44

До Таня

преди 2 години

Коли, чипове, компютри, произведени къде? То е ясно в Китай, Тайланд, Виетнам и там нейде. В момента Китай има няколко града под карантина. Това значи, че западната икономика спира работа. Няма чипове, няма разни джаджи, няма най елементарни нещица щото запада е изнесъл всичко да произвежда там.

43

българина

преди 2 години

очевидно цялото нато влиза във войната, както лицемерничат че не били. на есен като стане студено..... дали Русия няма да прецени а вади по големите ракети

42

dakotabg

преди 2 години

Таня,сложи една къса пола и застани на околовръстното...И,да не забравиш бройката!

41

Ади

преди 2 години

До ТаняЗвучи като ирония - само аз ли не разбрах?Ами аз не искам САЩ да са ми "всеобхватни". Не искам нито дрехите им, нито техника, машини, електроника, които произвеждаха в Китай. Помислете само защо и как точно Ковид започна от Китай - ами там бха САЩ-лабораториите, защото САЩ не искаха такива на техни територии.Аз искам мир и досоен живот тук. Който иска в САЩ - прав му път.

40

Анонимен

преди 2 години

Ама Made in USA ли са колите и процесорите, че май бъркаш понятията

39

Добро утро, България

преди 2 години

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ! "москва" потъна, кремъл фалира, ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

38

Таня

преди 2 години

Влез в магазина и се огледай. Ще намериш десетки храни от САЩ и вероятно нито една от Русия. За автомобилите реших да те послушам. Излязох на прозореца и моментално мина един Форд. След малко още един. Предполагам, че до края на деня под прозореца ще минат стотина... и вероятно една лада. Това то пиша от компютър с американски процесор и видеокарта.

37

Анонимен

преди 2 години

Руснаците заловиха една камара канадци, англичани и французи, които се биеха за Украйна. Затова Макрон ходи на крака при Путин. Разбира се това не се съобщава на плебса пред овчевизорите.

36

Анонимен

преди 2 години

не разбрахте някои ,че играта е че Русия промяна хода на историята, те не искат да "богатеят " по западната схема, защото тя лежи на експлоатацията на поробени и задушени народи, което даже не е устойчиво,дори да дава плодове по-бързо . Тук не е надревара Русия дали ще е по-богата, защото това богатство на ненужни стоки на практика замърсява природата, нали това е същото за което говорят елитите на запад, там също са в процес на съкращаване на излишните прищевки защото хората прекалиха

35

Таньо, Таньо

преди 2 години

Кви храни от Америка, гмо цатевицата ли хвалиш!? Кви автомобили, като скоро няма да имат суровини за тях? Американците съсипват еврочейското производство, тя за америк. коли се загрижила... Застани край магистралата и брой колко европейски коли ще минат, и колко американски. Една може и да мине до обед. *** народ. Русия храни половината свят, тя купувала храна от САЩ хахаха!

34

Таня

преди 2 години

Именно такива държави написах и аз СА, ОАЕ и Шри Ланка и прочее ***. На Вас, може би воден от естествения си хабитат, такива коалиции ви се струват блян, но всъщност в половината от тези страни жените нямат право и на училище да ходят.

33

Анонимен

преди 2 години

Целият свят се обръща все повече срещу кремълското, хипофизно, фашстко недоразумение!

32

Анонимен

преди 2 години

Абе как може да има такива кукумявки тук бе, леле не е истина направо! Чудя се изобщо тия които пишат тези небивалици, как изобщо са научили азбуката... Абе един нормален няма ли тука бе? Вижте какво става на изток - едно изкукуригало джудже е разпалило безсмислена война, само и само да докаже не знам какво точно... че е цар може би? Цар, император на Всей России, самодържец, или как се нарича там? Живеем в 21-ви век, не в 18-ти! Четете повече книги!До това водят компютърните игри!

31

Анонимен

преди 2 години

до 39Айде умнико ,отвори си чакрите ако имаш такива..Американците изнасят само и само високи технологии и оръжие,а 90 % вноса им е от Китай..Не ги слушай какво ти наливат в кухата кратуна разни платени смешници..

30

До Таня

преди 2 години

Като избираш големите играчи, не забравяй ОАЕ и СА. Че даже не вдигнаха твлефона на Байдън, което е нечувано унижение в дипломацията. И цяла Африка, която, оказва се, зависи от пшеницата на Русия и Украйна, и орказаха да подкрепят санкциите срещу Русия. И премерената позиция на Турция и Израел, който уж е най-близо до фащ..

29

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

28

Програма за изтезани

преди 2 години

Програма за изтезания на хора под егидата на Главният Прокурор Иван Гешев - използват полицаи, прокурори, съдии, мутри - програма за изтезания "Перник"!

27

Таня

преди 2 години

Вноса ни от САЩ е всеобхватен. Като започнеш от хранителни продукти, през козметика, дрехи, техника, машини, електроника, петролни продукти, авточасти, автомобили.

26

Българин

преди 2 години

До До Българи...... Това бяха наблюдатели, които доказаха, че 90% от обстрелите са от руска страна! Доказано бе и, че руснаците сами обстрелват жилищни райони в Донбас. Това защо не го пишеш.

25

Таня

преди 2 години

Да, само дето Китай почти нищо не купува от Русия, а продава. А Индия е с още по-смешен внос от Русия. Тези държави са големи не само на население, но и на територия. Имат много, много ресурс. Ще купуват само, ако им даваш страшни отстъпки.