22

мдаа

преди 2 години

И после ми говорете, че всичко е демократично и т.н. Видя се, че Люпен има шансове да победи Макрон. Знаят се и възгледите и за НАТО, Русия и т.н. Още преди седмица се замислих, че САЩ няма да позволят това. Ето вече имаме първите действия. Разпити се водят от години, но явно се държат на трупчета и в удобен случай се активират.Всичко е такава лъжа и измама. Като на Байдън сина. Точно преди изборите се разбра какви ги е вършил. Пресата в САЩ казаха, че е руска лъжа, а сега се изясни, че не е?!

21

Анонимен

преди 2 години

До ! 24 Пишеш като украинка, вероятно от венерологията. Оди се пЕри!

20

Анонимен

преди 2 години

Колко удобно само. Една седмица преди балотажа на Макрон с нея, евробюрократите се сетили да я обвинят. Поръчкова бухалка

19

София

преди 2 години

А баба Урсула, кога ше върне над 1 млрд евро дето ощети европейските данъкоплатци? или за тия неща удобно си затваряме очите?

18

!

преди 2 години

Поредното доказателство че комунисти и фашисти крадат. За 70 години ЕС нето един истински демократ не откраднал нищо. Затова и демокрация е наи добрия модел на управление.

17

До19

преди 2 години

Партията Национален фронт е създадена през далечна 1972 година от баща и Жан Марин льо Пен,във времето когато Путин е бил едно лейтенатче в КГБ!

16

защо

преди 2 години

Па напишете, че става въпрос за периода 2004 - 2017г.!!!! Така ще ни е ясно - ще ви ударим!! Когато му дойде времето! Може и нищо да не излезе), ама ще ви ударим!!

15

Анонимен

преди 2 години

Тя е дружка на Путин. И методите и са като в Русия. Но доколкото това е Франция все пак мащабите на злоупотребите и са по-скромни. И действително нейната партия частично се финансира от Русия чрез каскада от кипърски и чешки банки.

14

Анонимен

преди 2 години

Пропагандната машина на запада работи под пълна пара, но вече скърца, а смазка няма.

13

maca

преди 2 години

Ама разбира се, и видиш ли точно седмица преди балотажа трябва да се обяви. Жалки сте, подли сте и много страхливи! И слепият видя каква игра играете.

12

Демокрация

преди 2 години

Мръднеш ли извън матрицата и си демонизиран. Какво още доказателство Ви трябва господа русофоби за да разберете че всъщност злото на света са ''демократичните'' държави начело със САЩ. Върнете лентата последните 30 години и всичко се потвърждава.

11

Анонимен

преди 2 години

До довечера услужливо ще бъде напомнено на французите,че виждаш ли Путин взема дейно участие в предизборната кампания на Марин льо Пен

10

Анонимен

преди 2 години

ЕС и Америка са безмилостни към тези, които не споделят политиката им. Макрон е светец, а съперниците му-демони. Който не слушка, ще бъде подложен на най-свирепа пропагандна атака и после *** доказвай, че нямаш сестра.

9

Анонимен

преди 2 години

пак са номерца на кукловидите

8

Анонимен

преди 2 години

Разбира се! ЕС е взел страна за изборите. Тепърва ще гледаме как Брюксел си пъха носа в национални дела. Европейците обаче не са овце.

7

однако

преди 2 години

Преди седмица защитникът на бедните Марин се приближи на 2-3 % от представителя на богатите Микрон и веднага беше атакувана с активно мероприятие от рептилите.

6

Анонимен

преди 2 години

хах бай Марин и той бъркал в кацата с меда - нема да се плашиш Марине, иу кен ду ит

5

тъпчо

преди 2 години

Роската е не е изтрезнявал от петък...

4

Анонимен

преди 2 години

Еййй, мноого ги е страх еврок0мунетата от льо Пен! Стискам палци да надвие над фалшификациите и Макарона да е аут!

3

Лекар

преди 2 години

Статията не беше ли за британски компании, които продължават да работят с Русия