169

КОМСОМОЛЕЦ

преди 2 години

ЗНАЧИ КОПЕЙКИН ЩЕ СМЕНИ КИРО? ЩЕ СМЕНИМ ЛЕВА С РУБЛАТА И ВСИЧКИ СТОКИ ПО ПРАЗНИТЕ РАФТОВЕ ЩЕ СА В КОПЕЙКИ? СТАВАМЕ СЕВЕРОИЗТОЧНА МАКЕДОНИЯ.

168

До 206

преди 2 години

Не знам защо слагат Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Унгария, Румъния и България като част от имперска Русия, някои от държавите не са били дори част от СССР.--------- Не знам колко имаш по история и от кое поколение си, но Естония, Латвия и Литва бяха част от СССР, допреди да рухне Берлинската стена! Полша също някога е била във владение на руската империя, но по време на социализма е била по-скоро западна за руснаците. А България, без да е била официално в СССР, си беше руски сатели

167

до 203

преди 2 години

Капризите на путин- в къщи. Какво значи "путин не иска НАТО до оградата си". И аз не искам заради него да зареждам бензин по 3 лв. литъра, да купувам 1 л олио за 6 лв., ама купувам. Мен путин пита ли ме аз какво искам? Ако му се играе на детска градина, да си я играе в къщи. Как така ще разиграва целия свят с *** си действия. Ама да, какво се чудя, той вече е на възраст, а знаем, че възрастните в определен момент се вдетиняват и не знаят какво искат и правят.

166

Чао

преди 2 години

Според нострадамус тази година е последна за диктатора.

165

наглост

преди 2 години

Този ненормалник може да възнамерява да отвоюва и България в своите граници, но това не означава, че ще се случи.

164

историк

преди 2 години

Путин иска империя на руско говорещите държави. Хитлер също искаше германска империя на немско говорещите. Путин е по голям из род от него ,защото убива най близко генетичните до руснаците.След края на тази безумна война, Русия ще бъде като Авганистан.

163

истина

преди 2 години

Русофилите трябва да знаят че бомбите не различават русофили и русофоби. По принцип в Русия който комунист дойде на власт, първо избива старите комунисти и ги заменя с нови комунисти приближени на новия фюрер. Двете руски партии в българския парламент трябва да се забранят със закон и изхвърлят от НС.

162

Joe

преди 2 години

Руснаците един завод не могат да завземат, а се пънат на НАТО. Ако нямаха ядрено оръжие , вече щяха да копаят въглища в Донбас .

161

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

160

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо слагат Естония, Латвия, Литва, Полша, Словакия, Унгария, Румъния и България като част от имперска Русия, някои от държавите не са били дори част от СССР.Путин няма да живее още дълго, след такъв диктат ще настане анархия в Русия след смъртта на Путин.

159

Гражданин

преди 2 години

Тая дама явно страда от някакъв вид слепота и глухота - целият свят вижда и чува каква война и от кого се води тая отвратителна война само руснаците твърдят вече над 50 дни обратното ?! Колкото искате си приказвайте такиа небивалици,но много са мал ко тия които им вярват:))) По-добре е да помикслите за последствията от вашата необо снована война-за дълги години натрупахте презрение и така отблъснахте много народи със завоевателната си политика,че десетки години руснаците ще бъдат в изолация!

158

Анонимен

преди 2 години

АМА ВЕРНО ЛИ, ЧЕ ЯНКИТЕ ИЗДАВАТ МАРКА С F-16 Block 70 ДЕТО НЕ СА ГИ ДОСТАВИЛИ В БЪЛГАРИЯ?!!!

157

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, явно болните мозъци на САЩ това могат да измислят. Путин не иска НАТО до оградата си и хич не му пука за България, Румъния и дрън, дрън.

156

Русия - смях

преди 2 години

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

155

Анонимен

преди 2 години

ТАКА Е ЯНКИТО ВЗЕ МАНГИЗИТЕ,ПОДАДЕ НИ КАРТУУНЧЕ С F-16 И РЕЧЕ ЖА ВИДИМ!!!

154

ЛилиПутин

преди 2 години

Този лилиПутин, който има не само лилипутски ръст, но и акъл със същия размер, е вече пътник... Необратимо е! Колкото по-бързо, толкова по-добре за целия свят, а и за Русия. По-младите руснаци вече отлично разбират това...

153

Що"Да"Вида

преди 2 години

30 гоини Западно владичество стигат, сега НАТО искали да ни спасят наново за още 30 години, а не мерси, ако вида Ф-16 да прелита съм подготвил средния пръст.

152

Анонимен

преди 2 години

Путин никога няма да иска България да излезе от НАТО, все пак сме му троянския кон и в НАТО и в ЕС.....

151

Анонимен

преди 2 години

Глупост голяма, как не ви е срам да пишете такива ГЛУПОСТИ. На Путин само България му липсва.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198: тая глупост откъде я измисли, няма и не е имало никакво прехвърляне на американци в италия. Виж, имаше и идваха руски военни- да разузнават, ужким да помагат по време на пандемията.