613

самоков

преди 2 години

Другари прости спомнете си за един президент Борис Елцин пияницата който подписа Беловежкото споразумение с "братска Украйна" за разпада на СССР и след това спокойно си отиде на небето но си остави лай.... да миришат.

612

Тъпо

преди 2 години

Утре на протест, не на санкциите върху петрола и газа! Който иска да може да си плаща тока , нека заповяда!

611

Анонимен

преди 2 години

Защо не дадете оръжие и на Палестина ?

610

Златка

преди 2 години

Хаха е другаркатаа няма как да отиде до Киев, раша ще и спре копейките

609

Доказан Идиот

преди 2 години

Е този

608

ББ

преди 2 години

приятели САЩ вече работят за санкциониране на подкрепящите путин и децата им...отнемане на имущества,запори,прогонване...и на членки на ЕС също...там са троянските коне,война е...Света ни се бори за живота си...заплашени от ...ядрените на путин и руснаците,насърчавани от китайците и тайничко от турците...игра е...играят със животите на децата си!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!Слава на Украйна!!!

607

анонимен

преди 2 години

Гог и Магог .

606

ББ

преди 2 години

и службите...спрете кибер на путин манипуелаторите...сайтчета като този също...защо в русия да може в България да не може?манипулират хората и ги лъжат...заплажват ги,отнемат им правото да изразяват Свободно мнение...лично съм полуечавал заплахи от Диана,Анонимен...и стотиците им...на руското посолство...спрете ги или сте съучастници и нациионални предатели...ще ви съдим...това вече не е...спам...война е...САЩ ще дойдат приятели...малко търпение...и ще почистят к.чината създадена от путин!

605

ББ

преди 2 години

ами като е правилно...бъди лидер и им прати бе...защо питаш тетка ти ниновица...тя е жива с копейките които им плащат...по продажна и закостеняла е от костя,целият Свободен свят праща и помага...вие ни позорите като Народ бе страхливци!!!през трети...през...Ада минете и пратете на Украйна каквото можете...позорите ни...децата ни за векове ни позорите...отново политиците безхарактерни!!!

604

Анонимен

преди 2 години

От къде ще го вземем да го дадем? Аз имам един ръждясал нож и прашка с лимки може да стреля. Веднага им ги давам

603

Анонимен

преди 2 години

Украйнците смело се изправиха срещу русия и се борят за родината си а вие тука се плашите от рашистите те митовете за русия се развенчаваха путин ще бъде спрян в Украйна

602

Анонимен

преди 2 години

Хора не се страхувайте от раша и путин не хранете тоя дявол със страховете си

601

Анонимен

преди 2 години

На просто Киро конците му ги дърпат от краварника и за уркрайна и македония

600

Анонимен

преди 2 години

686 Нато ще ни пази всички самолети пазят пространството на Нато спи спокойно и ни се страхувай от Русия

599

Анонимен

преди 2 години

Кулеба дойде в БГ да поиска помощ така ли постъпваме със съседи си когато са в нужда затваряме си врата нали това не е в нашата къща но огъня от съседната къща може да стигне и до нашата трябва да помогнем а не да гледаме как гори нашия съсед

598

Отряд1

преди 2 години

Правилно е да се изпълни волята на народа. Но не знам защо някой няма да спечели от това, а други направо ще си загубят...Отряд1 е против войната, но не е против опазването на мира, чрез военни действия.

597

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Спомняш ли си, че и немските войници маршируваха начело с фелдмаршал Паулус в Москва като военопленници? За това ли намекваш? Не се притеснявай, тези от тунелите на Мариупол ще дефилират в руската столица начело с 240 инструктори офицери от САЩ, ВБр и ЕС.

596

киро да си ходи

преди 2 години

Аман от изменници. Кирил Петков работи срещу народа си. По-добре да си върви.

595

Анонимен

преди 2 години

На 9 май ,украинската армия ще марширува в Москва.

594

Анонимен

преди 2 години

Кирчо показа ,че е жалък. Не му стиска.