103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Разбирам, че не Ви работи логиката, понеже сте гербав трoл :), но при мен не е така. Мен никой не ме задължава да нападам Рашков за имотите му, след като с пълните усилия на каскета нищо нередно не се е доказало :) Елементарно, гербав :) Друг въпрос е за барселонските имоти. Как тази кифла е извадила 27 млн. евро и си е купила къща и магазин в Барселона? Защо по един и същи сигнал испанската прокуратура е започнала да работи и е разкопала много, а каскетът ви - нищо, че и не пре

102

Аз промяната

преди 2 години

И каква работа върши твоят Рашков освен да заплашва да репресира да унижава мирни българи в мирно време друго незнам от него ДА арестува ..ЛИДЕР на опозицията за сплашване и защото Киро е лъжесвидетел на Божков това се нарича диктатура Престъпленията се увеличиха

101

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната 110 Вече Ви обясних - това бяха футболните ултраси, които баце ви нае и им плати с нашите пари, гербав. В най-голямата ковид и икономическа криза ние строяхме стадиони. Няма друга държава, която да го правеше. Но за услугите трябва да се плаща.

100

Анонимен

преди 2 години

Не ти е идол, пък го защитаваш. Така е с 19 апартамента въобще няма в какво да го упрекна.Ти като си сега на амбразурата да защитаваш отявлени крадци с палати за милиони въобще вярваш ли си?

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 Щом не опира до разследване, защо каскетът ви не прекрати проверката :) НАП отдавна каза, че има декларирани приходи и платени данъци за тези имоти. После НАП до април 2021 се управляваше от вас. Къде бляхте? Не са 19 апартамента, а 19 СОС, с тази опорка вече сте смешни. След като 21-годишният син на Сарафов има имоти за половин милион, значи всичко може :) А заплатата на шехерезадов защо не ви бърка в здравето?

98

Аз промяната

преди 2 години

До 99 ти гледаш ли как постъпват в Германия с протестите бият арестуват бързо за неподчинение Малко са ги били А ТЕЗИ дето искаха да палят полицаите те какви са а тези дето спряха метрото те какви са А Киро като стана свидетел на Божков това защо не го виждаш Стига с тази омразакогато това се преодолее и всички мислят в една посока тогава но сега баницата е важна за новите стари муцуни

97

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев също е взел два апартамента в София на занижени цени, няма как да ти дам линка да видиш документите. Отделно навремето е назначил любовницата си на два трудови договора в Граф Игнатиево.Това според вас е промяната?Затова и правителството вигуби подкрепа всеки месец, даже всяка седмица. Според всичко социолози това е правителството с най-бърза загуба на подкрепа в историята на България заради аматьорщините в стил Аз съм Наско и кражбите.Разбра ли, червен каскет?

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 Защото равнодушните - тези 50 %, които не ходят да гласуват, ни поставиха пред безизходна ситуация. Рашков по никакъв начин не ми е идол, както баце на Вас, но в момента върши добра работа. Колкото и да го обиждате, нямате в какво да го упрекнете :)

95

Анонимен

преди 2 години

За имотите на Рашков то не опира до разледване, защото органът е НАП, а той се управлява от вас. Кажи ми нктмалнк ли е един човек за един живот да има 19 апартамента, може ли да е законно това? Това ли ви е промяната - $Асен Василев с две офшорки, осъден от съда в Ню ЙОРК за измама, а Лена Нириславова с 13 690 лв заплата.Това ли е промяната?

94

Аз промяната

преди 2 години

До 96 Чекмеджета са снимки нали така фалшиви снимки НО имотите милионите на Рашков са истински А специ с неговата фирма А Кокорчо не е ли осъден от английски съд и фалирал фирмите си А Киро и Радев не погазиха ли конституцията ТЕЗИ са месиите комунистически следовател още от 90 год а Гечев и сие фалирали банките Тези ли са месиите ОСВЕН баницата друго тях не ги интересува

93

Анонимен

преди 2 години

А защо си в коалиция с БСП, след като не си комунисти и червен каскет, защо идолът ти е Бойко Рашков, който е типичен комунист, сталинист, раждан на село?

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 Щом е фотошоп, защо каскетът ви не го доказа и не закри делото, гербав? Същото е и за имотите на Рашков - каскетът го разследва една година. Ако е намерил нещо нередно, защо не му повдига обвинение? А само пишете лъжи тук.

91

Анонимен

преди 2 години

И през 1997 викахте, че икономистите не ви интересуват, а натрупахте инфлация 3 000 %. Ноне мисли, че оттогава българите не са поумнели и ще ви търпят да взимате заеми до безкрай и да викате, че другите са ви виновни.Нали бяхте алтернативата на ГЕРБ, нали бяхте по-добрите, защо постоянно взимате заеми, а не сте задвижили икономиката?А бе, червен комунистически каскет?

90

Румен от Слатина

преди 2 години

Никои не смени модела от бъ лгаро - руски олигархичен на Европейски с Независима финансова Местна Власт. От страх да не им се срути КОНСТРУКЦИЯТА за Крадене и Корупция.

89

Анонимен

преди 2 години

Кое не е така?

88

Анонимен

преди 2 години

Това чекмедже е Фотошоп, всеки може да нареди чекмедже и да ги снима, разбра ли, червен каскет?Ти ми кажи за имотите на Бойко Рашков, твоят идол, как може да се натрупат 19 апартамента с една заплата на държавен служител?

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 Там е работата, че тези вие ги пратихте и полицаите ги пропуснаха, изчакаха ги да си свършат магариите и никого от тях не арестуваха. А после баце ви им дострои стадионите. Най-явното плащане, което вие не видяхте, а божково така и доказахте, но го пишете.

86

Аз промяната

преди 2 години

До 91 А пъпъ колко патерици има преброи ли ги ЗНАЧИ едни можело да имат патерици а опонентите неможело и ще викаме уууууХайде мери с един аршин Дб един файтон патерица БКП един файтон патерица Чалгари един файтон патерица и всичко за омразата Едно добро едно хубаво нещо не чух не видях от тези *** в Триград да видиш твоите любимци докъде са докарали хората там падат в реката колите и едвам си спасяват живота нямат път това ли ти е прехваленият месия

85

Анонимен

преди 2 години

Въобще не връщат заемите на ГЕРБ, прочети водещите икономисти в България какво пишат, не цитирай опорките на вожда ти Румен Радев. Прочети и за далверата Гемкорп, за батериите за 3 млрд лв за които ще изхарчат парите от Плана, после ще видиш 500 000 в София в извънработно време, които ще запалят парламента, както го запалиха 1997.Разбра ли, червен комунистически каскет!

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 И чекмеджето от доста време е снимано, ама нямаме отговор, нали, гербав :) И от ЕП питат :) И каскетът ви все им отговаря, че не знаел :) Ама за Рашков сте сигурни. Да му повдига обвинение, тогава! Защо не му повдига? А само лъжете тук, във форума.