18

Анонимен

преди 2 години

Митьо май е тръгнал по пътя на Зайо.

17

Анонимен

преди 2 години

Някой ще обясни ли кой е Ванче Михайлов, защото в wiki пише ужасни неща?

16

цар Самуил

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

15

ха-ха-хи

преди 2 години

Северна Македония е псевдодържава. Единствените държава в Европа, която живее още вначалото на 20-ти век.Тито...Тито...яко си им промил мозъците на тияТУЛУПИ...!

14

Гацо Бацо Фийу Ърьь

преди 2 години

ЕБАСИтулупите....просто нямам думи !

13

Ванче Михайлов

преди 2 години

Дреме ми на оная работа...РСМ пак ще духа супата за Еуропската уния !!!! Целта е постигната!!!

12

български избирател

преди 2 години

Ковачевски яко реже клона върху който седи ...дори и дипломата му от Харвард няма да му помогне....Шо е маке,все е редко ЛАЙНОговноПАЧИдрисък...!!!Кире,Киреее....видя ли си ортака какъв БУНАКсе извъди??!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Прави са! Навсякъде в интернет пише че Ванче Михайлов е бил нацист. Нашето правителство извърши грандиозен гаф. Оттук и всичките ни претенции отиват на ***! Съгласяваме се безусловно и дори се извиняваме, само така можем да измием срама! Какъв национален герой може да бъде един нацист и убиец?

10

Проклето Маке

преди 2 години

Ний не саками Ванчето, оти Ванчето на прай бугаре, па ний не сакаме сме бугаре, сакаме сме српе! Ако сме српе, нема как да сме ***. Сичко бугарско е лошо и фашистко, тъй на учеха нас в УДБА! И езика си изкелефещийми само и само да бъдем српе, а не бугаре!

9

W

преди 2 години

Трябваше да го наименуват Ал. СЕВЕРНО МАКЕДОНСКИ.

8

финитоЛЯкомедии

преди 2 години

Улете и месец юни като срок за преговори за Еуропската уния...Северомакедонския макарон през който Ковачевски и Пендаровски ще гледат ЕС става все по крив и по крив !Ха-ха-ха....честито на пИИИчелившите....!

7

Клоуните бг

преди 2 години

Цяла Европа и НАТО е зад Македония. Щом сме европейци ще се съобразяваме с препоръките на ЕС и НАТО!

6

Анонимен

преди 2 години

Тия скачат от Сашо великият на СамОил и после чак началото на 20-ти век. Къде са били през останалото време не се знае. Сигурно на Луната, защото и за нея имат претенции.

5

Анонимен

преди 2 години

Така, така, като ви казвам, че волът рие, но по гърба му пада ... Още един повод да не получите зелена светлина за преговори, а за членство ... не виждам изобщо кога.

4

Анонимен

преди 2 години

Иван Михайлов е само песъчинка от 1300 г,. бг история на Македония и България. Даже и ако е прав за фашизма, което е много спорно. къде остват другите 1250 г. бг история на Македония. Няма как бг да се съгласи Македония да зачеркнат цялата ни история преди 1919 г. и да я пишат маке.

3

Ристо

преди 2 години

Абе я ги е...е тия сърбомани у тръттките! Никакви преговори и никакъв ЕС сега! Точно сега на ЕС са му притрябвали някакви лумппени. Тея ще влязат автоматично някъде към 2065 година след като станат част от Албания, която вече ще е дългогодишен член на ЕС.

2

Анонимен

преди 2 години

Един жалък и бесилен пред истината Ковачески.

1

Анонимен

преди 2 години

Може да закриват но не може да прикрият истината, че българина Иван Михайлов е роден в Щип днешна Македония и че е имало славни българи в историята на Македния. България няма от какво да се срамува. Някой друг трябва да се срамува.