се,че Путинчо бил лъжец. Как да му се вярва повече.

99

Анонимен

преди 2 години

ZZTopДаже в средновековието ,в тия светли празници са спирали войни и кравопролития,дори само за няколко дни ...Само за руските варвари ,Бог няма ,помирение няма ...по-лесно е да натиснеш копчето на " високопрецизната " ракета и да убиеш абсолютно невиновни деца на стотици километри...Варвари!!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Никакъв почетен консул не е отвличан! Градът отдавна е в руски ръце! Българина толкова вече е изтъпял, че можеш да му кажеш, че луната ще падне в скоро върху земята, а той ще пита имам ли време да си купя олио?