152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 Тогава трябва да викаш ура че минималната заплата е 700 лева вместо да блъскаш и риташ безцелно по американския империализъм.

151

Анонимен

преди 2 години

Никакви Ф16, за толкова проости хора не трябва да се дава нищо произведено след 1960г.

150

Шаши

преди 2 години

Значи, няма да има самолети, защото нямало сигурност. А поръчката ни още не е почнала да се изпълнява. Връщайте парите! Ще си поръчаме други.

149

Анонимен

преди 2 години

Ако F16 ги беше поръчал вашият човек Сергей Станишев отдавна щяха да са тук, ама тогава повелята от Масква беше никакви натовски самолети само от най-хубавите ***, сега нямаше да има по какво да дррискате.

148

Анонимен

преди 2 години

Прибързаното приемане на Румъния и особено на България в Нато и ЕС е огромна грешка на ЕС ! Подобни държави , включително Македония и Сърбия , трябва да се оставят да се пържат в собствен сос завинаги !

147

Шаши

преди 2 години

159: Всичко се прави от земята. А за да направиш добра програма, трябва да знаеш за какво става въпрос. Имам уреди, които са със софтуер от хора, които работят с тях. Така се чистят не полезни неща и се добавят други.

146

Анонимен

преди 2 години

Много скромно от страната на руските съветчици, можеше да му предложат да кацне с F35 в Крим и да се бие на страната на Русия в Украйна че там руската закъсация е огромна.

145

Шаши

преди 2 години

Информацията за самолета я има отдавна в нета. Ако искаш нещо да е тайна, то си го знаеш само ти. А, тук имаме наземен персонал, който е повече от летците.

144

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой какво е слухтял за тия самолети,ама ми прави впечатление че няколко дни след излизането на новината за забавянето на доставката на предплатените F-16 от България,излиза удобна някому информация,че виждаш ли ние сме неблагонадеждни!

143

ЗА ЧИИ СА НИ?

преди 2 години

За нас, за България, най-добре, според мен, било по никакъв начин да не се замесваме, да не допускаме никакви допълнителни натовскки войски у нас, никакви самолети, оръжия. На нас реално такива не ни трябват.

142

Анонимен

преди 2 години

148 за това се работи много усилено в последните 20 години. Но, не се гаси туй що не гасне.

141

До 146

преди 2 години

Стана ми ясно на мен! А който е подписвал договори като си знае с какви предателски гъъзова е заобиколен, го питай него! Аз договор в който има клауза да не изтича информация, инетерсна за ссср, не бих подписал.Просто си знам какво предателско, невежо и зависимо племе сме

140

Анонимен

преди 2 години

145 хайде купи си скъп Ролекс, плати го целия и после ако не могат да ти го доставят на време виж какви звезди от небето ти свалят, какви отстъпки ти правят и какви подаръци ти дават като добавка заради закъснението в доставката. Като даваш пример с плащането на Ролекс, дай пример и със закъснение в доставката му.

139

dry

преди 2 години

Да се закрива тази скапана територия, наречена България!!! Тази територия няма нищо общо с истинската България на Васил Левски, на Бенковски, на Вазов, Захари Стоянов, Симеон Радев, Стамболов, генерал Колев...... тази територия се населява от ненормални путинофили и роби на руските пияндета!! Тук първобитното население изразява слабоумна благодарност на един народ от крепостни селяни, за едно ПСЕВДО "освобождение" преди 144 години, което води до ново заробване-което още е реално!! *** народ

138

До140

преди 2 години

Само не разбрах,кой ще е човекът или държавата който-която ще разоръжи Русия,спрете да се самозалъгвате и да смесвате реалността с фантазиите!

137

Анонимен

преди 2 години

139 и като е станало ясно всичко това дето го изреждаш за чий купуваме самолети дето според това което пишеш е било ясно че никога няма да ги получим? Защо още тогава не е разтрогнат тоя договор и не е потърсен друг продавач? Трябвало е да подарим 2 милиарда ли? Ти даваш ли огромна сума за нещо, което си сигурен че няма никога да получиш? Ако това, което си написал е истина, то тогава парите да ни се връщат. Няма да искаме неустойка щом сме толкова неблагонадеждни, но милиардите да ни се връщат

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 Опитай се да си купиш часовник Ролекс без да плагиш авансово или на изплащане да видим дали ще успееш. Същата е работата и с Ф16 ние имаме зар за тях а не американците да ни ги продадат. Те само от Индия имат заявка за 750 самолета. Като не можем да чакаме можем да си вземем парите обратно и да купим съветски летящи табуретки дето украинците свалят всеки ден по една ескадрила от тях.

135

Анонимен

преди 2 години

Само и само, за да угодите на Нато, хейтите по собствените си сънародници! Ако не сме ние, руснаците няма от къде да си вземат информация. Добре, че сме ние в цял свят. Поредната обида, се стоварва върху нацията ни. А фактите са други, няма самолети за нас. Отвличане на вниманието.

134

Анонимен

преди 2 години

140 винаги ще има бъдеще, но нека времето покаже какво ще бъде то. Войната превръща хората в стадо. Ако всички блеят срещу някого, останалите се чувстват длъжни и те да блеят. Войната убива първо духа на самостоятелното и критичното мислене, а точно той е проводник на истината. Ние не сме стадо. Ние не сме блеещи добичета. И като хора, първо трябва да мислим с главата си, а не с първосигналните си животински емоции.

133

Анонимен

преди 2 години

Абе да питам всички които се опитват да обвиняват България че е неблагонадежден партньор,къде бяхте и какво имахте в главите си когато преди пет години се съгласихте да продадете осем самолета за които съвсем удобно прибрахте близо 2.5 лева авансово?