16

Дарт Вейдър

преди 2 години

Български и северомакедонски космонавти правят първи контакт с извънземни:- Вие какви сте?- Ние сме българин и северомакедонец.- Ясно, двама българи сте.И те така започнаха Междузвездните войни.

15

Ванче Михайлов

преди 2 години

Зоопарк в Скопие. Детенце пада в езерцето с крокодилите. Всички пищят. Един мъж скача във водата и изважда детето. Аплодисменти. Една журналистка застава до мъжа и тържествено произнася: "Такъв героизъм е присъщ само на македонците!"Спасителят се обажда: "Всъщност, Българин съм, но това е присъщо за всеки човек."На следващия ден в местния вестник заглавие с огромни букви "БЪЛГАРСКИ ФАШИСТ ОТКРАДНА ЗАКУСКАТА НА КРОКОДИЛИТЕ ОТ ЗООПАРКА!"...

14

татар-сеирджия

преди 2 години

Вечно вето за юголюбовниците!

13

Анонимен

преди 2 години

Оставка и съд за националния предател Кирил Петков

12

макеИСТОРИЧАР

преди 2 години

Историята се подигра с населението на РСевернаМакедония -превърна ги в зомбита, които търсят своята идентичност като крадат тази на съседите -българи, гърци. След 80 години обработка в Югославия и Сърбия тия са тотално деформирани.АБЕ с една думаТУЛУПИ....!

11

наблюдател от ООН

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време и натиск. В РСМ много добре знаят какво се очаква от тях. Когато престанат да пишат в учебниците си че българите са татари и фашисти и престанат да крадат от общата ни история тогава могат да очакват от нас подкрепа за ЕС. Не може хора, които преживе са казвали и са писали че са българи те след смъртта им да ги наричат македонци защото така им изнася. "Со кротце, со благо и со малко кютек ще ги вразумим иначе ВЕТО до ДУПКА!!!

10

Анонимен

преди 2 години

'' И пак - Скопие ПОСТАВЯ... на България '' ............................ Скопие не може да постави нищо на България ... всички митове за западен натиск върху България а дезинформация, най-често руска.

9

Анонимен

преди 2 години

Киро що не вземат да го сменят най-накрая? Може и в ПеПе да има добри хора, ама Кото яко разваля цялостния имидж.

8

ха-ха-хи

преди 2 години

Звездите му говорят на Ковачевски....духове му нашепват на ушенце...а ЕС ще го гледат през крив северомакедонски макарон!!!!

7

Кумчо вълчо

преди 2 години

Удивих се, че "Скопие ПОСТАВЯ все по-къси срокове на България"! И пак - Скопие ПОСТАВЯ... на България! Не е възможна по-голяма степен на наглост и безочие!Ну, Ковачев!!! Ну, погоди!!!

6

Гоце Делчев

преди 2 години

Кражба на история и култура,език на омразата,горене на български нац. знамена, незачитане на подписания договор между РСМ и БЪЛГАРИЯ,квалификацията,че РБ е фашистка страна,а българите необразовани и диви татарски племена-това са само част от причините да не се дава право на РСМ за начало на преговори за членство в ЕС.Де факто,според тях,ние сме врагове и членството им в ЕС е недопустимо.То може да стане факт само,когато всичко гореизложено трайно и необратимо се промени.ВЕТОТО ПРОДЪЛЖАВА!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Кво сте се разциврили? Давайте оръжия на Украйна, за това ви бива.

4

български избирател

преди 2 години

Май трябва България да предложи да се разделят Македония и Албания в преговорния процес. Има шанс това да вразуми малко северомакедонците.Ако ли не , остават си там, а Албанците влизат в ЕС.

3

Ванче Михайлов

преди 2 години

Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

2

татар-сеирджия

преди 2 години

Спираме авиолинията София-Скопие....много ви здраве!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Иван Михайлов не заслужаваше такава реакция. БЮРМ му се нахвърлиха като глудница вълци. Първо разни *** граждани, после противния Мицкоски, след това президента, накрая и премиера. Всеки си показа простотията. Тази държава е ненормална.