73

Анонимен

преди 2 години

До до 76 Много стари моми завидяха на украинките. Ей завистлива българска нация бе.

72

Анонимен

преди 2 години

те вече са настанени в хотелите, няма никакъв проблем, и без това тия хотели работят само 2 месеца лятото на безумни цени

71

до 76

преди 2 години

Нахални ,та чак нагли ,ръстът на разводи със сигурност ще се увеличи само да усетят парата и мухльото с панталони .

70

възрастни

преди 2 години

хора мръзнат бездомни тях що не ги настаните пу бе маави

69

Анонимен

преди 2 години

Кои бежанци? От Украйна или от Ирак. И на двете места се провеждат операции.

68

808

преди 2 години

Поддържам - да се махат от БГ фашагите.

67

Анонимен

преди 2 години

Незнам ама украинките много бързо се адаптират на ново място.Трябват им само няколко дена за адаптация.Не съм виждал друга такава нация толкова бързо да се вписват в обстановката.Освен това са и доста нахални което също е интересно.

66

Анонимен

преди 2 години

При Кокорчо и *** му от НАП има много място

65

Алооо

преди 2 години

Направо да ги пращат в Дубай на държавна издръжка, па ние ще си събираме капачки и ще слагаме кутии за дарения по магазините... Пълна пародия сме на държава, не знам дали хората го осъзнават колко е абсурдно всичко. Милиарди се раздават за самолети на хартия, а има кутии за дарения в магазините за болни хора и деца и събираме капачки... Колкото повече го повтарям, толкова по-абсурдно звучи...

64

Владислав Милев

преди 2 години

До алоо заради едни 40лв на човек! Едно семейство носи по 160лв на ден на хотел извън сезона, когато те принципно не са планирали приходи! Смятай ... иначе самарянство няма има поклон на парите

63

Анонимен

преди 2 години

Защо не изгонят българи от домовете им с полиция и да настанят на тяхно място украинци - според мен е добра идея.

62

алоо

преди 2 години

"В един момент ще фалираме заради това, че помагаме"Някой насила ли ви кара да го правите? Напреварвахте се едни други "хотелиери" през февруари,когато няма жив човек при вас да се правите на добрите самаряни,да ви дават по тв,колко сте великодушни и ги КАНЕХТЕ в хотелите си.За първи път чувам бежани да се настаняват в хотели,за тях си има бежански лагери.Само не разбрах истинската причина защо бежанците ги настанихте в ХОТЕЛИТЕ си?!?

61

Анонимен

преди 2 години

Как къде, при Цецо с апартаментите, ако не ги иска, го изхвърлете и така всичките ще бъдат свободни.

60

Анонимен

преди 2 години

Трийте си на спокойствие! Да ви кажа такива *** като вас наистина няма другаде! Това, че триете мнения, които не пасват на платената ви пропаганда не означчава, че ще промените мнението на хората! Продажници сте и нищо няма да промени този факт!

59

Анонимен

преди 2 години

Ето пак искат да ги редят по хотели,този път по зимните курорти....Има си бежански лагери, както са настанени останалите бежанци,които са тук,стига толкова сме ги отглеждали,не са по-специално с нищо.В Европа някой да ми каже къде по курортите им има бежанци?Ами никъде, защото не им е там мястото.

58

Гиб Мелсън

преди 2 години

На вниманието на всички смахнати русофоби. В чешките медии пише, че украинската армия е използвала забранено оръжие против руснаците -ракета с касетъчен заряд. Това е било документирано от служител на вестник Ню Йорк Таймс до село Хусаривка. В американския вестник подробно са описали и е било документирано използването от украинците на забранената касетъчна ракета 9М5КК. Международната организация Human Rights Watch е документирала военното престъпление на украинците. Украинците отричат.

57

Анонимен

преди 2 години

Не си спомням бежанците от Сирия, Ирак, Афганистан да сме ги настанявали на хотел!? Тия бежанци с какво са по-различни от ония бежанци!?

56

Анонимен

преди 2 години

Слабо ме вълнува къде ще се настанят

55

Анонимен

преди 2 години

Ще ги настаним в безброй многото празни кооперации които има в София и другите големи градове и които само надуват балона на имотния пазар.

54

мак

преди 2 години

До Анонимен55. Според мен ще изчакат ес да възстанови щетите за своя сметка. Нищо, че те не са в ес. Държавите, които ги приеха ще променят закона така, че престоят на гостите да се удължи колкото е необходимо. И така ще наливат пари и за възстановяване, и за обгрижване на бежанци.