82

Не е ли ясно?

преди 2 години

До Анонимен 100: Да, химическите оръжия са забранени със санкция на ООН. С една епруветка с уж химическо оръжие беше оправдана войната на САЩ срещу Ирак. В Украйна е имало и тайни американски лаборатории за биологично оръжие. Неприятни факти, които не се вписват в опорните точки на русофобската пропаганда.

81

Ламята

преди 2 години

ДрОгари евроатлантици,кога започваме да страдаме от турската специялна операция в Ирак?Или *** от край време не минават за хора?Гледам у кра.вария, агенти на ФБР,разправят че 2001 сами сте си бутнали кулите.Бива ли такива работи???П.П.Майтапче,знам си,че сте ута.йки.

80

Анонимен

преди 2 години

здравейте тролейбуси, днеска колко пъти превземахте Азовстал?

79

Анонимен

преди 2 години

Украинците не разбраха ли,че е цивилизовано да убиват хора само с ракети и с изстрел в главата както правят руснаците. С отровни вещества е възмутително.

78

Анонимен

преди 2 години

Уважаема редакция. Моля прочетете мненията и коментарите под моя пост за троловете. Ако нямам право на възмущение ми отменете достъпа. Само че имам право. Голяма част от писанията са абсурдни и недопустими. Явно народа е повлиян от ежедневната пропаганда на медиите. Нахвърлихте се срещу мен защото казах истината. Има пропаганда.

77

Българин

преди 2 години

Лъжата е необходима на руснаците, като ..."въздухът и водата за всяко живо същество"! Ако му разбиеш илюзиите на мужика, колко са "велики", първата му работа ще е да се ...напие и да забрави! Затова и са нация от алкохолици!

76

Анонимен

преди 2 години

Русия един голям ФЕЙК

75

Анонимен

преди 2 години

До Българин Аааа, вярват, вярват путинофилите: от лъжата, че Украйна е нападнала русия, до лъжата, че украинците са фашисти чак до лъжата, че русия е освободителка на народите. Утре, ако путин каже на путинофилите, че земята е плоска...

74

Анонимен

преди 2 години

До Неутрален Точно чомски ли намери да цитираш, ако въобще неща е написал по повод убийствата на цивилни от руската армия. Та, Чомски е известен комунист и винаги е подкрепял руско-интернационалното движение, с което русия иска да заваладее света. Не чета вече чомски, благодаря!

73

Анонимен

преди 2 години

Цял свят воюва срещу Русия, що така? Америка, разказаха играта на сумати държави, но всички им ръкопляскаха. Много лицемери, на тази земя има.

72

Българин

преди 2 години

Можеш ли да вярваш на държава, в която всеки който каже истината за "войната", се наказва от 5 - 15 години затвор?

71

Анонимен

преди 2 години

А, русия регистрира ли, че нападна суверенна държава и избива цивилни???? Отделно не вярвам на съобщенията на русия, те си мислят, че могат да лъжат хората по света, както лъжат руснаците.

70

Иван

преди 2 години

Поредната хилядна лъжа. Дори и да е истина (което не вярвам), кой ще повярва на лъжливото овчарче?

69

Анонимен

преди 2 години

Не ви харесва "фермата". Обиждате се. Аз чета редовно. Такива обидни квалификации се допускат че нямам думи.. Думата ферма ви дразни. Я си прочетете квалификациите които се допускат. Те са недопустими. Ако това е народа на Бг много жалко.

68

Истината

преди 2 години

До Анонимен 85...... Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е противманиакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.

67

Анонимен

преди 2 години

Да бе да е сега ще ви повярвам

66

Реалист

преди 2 години

Има ли още някой, който да им се връзва на лъжите! Дори и щатните нашественици, и те самите не си вярват като разпространяват лъжите им! По-скоро са приготвили някакъв сценарий, за който си провокират повод! Времето ще покаже! Във Кремъл не са нормални хора!

65

Украинска поговорка

преди 2 години

Най-добрият руснак е този във вид на ГРУЗ 200! СЛАВА УКРАИНЕ!

64

Неутрален

преди 2 години

Преди два дни журналист от CNN се заяждаше с Ноам Чомски на темата Русия -Украйна. Чомски обаче го попита - какво би направил Байдън на мястото на Путин и защо никой не споменава 400 хиляди жертви в Йемен и американските бомбардировки (в момента) в Сомалия!? Журналистът май спука гума и изчезна от полезрението.

63

Анонимен

преди 2 години

До ха-хаРуснаците ще стигнат и до дъщеря ти пази си памперса.