14

Грета Кукумберг

преди 2 години

президент!

13

Snorky

преди 2 години

"Температурите в Ирак надхвърлиха рекордните 125 градуса през 2021 г...." Абе вие добре ли сте? И между другото глобалното затопляне е сред най-големите измами съчинени от определена група от хора. Не знам още кой вярва на подобни глупости.

12

Анонимен

преди 2 години

Преписване и превеждане без грам мисъл е текущата статия - "Температурите в Ирак надхвърлиха рекордните 125 градуса през 2021 г."

11

Анонимен

преди 2 години

Тия неща са неизбежни. Никой няма и неможе да промени курса на природата. Осъзнайте колко сте малки и намерете някакъв общ език. Победители от живота няма. Нито един. Има награда тогава когато си бил жив с живите

10

Анонимен

преди 2 години

Климатът е цикъл. Днеска е суша, утре идва ледников период и това не зависи от човек. Прекалено сме малки, за да влияем на това. Но човекът е с болно его и си мисли, че светът се върти около него. Планетата Земя е имало преди човекът, ще има и след човекът. Така че драма няма. Просто ще намалеем като популация. Природата пощада не познава.

9

Анонимен

преди 2 години

Що че вечеряте?

8

Анонимен

преди 2 години

Сега Путин като навлезе в Молдова и ще пребори и КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ както пребори КОВИД за един ден

7

Невероятно, но ... ф

преди 2 години

Невероятно, но ... факт! При в района на Дунава отглеждам киви, райски ябълки, нар, хинап ...Имам и доста, доста различни видове смокини, но няколко декара, продукцията я продавам на Кооперативния пазар.

6

Анонимен

преди 2 години

"Но миналата година голяма част от замъка - крило, построено в средата на 19-ти век от най-добрите военни инженери в света - се срина в бързите течения на пролива Солент."===Крилото е построено преди близо 600 г. на самият бряг на пролива Солент и дори тогава теченията са били със същата скорост. Проектът е бил много рисков и затова тогава са викнали най-добрият строителен инженер, защото са знаели рисковете. Съвсем за прости ни имате.

5

Анонимен

преди 2 години

Къде го видяхте това глобално затопляне като преди 4 дена на 20 април валя сняг?

4

Анонимен

преди 2 години

"Големият бариерен риф в Австралия преживява шестото си мащабно избелване, тъй като изменението на климата затопля океана."===Шестото? Може би са много повече през последните столетия и хилядолетия, но ние просто не знаем, защото самият риф е открит много късно в човешката история (от Чарлз Кук преди 352 г.). Подобни избелвания са циклични и ние не знаем колко пъти са се случвали, откакто рифът го има.

3

Да допълня...

преди 2 години

Как Путин промени облика на Земята ?

2

Анонимен

преди 2 години

"Температурите в Ирак надхвърлиха рекордните 125 градуса през 2021 г...."===Няма нужда да казвам от кого е писана тази "статия". Просто няма нужда.

1

Анонимен

преди 2 години

Коралите измират, океаните ще заврят и испарят и Земята ще стане като Венера ако не и по-зле.