67

Анонимен

преди 2 години

Няма да им направят ремонти а ще ограничат скоростта еййййй *** ли *** българин жив гявол но в крайна сметка все най от зад по всички критерий.

66

Анонимен

преди 2 години

Да много са опасни направете я максималната скорост 25 км а бе какъв народ живее по тази географска ширина хвани единия удри по другия.

65

Анонимен

преди 2 години

магистралите са опасни и за това една година за тях пари не даваме

64

ДДРОнег

преди 2 години

Ха-ха, колкото и да я направят, като няма КОНТРОЛ, ******-ю и тировете си карат с колкото си искат !!!

63

Анонимен

преди 2 години

Само разбирачи /експерти / от НПО-та регистрирани на един адрес.

62

Статистик

преди 2 години

Да се прави съпоставка с Нидерландия, Германия и САЩ е нереално. В тези държави обучението, контрола, качеството на пътищата и автомобилния парк е на друго ниво. Когато средната възраст на автопарка е 20 години, автомобила е без преглед и застраховка и се движи технически неизправен, шофьора е изкарал за 15 дни книжка без да знае, че мигачите се ползват, а не са само за аварийните няма как да правим сръвнение с Германия.

61

Д-р Исня

преди 2 години

Ако скоростта трябва да се съообразява със състоянието на пътищата ни, то знак различен от 30 си е престъпление от страна на държавата!

60

Контрол

преди 2 години

Не е проблема в скоростта !!! Проблем 1- Калпави и корумпирани "автошколи", за 1500 лв. и с фалшива диплома за средно се взема книжка от хора дето и името не си знаят. 2- корумпирани контролни органи. 3- слаба събираемост на глобите. 4- лоши пътища. Това са проблемите, а да не говорим, че масово се кара с неизправни автомобили и без платени данъци и прегледи. И на 90 км. да се огранични скоростта , пак ще има повишаване на смъртността по пътищата.

59

az

преди 2 години

интересно с колко процента ще намалеят жертвите , ако навсякъде движението е еднопосочно ? По 2 лентички и без нужда от изпреварване и челни сблъсъци заради бавно движещи се некадърници и нерваци зад тях. На този въпрос да ми отговорят от КАТ - аз залагам на 90% , та едва ли има нужда от повишаване на глоби или намаляване скоростта на движение - пътища нямаме , това е истината.

58

Бисер

преди 2 години

В Холандия през деня от 6 до 19 часа скоростта е 100 км/ч и магистралите са по добри и от Германия .

57

Доко

преди 2 години

Каква е причината, да принуждават от десетилетия, мотоциклетите да се движат с по-ниска скорост, т.е. с тази на автобуси, камиони. Питането ми е от физична гледна точка, не е целта *** да бъдат оставени да летят. Това, да си на мотоциклет и да те изпревари турболенцията на ТИР не корестондира по никакъв начин с безопасността.

56

Анонимен

преди 2 години

трябва и да въведат забрана за автомобили по-стари от 10г по магистралата. Второкласни коли - по второкласните пътища.

55

Анонимен

преди 2 години

А ще върнат ли старите цени на винетките?

54

Марси

преди 2 години

До всички ,които мислят че 140км/ч е нормална скорост. Хора пътувайте из ЕВРОПА и САЩ ,върнете се тук и ми кажете отново ,че тази скорост е нормална! В почти цяла Европа ограничението на скоростта е 120км/ч с малки изключения. В САЩ е 65-70 мили за магистрали,които нямат нищо общо с Бг! Тук големия проблем е липсата на адекватни наказания! Тези,които ти пресвяткат и те притесняват когато караш с 130-140км/ч ако карат в нормална държава по този начин ще бъдат АРЕСТУВАНИ ,защото притесняват другит

53

Анонимен

преди 2 години

100 км е оптималната скорост . Разхода на гориво пада значително.

52

Реалист

преди 2 години

Цитат: По думите на експерта по пътна безопасност Любка Маринова катастрофите по магистралите са се увеличили. >>> Тази катаджийка не може да е експерт. В КАТ няма експерти по пътна безпасност, даже е съмнително, че в България има такива експерти.

51

Анонимен

преди 2 години

Експертите отфавна са установили, че намаляването на разрешената скорост под безопасната за пътя, води до повече катастрофи. Това, с което ни манипулират в новината е, че дават изследвания от държави, в които правилата се спазват, а не от България, където КАТ не работи и правилата масово не се спазват и това намяляване ще доведе до увеличнеие на броя на катастрофите, заради по-голямата разлика в скоростта на движение между отделните автомобили.

50

Анонимен

преди 2 години

Да измислят нещо смислено. По тази сметка от 140 на 130 ще се спасят 20 000 живота.

49

RS 6 345 km/h

преди 2 години

Как сте форумни експерти и скъсани джобчета? Лашкате ли се по борисовите гордости? С тези дараци наричани от вас автомобили,ремонтирани с части от незаконните автоморги и сто километра скорост на магистрала ви е много.

48

До Ненормален

преди 2 години

Като си кьорлеме и не виждаш стой си у панелката в панеления комплекс!Таквиз заспалници се блъскате в невинните!