389

Sexa

преди 2 години

Щом нямаш нищо общо свързващо с братският руски народ значи ти си ,от индианско потекло..явно твоите пра деди са били открити от Колумб??,Твоят верен бог е Винету!!!Съжалявам за твоята неудачна история..

388

До Sexa

преди 2 години

Нямам нищо общо с "братския" руски народ! Никога и няма да имам! За тн освобождение сме им платили около 35т злато! Пито, платено. Благодаря им и до там

387

Zеленски

преди 2 години

Слава Кокаине. Наркотикам Слава!

386

Сталин е казал

преди 2 години

"Аз съм Бог! И светът ще мисли, това, което му кажа да мисли, в противен случай, ще ги изколя!"

385

Джедай Мастър

преди 2 години

До Кат Русия няма втора Те и украинците им бяха братски народ и видяхме какво стана. Да те мачкат, крадат, бият и обиждат, а после да им се умилкваш, че са ти братя... Българския *** си е **бил.

384

Прабългарин

преди 2 години

Руските варвари трябва да бъдат избивани, независимо къде се намират по света, докато на планетата земя не остане нито един руснак! Варварска Русия трябва, и ще бъде заличена като държава!

383

Кат Русия няма втора

преди 2 години

България и Русия са били братски народи,те и сега братски народи и ще бъдат братски народи.Те са по големия ни брат.

382

profetey

преди 2 години

Да попитам за коментиращите тук, колко разбраха че Турция провежда операция в Ирак подобна на руската в Украйна. Къде са сега всички международни организации и къде са санкциите срещу Турция (съюзник на България в НАТО). Преди да се посочва с пръст и да се обвинява ще е хубаво да погледнем себе си. Аз против военната агресия, но не мога да отрека че Русия не прави нищо различно от САЩ и НАТО. С две думи не е нито по-добра, ното е по лоша от нас.

381

Sexa

преди 2 години

Към всички индианофилци и Байданофили..,България и Русия са братски народи!И ще останат такива во веки веков !

380

Анонимен

преди 2 години

Към всички путинофилци ,които се търкалят на дивана и изпадат в оргазъм като четат как любимите им солдати убиват и изнасилват жени деца ,силно препоръчвам намерете и прочетете изказването на :Председателя на Обединения комитет на ветераните на ВВС,ГРУ,специалните части,флот и морска пехота на Русия МИХАИЛ МИХАЙЛОВИЧ ВИСТИЦКИЙ - какво значи офицерска чест и съвест. Има го и във ФБ ,ама го и на 100 места в нета. И той ли е фашист...и той ли е предател...Пред такъв се прави поклон заради истината

379

Анонимен

преди 2 години

'' Новата офанзива на Русия '' .................................... винаги са се водили войни в човешката история, но ... да нападаш и убиваш съседен народ и да твърдиш, че те сами се убиват и самоубиват ... това излиза извън всякакво понятие за добро или зло ... а доста българи дори вярват на руската пропаганда.

378

Какво следва

преди 2 години

Сега, след като моряците ни се върнаха от Мариупол, Киро Харвардски у дружинката му могат пак да завъртят латерната за изгонването на посланик Митрофанова. Както се казва в нашата поговорка: "изтъкахме си платното, ритнахме ти кросното".

377

Sexa

преди 2 години

Братле това не ти е Къщата на Пенка,за да влизаш и да излизаш когато си поискаш.Това е война!Когато поемаш инициативата да воюваш с по силен и мащабен противник си понасяш и последствията!Когато България беше под турско робство,индианците от САЩ или братята Великобретанци ли ни защитиха?

376

Малко за политика

преди 2 години

До Нищо ново: Да, моряците ни от Мариупол се върнаха с помощта на Русия. Но има наши моряци и в пристанището на Одеса. Там все още се разпореждат украинците и нямат намерение да пускат нокой да се евакуира. Как тъй, нали уж украинците са ни приятели, а руснаците - не. Наш Киро да каже нещо за това?

375

Крим не е руски

преди 2 години

Слава на Украйна. и успех на българските доброволци които се бият за Украйна.

374

Нищо ново

преди 2 години

До Моряците ни свободни: Да, моряците ни от Мариупол се върнаха в България, но нито един от управляващите ни се реши да изкаже (поне от кумова срама) някаква благодарност към Русия, за това че помогна за връщането им.

373

Анонимен

преди 2 години

Само ООН може да помогне на Украйна чрез влизане за хуманитарна операция в Украйна. Путин твърди, че прави специална операция и не убива цивилни, ООН веднага трябва да влезе в Украйна с войски и да изпълни желанието на Путин да не убива цивилни и да защити бежанците. Украинската армия се бие в Източна Украйна, ООН трябва да влезе в Западна Украйна за хуманитарна операция.

372

Анонимен

преди 2 години

Z -победа !

371

Sexa

преди 2 години

Абре европейски мъжкари расови ,вие с тази Украйна ли.,Окрайна ли беше ,историята на България и света ли искате да пренапишете?вашите дедовци и прадедовци зад коя ли държава биха застанали?

370

Моряците ни свободни

преди 2 години

След като руската армия изчисти азовците от пристанището на Мариупол, нашите моряци, блокирани на кораба от украинските националисти, можаха да слязат на сушата и да се върнат в България. Слава на Русия.