24

Анонимен

преди 2 години

Нека ви проверят, пък после се обиждайте :)

23

Анонимен

преди 2 години

Начина е запълват се дупките първо, след това се правят промени с които се подобряват нещата, сам се сети ако спукаш предна гума с 150 км/ч къде отиваш *** си ти и леко киров ***.

22

Анонимен

преди 2 години

До До 16 21 Ха-ха, не симпатизирам на "Аз съм пр0ст и вие сте пр0сти" очевидно.

21

Анонимен

преди 2 години

Къде избяга гербавият с тоалетната на двора, дето щеше да ни обяснява големите пътни ремонти :)

20

До 16

преди 2 години

Няма проблем, ще ти обясня, но първо кажи ти на коя партия симпатизираш да преценя дали има смисъл да ти се обяснява.

19

Смешник

преди 2 години

Кой е начина да им дадем 1млрд за нищо ли?Начина е лесен плащат на работниците по договор каквато и е заплатата ,а фирмите се разследват тва е начина

18

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да е това не е начина за решаване на проблемите, оставянето на дупки по пътя ще влоши нещата и е време застрахователите да започнат да съдят държавата за бездействие.

17

Анонимен

преди 2 години

Как няма да са . След като печели фирма която няма нищо,печели с няква не реална оферта. След тва по веригата като тръгнв поръчкат и накрая нито път нито тия който са бачкали пари.

16

Анонимен

преди 2 години

Слабо ме вълнува група некадърници, които правят ремонт на ремонта на ремонта. Като започнеш от Бай Пешо, който се подпира по цял ден, минеш през багеристи, технически ръководители, геодезисти и всякакви нископлатени аутсайдери. Да си търсят друга работа. Чужди фирми ще ни правят пътищата- при тях има качество.

15

Анонимен

преди 2 години

До До 7 12 Нямам тоалетна на двора, за разлика от Вас, но виждам, че искате нещо да ни обясните, гербав. Слушаме Ви. Започвайте!

14

неграмотници

преди 2 години

До: 4 Абе вие кога ще се научите че България не е царство бе? България не е империя, Радев е президент, а не император! Неговата роля е повече декоративна отколкото да има някаква реална власт! Колко пъти налага вето на приети от ГЕРБ закони и колко пъти крадците-депутати от ГЕРБ го пренебрегваха? И Бойко Борисов не беше цар, а обикновен крадец! Не сме в 13-ти век, а в 21-ви! Цар Калоян е обикалял царството предрешен като търговец да следи дали се спазват законите. Сега следим депутатите!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Я, мисирките да снимат колите на собствениците :) на протестиращите фирми

12

От хората

преди 2 години

Идио-ти-зирането е черта която не можем да игнорираме. След като се дават толкова пари защо няма държавна фирма която да е контролирана и наистина да работи.Ако от частните има предложения с по ниски цени,да се приемат,но с контрол ежедневно.Ревем непрекъснато,но никой не иска ефективен контрол.Някой да е чул за анализ какви са цените на ремонтите в различните региони на България. Няма и няма да има защото ще лъснат много неща.

11

До 7

преди 2 години

Ти освен тоалетната на двора си, нещо друго ремонтирал ли си, че май не знаеш как работят нещата с големите ремонти.

10

Анонимен

преди 2 години

Това оzначава ли, че на Трейс са им свършили паричките?

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6 герб крадяха, затова са сегашните проблеми.

8

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем как се извършват пътните ремонти, чайков. Не ни лъжете! Пак сте крали, както винаги.

7

Анонимен

преди 2 години

Съкрадците на герб плачат. Питайте баце ви защо е плащал авансово за работи, които ще се извършват след години, а на вас, които наистина сте ремонтирали, уж де, не е платил.

6

Анонимен

преди 2 години

Миналата пролет, лято и есен не се направи ремонт на участъците, които имаха нужда и сега проблема е двойно по-голям. Тогава Везиева се заяждаше и спря плащанията, а Радев, Рашков и Киро бяха заети с чегъртане. И пак ГЕРБ им е виновен. Но ГЕРБ работеха, а тези не могат и не разбират какво да правят. Некадърници!

5

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще се разплача. Всички фирми в бранша са гербави и са пълни с пари.