64

Анонимен

преди 2 години

Русия го наби до топките на Европа

63

Ламята

преди 2 години

В началото се смееха,после отричаха,сега е периода на осъзнаване.Класика ;)

62

Лллл

преди 2 години

Много разсъждения ! Извод един : с оптимизъм към лош край за България и Европа ! Америка сама ще се унищожи . И дано по-скоро

61

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

До дядо йоцо гледа ГЕРМАНИЯ официално обяви че руски газ и петрол няма да ползва. русофилите си лаят, Европа се освобождава.. Франция руски газ и нефт не ползва, Испания и Италия също.

60

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Газът си тече, плаща се в евро, ''експертите'' си лаят........

59

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ЕВРОПА ще остане без газ от Русия но в това няма никакъв риск за нормалните хора.

58

анонимен

преди 2 години

Европейските държави си го самонахакаха дълбоко и сега им е трудно да маневрират.

57

Анонимен

преди 2 години

Всичко е решено вчера,руски газ ще се купува в рубли.Требва от време на време да цъкнеш яндекса и има едно копче "превод" и ставаш по-информиран и от големите телевизионни "експерти".С то интернет САЩ си убиха демокрацията.Не е като след 10-ти кога гледахме у телевизията с отворени уста като пребозали телета.

56

Анонимен

преди 2 години

Петьо и Христо си произвеждат, толкова колкото им е нужно на тях. А Камен програмиста...се грее с нулите и единиците от програмния код който е написал :) и е на гладна диета :)

55

От 42

преди 2 години

До Анонимен 52/53 - Момчета - тоя е поредният,дето "ги усеща" нещата, ама ще ви изкара бездушни и загубени, защото не сте на неговот мнение. Едно откачено тука писа 500 коментара, как Русия лоша, Украйна добра, игнорирайки факта, че точно щото Русия е лоша, има ятомни бомби и бе зтяхната газ, Бъглария ще остане на студнето, трябва да внимаваме какво правим, онова ми вика "Ква газ бе брат .. София се топли на парно" ... А аз седя и се сумихвам и благодаря на Господ, че ме е дарил повече от 60IQ.

54

Анонимен

преди 2 години

До До 42 - Не, Великобритания е остров, котйо се отказа от Европа. ТОЧКА! Освен това, Немската икономика, как е съществувала преди 100 години, не е от значение, а е от значение, как ще съществува сега, ако спре рускта газ и каква ще е цента, която ще платим от джоба си тогава. Мен ако питаш - да думкат виско в Русия и да изгърмят всички адрени установки - ще заминат 2-3 държави покрай тях, ама голяма работа - ще има мир после.

53

Анонимен

преди 2 години

До hjh русия има голяма площ ще садят за хляб и илио и картощка и гречка и захар орис ние имаме всичко сега започнаха да се произвежда това което го немахме ккупувахме от ес на вас ви оставяме самите да решите ние никого не караме с насила сами ще пълзите и към нас а ние ще помислим да ви ритнем или да ви помагаме ние в рус не сме паднали на колене пред никой и нема да паднем а вие го правихте преднас русия два пъти първанов и борисов

52

да те светна

преди 2 години

До иво: Загубят ли те , ние губим всичко и на първо място живота си!

51

Анонимен

преди 2 години

До ХахахаТръбите от Алжир до Италия все още не са положени и тя получава газ от находището Шах Дениз I през Гърция - 7 млрд.м3/година. Първоначално беше заявила 15 млрд.м3, но сетне се отказа от този обем и от това "намазаха" Сърбия, Гърция и Унгария.

50

Анонимен

преди 2 години

До До 46 --- така е, ама петьо за да гледа градината му трябва тор и газ за отопление на оранжерията! а на камен също му трябва газ за отопление, както и хляб, който се пече на евтина газ, стъкла, които се произвеждат с газ, за да са евтини! всичко е навързано..

49

Анонимен

преди 2 години

Джендърчета! Усещате ли задаващата се ледена епоха? Събирайте жълъди, че освен студ ще има и много, много глад да знаите!

48

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли писна от едни и същи статии? Посоката е ясна - доставките от русия ще бъдат намалявани постепенно. В момента света е във война, макар и тиха, а по време на войни технологиите се развиват най-бързо. Коментирайте, че Путин е върнал партийните секретари в предприятията.

47

До 46

преди 2 години

Петьо има градина и животни, Петьо си ги гледа и не купува от магазин. Камен няма, но е програмист. Петьо за 2 години печели толкова, колкото Камен за 2 седмици. Камен може да си купи от Петьо, но Петьо го играе контра, Камен си купува от Христо и от Митко. Петьо вече няма какво да прави плодовете и животните и вече не печели пари, животните му умират, няма и зеленчуци. Петьо вече няма пари и отива да чисти в къщата на Камен. Неквалифициран персонал колкото искаш, Камен може и да не му плаща.

46

Анонимен

преди 2 години

нет русский газь, нет болгарии

45

Анонимен

преди 2 години

До 48 - ама си *** - и нивата на производство, и населението, и потреблението са на съвсем различни нива. Това, че някога, някъде някоя страна е успявала да удовлетворява собствените си нужди сама, не означава че и след 10-20 г е така. И не е нужно да ми вярваш на мен - прочети мненията на западни икономически експерти, на шефа на BASF и други хора "вътре в нещата" за икономическите последствия от евентуален отказа от руски енергоносители. Политиците ги остави - на тях за други им плащат.